eşimle küsüm akıl verin lütfen

bak şu sözü iyi anla: Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı.
Yunus Emre.
Yani ağzın açarsın savaş çıkar, ağzını açarsın savaşlar biter.
Tatlı dil her zaman kazanır.
nasıl yapcam nasıl konuscam onun o ınadını nasıl yenıp de olayları sakınlıgımı koruyarak konuscam bılmıyorum yada nereye kadar sakın kalabılırım onu da bılmıyorum ben konuşmaya başlasam sakınce kendnı ııce haklı gorup de benı delırtcek dıye korkuyorum..acaba onun adım atmasnı mı beklesem..

Onur güzel bir şeydir ama gurur bazı durumlarda gereksizdir aşkta. Sizin durumunuzda da gururunuzun karşınıza dikilmesine hiç gerek yok.
Güzel bi masa hazırlayın, güzel güzel giyinin ve tatlı tatlı konuşun eşinizle. Özür dilemek kötü bi şey değil, eşiniz mantıklı bir insan gibi geldi bana. Siz bi adım attıktan sonra o size daha çok yaklaşacaktır.

Sinirlerinizin yatışmasını beklemek istiyor eşiniz.
Yeni bir tartışma yaşanmasın diye sanırım.
Gayet mantıklı.
Siz kırıldınız da onun kırıldığını da göz ardı etmeyin..

inşallah dediğiniz gibi olur ben bunları ozur beklerken yapabılen bırı degılım dedıgım gıbı kendmı kuculmus hıssedıyorum elımde degıl..ama bı denemeye calısabılırım bugun..inşallah dediğiniz gibi olur.tabi yapabılırsem..baya kastım kendmı sımdıden

sanırım yeni evlisin. zamanla öğrenirsin. daha önce tartıştğın konulara bakarsın, sen haklı dahi olsan tartışmalardan zararlı çıkan sen olursun.
Örnek vereyim. Ailesi..

Bu konu hakkında olan rahatsızlıkların sabahtan akşama kadar bir ömür tartış zararlı çıkan sen olursun. O yüzden zamanla öğrenirsin ki konuşmadığın zaman ev daha huzurlu. Bunun gibi. Yani tartışma noktasına varmamaya çalış.

Yoksa o noktaya gelince herkes birbirini tahrik eder. O noktaya varmadan çözersen bu iş tamam.

Sinirlerinizin yatışmasını beklemek istiyor eşiniz.
Yeni bir tartışma yaşanmasın diye sanırım.
Gayet mantıklı.
Siz kırıldınız da onun kırıldığını da göz ardı etmeyin..
evet ama bağırdım dıye kırılan eşim mı yoksa agır konuştuğu ıcın kırılan ben mı daha cok ozru hakedıyoruz..hangı tarafın canı daha cok yanar kı..

Çok teşekkür ederim hepimiz huzurlu bir ömür yaşayalım inşallah :) Her güzelin kusuru oluyor işte strese karşı dayanıksız eşim normalde çok sakin birisidir ama yumuşak atın çiftesi pek olur derler o hesap

doğru mu anladım ben sımdı bı tartışma durumunda genelde alttan alan taraf ben mı olmalıyım..evet yenı evlıyım daha bır yıl olacak onumuzdekı hafta evlılık yıldonumumuz yanı bu yüzden sızın gıbı tecrubelı arkadaşlara ıhtıyacm var kı doğru yonleneyım

Zaten yazdiklarimi sakinken hakli bulup tartisirken uygulayamiyor olmasaniz esinizle siddetli bir kavga sonrasi dargin olmazdiniz.

Eger sukunet karakterinizde yoksa elbette bunu bir anda kazanamazsiniz ama denemeniz lazim.

Bana o laflari soylemese belki utanip hatami anlayacagim diyorsunuz.

Ona sorsak o da beni anlasa, bana bagirmasa belki hatami anlayacagim der.

Bagirdim diye o laflari soylemesi mi lazim diyorsunuz.

Ona sorsak o da o laflari soyledim diye bagirmasi mi lazim der.

Onun laflarini yiyip yanina gitmem diyorsunuz.

Ona sorsak o da bana bagirmasini unutup yanina gitmem der.

Ne olacak o zaman?

Flort doneminde degilsiniz ki gorusme su cocukla diyelim, siz bir omur birlikte yasamak durumunda olan bir ciftsiniz, ne yapacaksiniz yillarca bekleyecek misiniz karsi tarafin yaniniza gelmesini?

Onceki mesajimi dikkatli okuyun, size orada bu meseleyi cozun demedim.

Tartismalarda birbirinize saygili davranamama, birbirinizi anlamama sorununuzu cozun dedim.

Cunku su anda tartistiginiz meseleyi cozseniz bile baska mesele yuzunden yarin yine kirarsiniz birbirinizi.

Madem gururunuz kirildi bunu da soyleyin, bana o laflari soyledigin icin kizginim ama hayat boyu senin hakaretlerini dinlemek istemiyorum, sen de benim bagirip cagirmami istemezsin herhalde o halde birbirimize tartisma aninda bile saygili davranacagiz bundan sonra deyin.

Unutmayin uzlasmayi ogrenemeyenlerin evliligi muhakkak bir gun biter.

Hadi ara eşini ve ne kadar çok sevdiğini anlat ona. Bi daha aradığında duymamazlık gibi bişey olmayacağını iki gün olmasına rağmen onu ne kadar zlediğini akşamın olmasını eve gidince ona ir an önce sarılmak için sabırsızlandığknı anlat.

doğru soluyosunuz ısde bende kuslugun bıtmesını ıstıyorum ama smdı ben gıdıp ozur dılersem kendı htasını görmeyecek ben buna tahammül edemiyorum işde

direk gidip özür dilemek yerine sakince konuşmak istediğinizi söylersiniz. bağırdığınız için hatalı olduğunuzu söyler özür dilersiniz niçin bağırdığınızı açıklarsınız sonra size sarf edilen sözler için özür beklediğinizi kalbinizin kırıldığını söylersiniz.

ayyyy valla elım telefona gıtmıyo kendmı açız gıbı hıssettım...mesaj atsam olmaz mı beceremem ki ben..hele de karşılığında odunluk yaparsa daha da pişman olur utançtan yüzüne bakamam bıdaha

bu cok mantıklı gıbı geldı bana..aksam bunu deneyebılrım aslında :)

Birakin düsünsün ama siz de düsünün. Eger sürekli tartisiyorsaniz bir seyleri uzatmanin alemi yok. Ne kendinize eziyet cektirin ne karsinizdaki kisiye. Bunu ikiniz icin de söylüyorum.

Mesaj atsan dha güzel olur. Hem söylediklerimi söylemen daha kolay olur senin için. Hemd o orda düşünme fırsatı bulur. Önce düzeltin aranızı sonra ne konjşacaksanız konuşun. Onu sevdiğinizi ona hatırlatın. İnatçı olabilir ama siz üstünüze düşeni yapın. Gerisi ona kalmış. İlk adımı siz nasılsa atmış olaaksınız. Omuzlarınızdan tük gitmiş olur. Bekliyorum mesaj yazmanı :)

pekiiii bana smdi salak yada yuh dıyebılırsın ama demın de dedım ya ben hıc beceremem bu tarz konuşmaları..ben ne yazayım smdı az akıl versen yada ben kopyala yapıştır yapsam

pekiiii bana smdi salak yada yuh dıyebılırsın ama demın de dedım ya ben hıc beceremem bu tarz konuşmaları..ben ne yazayım smdı az akıl versen yada ben kopyala yapıştır yapsam
Normalde kendi duygularını hissettiklerini yazsan daha güzel olur. Ama bu seferlik sana bi kıyak geçebilirim :) ben aynı konudan nişanlımla tatışsam. Küs kalsam iki gün. Ve ben hazmak zorunda olsam. Şunları söylerdim. ' Aşkım , bitanecik eşim. Biliyosun böyle şeyler yazmayı beceremem ama seni o kadar özledim ki iki gündür bunları yazıyor ellerim. Sana istemeden bağırdım. İstemediğin bişeyi yaptım. Öncelikle bunun için senden çok özür diliyorum. Beni afetmeni istiyorum. Elimden gelenii hapıp bundan sonra sana kavga anında bağırmamaya çalkşacağım. Bunun dışında seni çok özledim. Evde seninle iki yabancı gibi olmaya dayanamaıyorum. Lütfen akşam olsun. Sana sarılayım. Bu ayrılık bitsin. Çünkü biz hiç ayrılmıycaz. sabırsızlıkla sana kavuşmayı bekliycem. Seni çokk seviyorum!'

cidden bunları yazmalı mıyım ben suan yaa iyice kendını haklı görmez demı..yada ne bılıyım egosunu tatmın etmıs olmam dımı..hep beklerse bundan snra ozru benden..offf farkındayım suanda cok komıgım ama kendmı ıfade ettım sana demı anlayabılıosun benı..

Anlıyorum. Benim nişanlım da biraz egoist. Bense özür nedir ala bilmeyen bir tipim. Sana bunları yazdım ama kendim uyguluyormuyum sorsan asla. Ama çoğu zman yaptım bunu. Yeri gelince de o yaptı. Biyerden bişey eksilmiyo. Kendine şöyle de. İlk ve son. Bi daha özür dilemeyeceğim. Bunu ilk defa yapıyorum bi daha yapmayacağım. Herşey eşim ve benim mutluljğumuz için de. Bu sefer düzelt ortayı. Bi dahaki kavganda görüşelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…