Eşimle korona olduk evde 3 yaş bebekle nasıl gecicek bu illet😥

Zor oluyor tabii ki çocuklarla.
Duygusal zorluğundan ziyade bence dinlenememek çok zor, bilmiyorum sizde sıkıntı oluyor mu.
İyileştim diye ortaya atlamayın, uzun uzun dinlenin imkan varsa.
Yoo ben normaldede dışarı çıkmam iki yıldır aynı binada oturduğum komşuma bile gitmedim banada gelmedi.evi severim.ama çocuklarla bulaşacak diye stres yapıp dinleniyorum bide temizlik yapamıyorum kullanıyoruz heryer sanki geri batıyor hsatyim kendimi yormayayim diye WC sık yaomiyorum lavobilari çok temizlemedim haftada bir yaptım.simdide eşim hasta heryerde sanki bursu saciyormuauz gibi geliyor .
Bir yemek yapıyorum.
Mutfak topla.
Çamaşırları yikiyorum sık sık 60 derce.
Bulaşık yıka evleri havalndir .
Bunları yapabildik bu hafta.
Banyo WC lavabo temizleyelim gücüm yoktu eşimde yapamadı yoğun çalışıyor .
Bugün oda hastalandı.
Bişey olmaz degilmi yaa hergun silmek gerkemiyor kapı kolu vs.ben çok sık el yiakrim.toz almak ve kapı kolu silmek takıntım var eldiven takip siliyorum .sık sık yapamam hasta olurum yapmasamda olurum iki arada bir deredeyim beni geriyor bu.
Bu kapı kolu prizleri silmek swrtmi bu işte bilen yazsın lütfen

Bana şu kapı kolunu prizi sildirme
Hali yikat günlerce yıkarım.
Öyle huylaniyorum.
El yıkama hastalığım var beni oralar geriyor kizlar.
Ben mutfakta yemek yaparken her elledigim şeyden sonra elimi yıkayıp yemek yapar servis ederim.

Biz de olduk esim ve 1.5 yasinda kizimla cocuklarda sadece ates oluyo onada agri kesici kullandiriyorlar. Atesine cok dikkat edin 11 yasinda ki kizinizda halsizlik ve ates olabilir ona da ilac vermiyolar. Sık sık evi havalandirin.

Esimde bende olduk, kızımda o zamanlar 20 aylıktı o da oldu. Kizimda 1 gün ateş 2 gün burun akıntısı şeklinde atlattı. Ağır geçirmiyorsanız korkmayın birsey olmaz. Ben emziriyordum diye ilac dahi kullanmamıştım. Kan sulandırıcı olrak aspirin, ayrica c vitamini, bol meyve, yeşil sebzeler, kekik çayı ve udi hindi yağı kullandık. Geçmiş olsun. Hasta oldum diye kendinizi salmayın. Kolayca atlatırsınız insallah.

Karantina kaç günde bitiyor şimdi evde kaç gün kalmamız gerek .bulasicilik ne zan bitiyor acaba bu korona illetinde

Biz de gecirdik nisan ayinda. 2.5 yasinda kizim da hastaydi. Zaten bize o tasidi muhtemelen. Bakicisi pozitif oldu. Sonra bizim kiz hafif nezle gibi oldu. sirayla benle esim dustuk. Kizima test yapmadilar ama fiziksel muayeneyle muhtemelen o da pozitif dediler. Cook sukur esim de bende ayakta atlattik. Ben gebeydim ilac kullanmadim. Sadece vitaminlerimi aldim. Esim de ilacin ilk 8 tanesini icti. Sonra cok halsizlesti. Uykudan uyanamadi. Kolunu bile kaldiramadi. Kalanlari icmedi hic. Bir haftada toparladik biz. Kizim zaten hafif atlatti sukur. O sadece ses kisikligi ve burun akintisi yasadi. Nezle gibi. Benim de ayni sadece sesim kisildi burnum akiyordu. En agirimiz esimdi onda da bizden farkli olarak oksuruk vardi. 1 haftada toparlandik. Cocuklar hafif geciriyor tedirgin olmayin. Yine de dikkat edin ama. Bizim en buyuk skintimiz kizimin cok fazla skilmasi oldu. Surekli yaralandi evde. Ambulansla kanka olduk yani. O 10 gun nasil gecti bi biz bi Allah bilir

Çok zor çok Allah kimseye bu illeti yaşatmasin.tum insanlarında yüce rabbim kurtarsın bu vuristen hastalıktan ne zor ne pis biseymis.cocujlarla dahada zor kardeşiyle oynayarak geçiriyor bazen ağlıyor bazen tartışıyor bazen oynuyor .bunaldilar bir haftadır.biz her hafta sonu koyede evimiz var oraya gideriZ bahçemiz var.bizim şimdi köyde ki evde olmamız lazımdı bahçedeki sebzeleri yarın sabah kahvaltıya toplamamiz gerekti .çocuklar alıştı orda doğaya serbest oynamaya .Allah'tan bu hafta burası soğuk köye gidemzdik soğuk olurdu diye kendimizi avutuyoruz.cocukalri avutuyoruz.
Sebzelerimizi bu hafta toplayamayacgiz hepsi dalında toplanacak
Başkasına diyecegiz yarın siZ alın diye

Allah acil şifalar versin. C ve D vitamini hariç çocuklar kullanabiliyor mu bilmiyorum ama doktora danışarak betaglucan ve propolis kullanmak yararlı olabilir.

Geçmis olsun, anneniz nasil?

Allah acil şifalar versin. C ve D vitamini hariç çocuklar kullanabiliyor mu bilmiyorum ama doktora danışarak betaglucan ve propolis kullanmak yararlı olabilir.
Propolisimz de var bir arkadaş hediye yolladı.ben vitamin ne coxukalarq ne kendime ne eşime kullanmadim.
Ev yoğurdu
Doğal ürünler yiyoru inaslah fayda eder.
Behceden s ebzelerimiz salatalık biber domates yeşil fasulye vs...
Baklagiller doğal .
Kendi ektigimiz..
Peynir doğal .
Fakat tat alma duyum gitt herşey tek tip tat

Çok geçmiş olsun. Benim eşim de iş arkadaşı pozitif onunla temaslı, aynı arabada yolculuk yapmışlar şehir içi. Biz de stres olduk. Halbuki yangınlar ve seller yüzünden coranayı unutmuştuk daha doğrusu onun korkusu geçmişti.

Propolis için eczacı kuzenim bir marka tavsiye etmişti. Sanırım internette çok iyi olmayan markalar da varmış. Burada marka adı yazılıyor mu bilmiyorum. İtü propolis yazarak bulunuyor. Eczanelerde de satılıyor. Değişik oranlarda ürünler vardı. Doktora danışarak kullanabilirsiniz. Alerji ihtimaline karşı ilk kullanım için doz daha azdı, internet sitesinde yazar veya yine doktorunuz eczacınız söyleyebilir. Tekrar çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…