Esimle kusken uzun yolculuga cikmam dogru mu?

ful77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
373
6
46
İngiltere
Merhaba,
Benim cok ciddi bir problemim var arkadaslar..simdi sizelere uzun uzun deteya girip sikmicam.5 yillik evliyim.esimle cok ciddi problemler yasiyorum.ister iliskimiz,ister yatakta uyumlu degiliz.arti kayinvalide kayinpeder derdi,birlikte yasiyoruz..siz tahmin edin aramiz nasil(( bu arada esim yabanci..
Aramizda ki saygiyi yitirdik.cocuk yok.gecenlerde kisiligime hakaret etti bu yuzden 1 haftakonusmadim,tatile ciktik,burnundan getirdim.biraz fazla ileri gittim galiba ki bugun bir anda bana bu iliski bole yurumez ayrilalim.sen yoluna ben yoluma dedi(((neyse ben gene taviz vemeden hayhay dedim o isine ben isime ayrildik..bu arada yuzugunu direk cikarmis..terbiyesiz..neysee isten devamli cebini aradim acmadi,sms yolladim tel.kapatti.gun oyle geldi gecti.bu arada ben bu ayin 11 de turkiyeye geliorum.2 kalicam.esim burda calisio yani..onumde 3 gun var.bana git ve gelme dedi.gelirsende zaten ben coktan gitmis olucam..dedi.nasil yani falan dememe kalmadan bitti,umrumda degilsin artik ben yolumu sensiz cizicem elini cabuk tutsan senin icin iyi olur cunku ben yokum artik dedi..cok ciddiydi.aglamaktan gozum yuzum sisti 10 saattir agliorum nerdeyse.
Aksam eve gelmeden sms yolladim,kaza yaptim die..ilgisini kontrol etmek icin..neyse aradan 4 saat gecti beni aradi.hastaneye gidip raporaldin midie sordu..yooo bacagim az bi yerimor biraazda sis dedim.tel.bana bifirca atti,neden hastaneye gitmemisimrapor almamisimneymis sigortadan en az 10000eur para alirmisiz(((
Neyse konusma konusu cikti die ben bir umit simdi gelirde bacagima bakmak ister die de divana tekme attim morarttim bagagimi:))) berbat acidi bidaha tovbe yaparsam..
Eve geldi 5 karis surat ne soru ne ilgi..ben dayanamayip patladim dedim ki ben sana kizgin oldugum halde bile gomlegini utuledim,yemek yaptim.hastalandin sana baktim.senin yaptigin revami bana bacagim bole sen bi soru bile sormuosun dedim.bana umrumda degilsin de ondan dedi..sonra bana palyaco gibisin dedi..bi ton hakart..aglamaktan gozumde yas kalmadi..
Acikcasi ben sok durumdayim.hic ummadigim bir anda benden ayrilio..halbusem dun daha soylediklerinden pisman olup af dileyen adam nerde..
Tr.donusume 3 gunkala bunlar yasanirken sizce barismadan yolculuk yapmam dogru olurmu?barisamassak yolculugu iptal mi edeyim.yorumlarinizi bekliorum.cok kararsiZim.butun gun ozel dosyalarini pc yi face msn tum ozelini karistirdim bisey cikmadi.yalniz face den statusunu evliden iliskiye almis.birde cikardigi evlilik yuzugunu sakladigi yerden buldum aldim ben sakladim.sizce ne yapmaliyim?

Bu arada tr.kalis surem 2 ay.cok uzun bir sure.kocamin inatini biliorum,gidince tel.cikmaz armaz sormaz.yani ayriligi kafaya koyduysa bu yoklugumu degerlendirir((

uyum yok, sorun çok, saygıyı yitirmişsiniz, adamın umrunda değilsiniz ama boşanmak istemiyorsunuz. Niye? Çok mu aşıksınız?

Benim kimsem yokki,bi annemden baska..beni her halde kabul eder.ama tr.donup annemi uzmek istemiorum.kendi sikintilari,hastaligi ona yetio..

bu durumda türkiyeye gelip 2 ay kalırsan iyice uzaklaşırsınız olay daha da büyür

eğer boşanmak istemiyorsan yolculuğu da ertelemelisin bence

Son düzenleme:
Bu arada forumda bi cok arkadasin problemlerini okudum.yorum yaptim,hatta akil bile verdim..megersem benim akla ihtiyacim varmis...kendi sorunlarimin ustunu devamli ortmeye calisan ben,simdi cok caresizim.biraz kafami topluyum caresine bakarim

Merhaba lacivert,
Haklisin bu yolculugu ertelemem gerek.bizim iliskimiz bitti aslinda biz uzatmalardayiz..

Türkiye'ye gelmeyi ertele,iyice düşünüp karşılıklı konuşarak bir karar ver

acikcasi iliskinizde saygi ve sevgi kalmamis..tuketmissiniz birbirinizi..olay sevgiden cikip aliskanliga donusmus..esiniz bitirmis kafasinda sizi ve evliliginizi..tek tarafli israr etmek neyi cozer bilmiyorum ama illa ki birsey yapmak istiyorsaniz simdilik donus yapmayin esinizle oturup konusun..

siz ister tr.ye gidin, ister gitmeyin.. eşiniz sizi kafasında bitirmiş.. bu saatten sonra sizinle ilişkisini sürdüreceğini sanmanız, iyi niyetle bakmaktan ibaret olur.. eşinizin de dediği gibi, en güzeli bir an önce yolunuza bakmanız.. sevgiler..

yapman gereken buraya gelmeden önce ne yapıpm edip eşinle son bile olsa oturup konuşman.eğer caymıyorsa bağrına taş bascan ve o taş o acı seni ayakta tutacak zamanla

"esimle cok ciddi problemler yasiyorum.ister iliskimiz,ister yatakta uyumlu degiliz.arti kayinvalide kayinpeder derdi,birlikte yasiyoruz..siz tahmin edin aramiz nasil(( bu arada esim yabanci..
Aramizda ki saygiyi yitirdik.cocuk yok.gecenlerde kisiligime hakaret etti bu yuzden 1 haftakonusmadim,tatile ciktik,burnundan getirdim.biraz fazla ileri gittim galiba ki bugun bir anda bana bu iliski bole yurumez ayrilalim.sen yoluna ben yoluma dedi(((neyse ben gene taviz vemeden hayhay dedim o isine ben isime ayrildik."

"Acikcasi ben sok durumdayim.hic ummadigim bir anda benden ayrilio.."

Bence sen de ayrılmanız gerektiğini biliyorsun.Hatta ayrılmak istemişsin,sebeplerini sıralamışsın.
Sonra da "ummadığım anda ayrılıyor" diyorsun.Ayrılma gerekçesi yokmuş gibi,aldatmadan şüpheleniyorsun.
Sebebini ilk paragrafta yazmışsın zaten.Gerçekçi olmakta fayda var.

tr ye gelmeden barışsanız bile geri döndüğünde tekrar kavga edersiniz bence. bu evlilik bitmiş. siz tabi bir bayan olarak etrafınızı ailenizi düşünerek boşanma olayından çekiniyor yinede bir umut evliliğimi kurtarırım belki diye düşünüyorsunuz. evli bir bayan olarak sizi çok iyi anlıyorum. bence tr ye gelin kendinizi dinleyin, herşeyi ölçün biçin. eşinizde sizin yokluğunuzda değerlendirsin durumu. dönüşte kararınızı vermiş olursunuz.

kaza geçirdim dediğiniz halde ilgilenmemiş. umrumda değilsin demiş.
seven adam muhakkak ki arardı gelirdi seni alır doktora götürürdü. 10000 £ parayı düşünmezdi.
bence sen de artık onsuz bir hayat çizmelisin. yoluna bakmalısın.

Bence yolculuğunuzu erteleyin ..

Eşiniz size çok kızmış ,sanırım burda anlatmadığınız şeyler yüzünden ve sizden soğumuş bu bir gerçek..Onu tanıyan sizsiniz biz değil dolayısıyla kesin konuşmak çok zor ..
Siz eşinizle barışmak istiyor gibisiniz sanıyorum..
Ona biraz zaman tanıyın siniri geçsin ve açık açık karşılıklı sakince konuşun herşeyi..

üzgünüm ama bencede bu evlilik bitmis canim.
Ama söyle yapabilirsin, al karsina bosanmayi kabul ettigini söyle.
Ciddi bir bosanma konusmasi yap ve o tarihde git türkiyeye.
2 ay icinde düsünsün tasinsin. ya dedigin gibi o da kendi hayatini kurar yada özledigini farkeder ve cabalar yeniden...
erkekler bundan anliyor maalesef. Illa bizleri kaybetmeleri gerekiyor, degerimizi anlamalari icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…