eşimle küsüm akıl verin lütfen

ya keşke gerçekten ole bısı yapsa ama onu da zannetmiyorum durtmeyınce pek yapmaz bole seylerı benmkı dedım ya bıldıgın okuz oldu çocuk evlennce yaa :)
Öyle kabullenicen canm bişey beklemiycen bizimki evlenmeden öküzleşti ben napıyorum hiç bişey beklemiyorm yapınca var ya dünyalar benim oluyor. Hediye alacağı zaman bile sipariş ediyorum ya inanabiliyomusn :)

Öyle kabullenicen canm bişey beklemiycen bizimki evlenmeden öküzleşti ben napıyorum hiç bişey beklemiyorm yapınca var ya dünyalar benim oluyor. Hediye alacağı zaman bile sipariş ediyorum ya inanabiliyomusn :)
:) haha aynen yaaa demek kı hepsı aynı bunların ay :) aksam sunu sunu alıp gelıosun dıorum anca ole..hatta bıker artık o kdar xorladım kı kapıyı açmam elınde cıcek yoksa dedım delıkten bakcam görmezsem gıremezsn eve dedım halbukı soletmemesı lazım ay ben baya dusurmusum kendmı yaaa şimdi bu adamdan gelde ozur bekle

Bak anlamayabaşaldın :) sevindim valla :) bırakcan kendi hallerinde yaşıycaklar o zmn sorun çıkmaz bi de kıskançlıkları olmasa süper olucak.

Bak anlamayabaşaldın :) sevindim valla :) bırakcan kendi hallerinde yaşıycaklar o zmn sorun çıkmaz bi de kıskançlıkları olmasa süper olucak.
al benden de o kdar kavgalarımızın yüzde seksenı zaten anlamsız kıskançlık trıplerınden oluyo..ama o kdar scmalamaya başladı kı kıskançlığın adını degıstırcek alt gruplarına ayırdı kelımeyı bıldıgın her harfı basına ayrı bı kıskançlık anlamı yukluyo

Biz seninle dertleşmeliyiz diyorum başka bişey demiyorum

aynı beni anlattın vala arkadaşım bende bagırıyorum bagırınca haklıyken haksız duruma düşüyorum artık adam günden güne bana bagırmaya basladı üstüme yürümeye basladıı beni bastırmak için ama hala bırakamadım bu huyumu huyum kurusun

Canım bizde şans olsa erkek doğardık tabi ki ankarda değilim :)
olsun sağlık olsun burdan da yeteriz bız heralde dimi :) yasasın kadınlar kulubuuuu :) her zaman burdan bana ulasabılırsın yeter kı dertlkescez de ıkı elım kanda dahı olsa varım

bırakılmıyor dımı bu huy yaaa...bende bırakcagmı sanmıyorum cok ıstıyorum ama yapamam kendmı blıorum...ama ne kdar frenlersem kendmı o kdar kardır..

Tartisma aninda bende sakin konusurum , egerki karsimdaki beni dinleyip anliyosa ..

Yok bunun aksi oluyosa , bagirip cagirip sadece kendini hakli cikariyosa benimde sakin konusmam söz konusu degil , ama ne kadar bagirarak konusup kendimi sinir ettiysem okadar haksiz duruma dustum her defasinda bu defa sessiz kalip dinlicem diyorum ama yokkk... yapamiyorum malesef!!
Tartisalimda hemen o tartisma bitsin barisalim istiyorum , esimde tam tersi zamana birakir konusmayi...
Ben alistim artik , bekliyorum ve inan susup bekledinmi pisman oluyorlar sende oyle yap..

resmen benm esımı anlattın demek kı gerçekten erkeklerın genelı bole oluyormuş ya..bundan snrakı ılk tartışmada bu tavsıyelerı dınlıycem bakalım o zaman da ınat edıp benden adım beklıcek mı ınsallah dedıgın gbı olur :)

Sen bağırınca o susup dinleyecek o bağırınca sen susup dinleyecekin kavga veya tartışmadada hayat müşterek ,nce bu kuralı bilin

Hatta biz dun cumartesi tartistik ve kendime soz verdim konusmayacam diye..
Konusmadim tek kelime o yokmus gibi davrandim dun kendisi susmadi zoruna gitmis benim susmam , megerse adamin icini rahatlatiyormusum konusarak , bu sefer o pesimde dolandi butun gun pas vermedim tartismadim cevap vermedim :))

haha cok ıı yaaa bızde cumartesı tartstık keşke bnde senn gbı yapsaydm ama ısde su dılım yok mu ahh durmadı ısde :) ama bndn snra kesnlkle tutcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…