Eşimle küstük aramadı bile

demiştim di mi :38:
Allah ağzınızın tadını bir daha bozmasın inşallah:38:

demiştim di mi :38:
Allah ağzınızın tadını bir daha bozmasın inşallah:38:

Tşk ederim umarım bu son olur. Bu durum yüzünden annesiyle konuşmuyor. Beni o kadar çok arıyor ki kızım sen yanlış anladın falan ben de zaten konuyu uzatmamak için bu konuyu kapatalım dedim. Bu sefer eşimi sürekli arıyor oğlum çok çarpıntım var gel bir bak şaka gibi akşam resmen gülme krizine girdim. Eşime dedim git bak neyse gitmiş akşam üç tabak mantı yemiş, çarpıntım olmasa gelmeyeceksin diye bir de eşimi azarlamış gelinim niye gelmedi demiş ruh halinin iyi olmadığını düşünüyorum

Tşk ederim umarım bu son olur. Bu durum yüzünden annesiyle konuşmuyor. Beni o kadar çok arıyor ki kızım sen yanlış anladın falan ben de zaten konuyu uzatmamak için bu konuyu kapatalım dedim. Bu sefer eşimi sürekli arıyor oğlum çok çarpıntım var gel bir bak şaka gibi akşam resmen gülme krizine girdim. Eşime dedim git bak neyse gitmiş akşam üç tabak mantı yemiş, çarpıntım olmasa gelmeyeceksin diye bir de eşimi azarlamış gelinim niye gelmedi demiş ruh halinin iyi olmadığını düşünüyorum

eşinizin tepkisi korkutmuş onu. eğer biraz yumuşak davransaydı bu konuda bir daha ki sorunda kaynana haddini çok fazla aşardı.
iyi olmuş, çizgiler belirlenmiş.
sizde çok fazla uzatmayın derim , arada ki mesafeyi koruyarak gitmeniz gerektiği kadar gidin.
ama bi süre uzak durun tabi.
çokta dillendirip yüz göz olmayın.
sizin muhattabınız eşiniz.

Back
X