- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Yoo ben normaldede dışarı çıkmam iki yıldır aynı binada oturduğum komşuma bile gitmedim banada gelmedi.evi severim.ama çocuklarla bulaşacak diye stres yapıp dinleniyorum bide temizlik yapamıyorum kullanıyoruz heryer sanki geri batıyor hsatyim kendimi yormayayim diye WC sık yaomiyorum lavobilari çok temizlemedim haftada bir yaptım.simdide eşim hasta heryerde sanki bursu saciyormuauz gibi geliyor .Zor oluyor tabii ki çocuklarla.
Duygusal zorluğundan ziyade bence dinlenememek çok zor, bilmiyorum sizde sıkıntı oluyor mu.
İyileştim diye ortaya atlamayın, uzun uzun dinlenin imkan varsa.
Biz de olduk esim ve 1.5 yasinda kizimla cocuklarda sadece ates oluyo onada agri kesici kullandiriyorlar. Atesine cok dikkat edin 11 yasinda ki kizinizda halsizlik ve ates olabilir ona da ilac vermiyolar. Sık sık evi havalandirin.Mrb hanımlar sağlıklı günler dilerim.
Eşimde bende koronaya yakalandık.Ben geçen hafta cuma hasta biriyle temas kurdum pazartesi akşamı hastalandım.ates üşüme titreme.esimde bugün hastalandı bulaşmış onada aynı evdeyiz dikkat ettik ama olan oldu.evde 3 yaş bebeğim var ve 11 yaş kızım var onlara bulaşır mı nelere dikkat etmem lazım şimdi eşimde korona oldu iki kişi evde hastayız.nasil geçecek böyle çocuklarla endişe içinde çok üzülüyorum.
Sizler neler yaptınız evde nasıl geçirdiniz bu illeti.cok morale ihtiyacım var
Tşkler heryeri açıyorum .havalarda serin efil efil esiyorBiz de olduk esim ve 1.5 yasinda kizimla cocuklarda sadece ates oluyo onada agri kesici kullandiriyorlar. Atesine cok dikkat edin 11 yasinda ki kizinizda halsizlik ve ates olabilir ona da ilac vermiyolar. Sık sık evi havalandirin.
Karantina kaç günde bitiyor şimdi evde kaç gün kalmamız gerek .bulasicilik ne zan bitiyor acaba bu korona illetindeEsimde bende olduk, kızımda o zamanlar 20 aylıktı o da oldu. Kizimda 1 gün ateş 2 gün burun akıntısı şeklinde atlattı. Ağır geçirmiyorsanız korkmayın birsey olmaz. Ben emziriyordum diye ilac dahi kullanmamıştım. Kan sulandırıcı olrak aspirin, ayrica c vitamini, bol meyve, yeşil sebzeler, kekik çayı ve udi hindi yağı kullandık. Geçmiş olsun. Hasta oldum diye kendinizi salmayın. Kolayca atlatırsınız insallah.
Çok zor çok Allah kimseye bu illeti yaşatmasin.tum insanlarında yüce rabbim kurtarsın bu vuristen hastalıktan ne zor ne pis biseymis.cocujlarla dahada zor kardeşiyle oynayarak geçiriyor bazen ağlıyor bazen tartışıyor bazen oynuyor .bunaldilar bir haftadır.biz her hafta sonu koyede evimiz var oraya gideriZ bahçemiz var.bizim şimdi köyde ki evde olmamız lazımdı bahçedeki sebzeleri yarın sabah kahvaltıya toplamamiz gerekti .çocuklar alıştı orda doğaya serbest oynamaya .Allah'tan bu hafta burası soğuk köye gidemzdik soğuk olurdu diye kendimizi avutuyoruz.cocukalri avutuyoruz.Biz de gecirdik nisan ayinda. 2.5 yasinda kizim da hastaydi. Zaten bize o tasidi muhtemelen. Bakicisi pozitif oldu. Sonra bizim kiz hafif nezle gibi oldu. sirayla benle esim dustuk. Kizima test yapmadilar ama fiziksel muayeneyle muhtemelen o da pozitif dediler. Cook sukur esim de bende ayakta atlattik. Ben gebeydim ilac kullanmadim. Sadece vitaminlerimi aldim. Esim de ilacin ilk 8 tanesini icti. Sonra cok halsizlesti. Uykudan uyanamadi. Kolunu bile kaldiramadi. Kalanlari icmedi hic. Bir haftada toparladik biz. Kizim zaten hafif atlatti sukur. O sadece ses kisikligi ve burun akintisi yasadi. Nezle gibi. Benim de ayni sadece sesim kisildi burnum akiyordu. En agirimiz esimdi onda da bizden farkli olarak oksuruk vardi. 1 haftada toparlandik. Cocuklar hafif geciriyor tedirgin olmayin. Yine de dikkat edin ama. Bizim en buyuk skintimiz kizimin cok fazla skilmasi oldu. Surekli yaralandi evde. Ambulansla kanka olduk yani. O 10 gun nasil gecti bi biz bi Allah bilir
Eşim biontechHangi aşıyı oldunuz merak ettim.
Cok gecmis olsun buarada umarim hepiniz iyisinizdir
Tşkler ben iyileşme döneminde hectim eşim yeni hastalandı bugün başladı ateşi.Hangi aşıyı oldunuz merak ettim.
Cok gecmis olsun buarada umarim hepiniz iyisinizdir
Sorunsuz bi sekilde atlatirsiniz insallah. Kefir tuketin bol bol dinlenin her firsatta halsizim diye ogunlerinizi atlamayin mutlaka biseyler yiyinTşkler heryeri açıyorum .havalarda serin efil efil esiyor
Geçmis olsun, anneniz nasil?Geçiren arkadaşlar
Şimdi ben bir hafta oldu hastalığım geçen hafta temasları sayacagim yoksa pazartesi başı hastaligin belirti vermesiyle mi .garantinaya sayacagim hiçbir fikrim yok şaşkınım çünkü en dikkatli insandım en yakınım tarafından bulasttirildim.
Annemle babam keyfi düğüne gitti .hiç gerek yoktu oysaki başka şehre gittiler düğüne gidip bulaş alıp geldiler.
Şimdi iyi evine gecicek pazartesiGeçmis olsun, anneniz nasil?
Propolisimz de var bir arkadaş hediye yolladı.ben vitamin ne coxukalarq ne kendime ne eşime kullanmadim.Allah acil şifalar versin. C ve D vitamini hariç çocuklar kullanabiliyor mu bilmiyorum ama doktora danışarak betaglucan ve propolis kullanmak yararlı olabilir.
Propolis için eczacı kuzenim bir marka tavsiye etmişti. Sanırım internette çok iyi olmayan markalar da varmış. Burada marka adı yazılıyor mu bilmiyorum. İtü propolis yazarak bulunuyor. Eczanelerde de satılıyor. Değişik oranlarda ürünler vardı. Doktora danışarak kullanabilirsiniz. Alerji ihtimaline karşı ilk kullanım için doz daha azdı, internet sitesinde yazar veya yine doktorunuz eczacınız söyleyebilir. Tekrar çok geçmiş olsun.Propolisimz de var bir arkadaş hediye yolladı.ben vitamin ne coxukalarq ne kendime ne eşime kullanmadim.
Ev yoğurdu
Doğal ürünler yiyoru inaslah fayda eder.
Behceden s ebzelerimiz salatalık biber domates yeşil fasulye vs...
Baklagiller doğal .
Kendi ektigimiz..
Peynir doğal .
Fakat tat alma duyum gitt herşey tek tip tat
7. Günden sonra bulaşıcılık bitiyormuş diyorlardı. 10 gunde karantina bitiyor diye biliyorum.Karantina kaç günde bitiyor şimdi evde kaç gün kalmamız gerek .bulasicilik ne zan bitiyor acaba bu korona illetinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?