- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
İnanın çok dikkatliyim ve herşeyi ince ayrıntıya kadar pandemide uyguladım.Hemen 2 gunde hasta ediyor mu ki? Grip olabilir mi?
Yani test yaptirip pozitif mi geldi?
Bol C ve D vitamini alin.
Mrb hanımlar sağlıklı günler dilerim.
Eşimde bende koronaya yakalandık.Ben geçen hafta cuma hasta biriyle temas kurdum pazartesi akşamı hastalandım.ates üşüme titreme.esimde bugün hastalandı bulaşmış onada aynı evdeyiz dikkat ettik ama olan oldu.evde 3 yaş bebeğim var ve 11 yaş kızım var onlara bulaşır mı nelere dikkat etmem lazım şimdi eşimde korona oldu iki kişi evde hastayız.nasil geçecek böyle çocuklarla endişe içinde çok üzülüyorum.
Sizler neler yaptınız evde nasıl geçirdiniz bu illeti.cok morale ihtiyacım var
TsklerMaskelerinizi çıkarmazsanız bulaşma ihtimalini düşürürsünüz.
Beslenmenize dikkat edin, inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırsınız. Çok geçmiş olsun.
İki dozuda olduk eşimle asimizin.Aşı olmuşmuydunuz merak ettim.
Cok geçmiş olsun bu delta dedikleri cok cabuk bulaşıyomuş o olabilir. Bence test yaptırın ilaca baslayın ciğerlere inmeden
Cok cok geçmiş olsun aşı olmasaydınız daha ağır geçirecektiniz belkide. Cocuklardan korkmayın onlara bulassada cok etkisini göstermiyo yinede. Önleminizi alın .Tskler
İki dozuda olduk eşimle asimizin.
Ben şu an spor yapacak kadar iyiyim Allah'a bin şükür fakat bualmsasin çocuklara diye korkuyorum çünkü eşimde bugün oldu hasta ateş içinde içerde yatıyor ben çıktım yayatk odasından bu sefer
Pazartesiden beri bebeğime hiç yaklasmadim ve ellemedin ablası bakıyor yediriyor eşimde bsiey yoktu o yedirip içirdi ilgilendi ben hep yatak odasında dinelndin geldikçe kapıdan içeri girme kızım ben hastayım dedim.Biz maskeye dikkat etmediğimiz halde 4 yaş oğluma bulaşmadı veya belirti vermedi.
Ama bebeğe bulaştı, çünkü daha yakın temas var.
Siz maskeye çok dikkat edin, teması azaltın hatta mümkünse fiziksel temas kurmayın.
Olmaz bir şey inşallah.
İnsalhBiz maskeye dikkat etmediğimiz halde 4 yaş oğluma bulaşmadı veya belirti vermedi.
Ama bebeğe bulaştı, çünkü daha yakın temas var.
Siz maskeye çok dikkat edin, teması azaltın hatta mümkünse fiziksel temas kurmayın.
Olmaz bir şey inşallah.
Çocuklara nadiren bulaşıyor endişe etmeyin C vitamini tüketin bol bolMrb hanımlar sağlıklı günler dilerim.
Eşimde bende koronaya yakalandık.Ben geçen hafta cuma hasta biriyle temas kurdum pazartesi akşamı hastalandım.ates üşüme titreme.esimde bugün hastalandı bulaşmış onada aynı evdeyiz dikkat ettik ama olan oldu.evde 3 yaş bebeğim var ve 11 yaş kızım var onlara bulaşır mı nelere dikkat etmem lazım şimdi eşimde korona oldu iki kişi evde hastayız.nasil geçecek böyle çocuklarla endişe içinde çok üzülüyorum.
İnsalh yavrularim benim annemin kurbanı olmasınlar onun sorumsuzluğunu hem eşim hem onalr çekmesin dedim ama esimede bualstiÇocuklara nadiren bulaşıyor endişe etmeyin C vitamini tüketin bol bol
Zor oluyor tabii ki çocuklarla.Pazartesiden beri bebeğime hiç yaklasmadim ve ellemedin ablası bakıyor yediriyor eşimde bsiey yoktu o yedirip içirdi ilgilendi ben hep yatak odasında dinelndin geldikçe kapıdan içeri girme kızım ben hastayım dedim.
Opememek ona sarılmak çok zor.
Çocuklu aileyle bunu geçirmek çok acı.
Nasıl bir illet bu yaa çok zor yemek yapıyorum maske takıp eşim ayrı yerde ben ayrı yeder iki çocuğum ayrı yerde yiyor.bebegim geliyor anne gelse sende yanımızda ye diyor bana sarıl diyor
Gecmis olsun.arkadasim ve kucuk kizi korona iken ayni evdeki 9 yasindaki oglu ve esine bulasmamisti..Mrb hanımlar sağlıklı günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?