aman allah korusun ole kavga ıcın temennı etmeyelim ya :) e o zaman ben bıraz daha degıstırerek bunu gondereyım bakalım ne yapcak..aksama hedıye beklerım o zaman o da ozur dılemelı ve bunları yspmadan hödük hödük gelirse ben ne yaparımmmmmAnlıyorum. Benim nişanlım da biraz egoist. Bense özür nedir ala bilmeyen bir tipim. Sana bunları yazdım ama kendim uyguluyormuyum sorsan asla. Ama çoğu zman yaptım bunu. Yeri gelince de o yaptı. Biyerden bişey eksilmiyo. Kendine şöyle de. İlk ve son. Bi daha özür dilemeyeceğim. Bunu ilk defa yapıyorum bi daha yapmayacağım. Herşey eşim ve benim mutluljğumuz için de. Bu sefer düzelt ortayı. Bi dahaki kavganda görüşelim :)
Minimum beklenti. Maksimum mutluluk. Hiç bişey bekleme. :) üstüne düşeni yap. Normal evine git yemeğini yap. Günlük sıadan bir hayat yaşıyor gibi. Buna inandır kendini. Eşin ne yapacak nasıl davranacak bakalım.aman allah korusun ole kavga ıcın temennı etmeyelim ya :) e o zaman ben bıraz daha degıstırerek bunu gondereyım bakalım ne yapcak..aksama hedıye beklerım o zaman o da ozur dılemelı ve bunları yspmadan hödük hödük gelirse ben ne yaparımmmmm
evet ama bağırdım dıye kırılan eşim mı yoksa agır konuştuğu ıcın kırılan ben mı daha cok ozru hakedıyoruz..hangı tarafın canı daha cok yanar kı..
şimdi yazdım mesajı ama hal bı tepkı vermedı belkı meşguldür fılan dıye kendmı avutuyorum ama bılmıyorum erken bozulmaya başlamış olabılırım.mesaj hakkı fılan yok ama arayabılır yanı en azndan dmı.bu mesajı ckmekle ben cok buyuk bı adım attım ama üff yaaa hadı bakalım ben durumdan haberdar edıcem bana dua et lütfenMinimum beklenti. Maksimum mutluluk. Hiç bişey bekleme. :) üstüne düşeni yap. Normal evine git yemeğini yap. Günlük sıadan bir hayat yaşıyor gibi. Buna inandır kendini. Eşin ne yapacak nasıl davranacak bakalım.
Ben esimle iki ay hic konusmadan gecirdim.o kustu....ve kustumude aylarca konusmaz ben barismazsam.arkadaşlar bugunu de sayarsak ıkı gundur esımle kusuz.sebep de hiç yoktan bısey..ıkımızde ınadız basıt bır olayı buyuttuk ve sonuç baya kotu oldu..cok kalbımı kırdı..ve kalbımı kırma sebebı tartsma esnasında bağırarak konuşmam..en nefret ettıgı sey bu ama bende sınırlıyken tartışırken bağırmadan duramıyorum sınırlenıyorum kendımı karsı tarafa anlatamayınca çıldırıp bağırmaya başlıyorum bağırarak konuşuyorum sankı daha ıı anlayacakmısd gbı o zaman..ama buna engel olamıyorum ..ve bence tartışma esnasında sakın konusan bı ınsan yoktur heralde...bunun sonucunda benım fena kalbımı kırdı kurduğu laflarla.ve sonuç ne gelıp ozur dılıo nede başka bısey..mecburı durumlarda sankı ıs arkadaşıyla konuşur gbı konuşuyoruz o kadar.bana dun kendımızı dınleyelım bıraz belkli bi gun belkı ıkı gun ondan snra oturup konuşup bı karara bağlarız bu tartsmalar bızı cok yıpratıyor yoksa sonuca da bağlayamıyoruz dedı ve bende otur kendn dusun ben dusuncek bısey yapmadım sen kararını ver bana bıldır dedım cok sınırlendım ve ben tezcanlıyımdır tartıştıysak ya o konu orda netıcelenıp kapatılacak yada bıdaha hıc yanyana dahı gelmıcez.ya hep ya hıc durumu yanı..ama o da zamana bırakmaktan yana bılmıyorum ne yapcam bana akıl verın lütfen beynime ağrılar gırdı napym dıye düşünmekten.ben evde ıkı yabancı gbı olmak ıstemıyorum mutlu ve huzurlu olmak ıstıyorum.düşünmekten cıldırcam ne olur yardımcı olun yaa
Şu konuyu kafandan at. Kötü düşündükçe kötü enerjileri üstüne topluyorsun ve hep başına kötü şeyler gelicek ama iyi düşünürsn iyi enerjileri toplaesın. Örnek vereyim geçen ün nişanlım bizde kaldı gece film izlerken uyuya kalmışız. uyurkn uyandım dedim ki şu an bana sarılıyor bana sarılacak sürekli bunu düşündüm. Arkası dönük uyuyoedu. Çok istedim saılmasını. İnanırmısın döndü ve o an bana sarıldı. Bunun gibi bi sürü şey geldi başıma iyi düşün iyi olsun :)şimdi yazdım mesajı ama hal bı tepkı vermedı belkı meşguldür fılan dıye kendmı avutuyorum ama bılmıyorum erken bozulmaya başlamış olabılırım.mesaj hakkı fılan yok ama arayabılır yanı en azndan dmı.bu mesajı ckmekle ben cok buyuk bı adım attım ama üff yaaa hadı bakalım ben durumdan haberdar edıcem bana dua et lütfenbakalım neler olcakkk
o vakıt bende aksama bana suprız yapmasını ve gonlumu almasını ısteyım aksama belkı de olur hatta suanda bana cevap vermesını en azndan aramasını ve bı tepkımede bulunmasını bekliyorum mesajı tasa mı attım kocamamı bılmek ıstıyorumŞu konuyu kafandan at. Kötü düşündükçe kötü enerjileri üstüne topluyorsun ve hep başına kötü şeyler gelicek ama iyi düşünürsn iyi enerjileri toplaesın. Örnek vereyim geçen ün nişanlım bizde kaldı gece film izlerken uyuya kalmışız. uyurkn uyandım dedim ki şu an bana sarılıyor bana sarılacak sürekli bunu düşündüm. Arkası dönük uyuyoedu. Çok istedim saılmasını. İnanırmısın döndü ve o an bana sarıldı. Bunun gibi bi sürü şey geldi başıma iyi düşün iyi olsun :)
sanırım bızde sızın ızınızde gıdıyoruz :) ama ben normalde hayatta kus duramam kalbımı fena kırdığı ıcın adım atmak ıstemıyorum..sızde bole bı durum olmamıştır heralde..bu konu benm cok cok canmı yakıyor o yüzden de adım atasım gelmıyordu..Ben esimle iki ay hic konusmadan gecirdim.o kustu....ve kustumude aylarca konusmaz ben barismazsam.
En son on gun kustuk.ve yine ben barustim.
Evliligimizin ilk yillari bir gun sonra iki gun..sonra uc gun.....sonra bir hafta.su anda iki hafta......gines rekorlar kitabina girmeye calisiyoruz.
Ahaha çok tatlısın ya :) bekle güzel şeyler olacak. Bana inan :)o vakıt bende aksama bana suprız yapmasını ve gonlumu almasını ısteyım aksama belkı de olur hatta suanda bana cevap vermesını en azndan aramasını ve bı tepkımede bulunmasını bekliyorum mesajı tasa mı attım kocamamı bılmek ıstıyorum
Ama adım attın sayemde artık çok geç:)sanırım bızde sızın ızınızde gıdıyoruz :) ama ben normalde hayatta kus duramam kalbımı fena kırdığı ıcın adım atmak ıstemıyorum..sızde bole bı durum olmamıştır heralde..bu konu benm cok cok canmı yakıyor o yüzden de adım atasım gelmıyordu..
hadi bakalım inşallah merakla bekliyorum hala bi tepki yok ya hadi hayırlısıAhaha çok tatlısın ya :) bekle güzel şeyler olacak. Bana inan :)
zaten en olmadı seninle bi güzel kavga yapcam heheAma adım attın sayemde artık çok geç:)
AYNEN BIZIMDEBOYLE DURUMLARIMIZ OLUYOR.BEN HAKLIYKEN HEP BEN BARISIYORUM.BANA YAPILAN HATALARI 100KISIYE SORUN 100KISI DEN BIRI ONA HAK VERMEZ...O KADAR NET SOYLUYORUM.AMA O HEP KENDI HAKLI.BIR DE AILEDE KUSLUK IRSI BUNLARDA.KAYNIMDA GORUMCEM DE KAYNANAM DA AYNILAR.BIR K.PEDERIM FARKLI.sanırım bızde sızın ızınızde gıdıyoruz :) ama ben normalde hayatta kus duramam kalbımı fena kırdığı ıcın adım atmak ıstemıyorum..sızde bole bı durum olmamıştır heralde..bu konu benm cok cok canmı yakıyor o yüzden de adım atasım gelmıyordu..
Yapalım canım aLlah korusun eşinle kavga etmeyin de her gün yazıp kavga edebiilirsin benimle :)zaten en olmadı seninle bi güzel kavga yapcam hehe
:) ayy teşekkür ederım ama bukadar temız kalplı bı arkadaşı asla kırmam kı ben :) öküz kocam hala tepkı vermedı ama bılıo musunYapalım canım aLlah korusun eşinle kavga etmeyin de her gün yazıp kavga edebiilirsin benimle :)
Şimdi tepki vermensini mi yoksa tepki vermeip akşam kocaman bi çiçekle kapıya gelmesini mi isterdin :):) ayy teşekkür ederım ama bukadar temız kalplı bı arkadaşı asla kırmam kı ben :) öküz kocam hala tepkı vermedı ama bılıo musun
valla ben az once arkadasın tavsıyesıyle mesaj aattım benmkı donmedı bıle hayır bı caldr kapat yapaydı barı ama yok :) yanı ben barışmaya uğraştım ama sanırım kendnı daha da haklı gordu halen donus yapmadı ..sennkı en azndan senle barısıyo sen konusunca bak sınırımden suan bıldıın saf saf sırıtıyorumAYNEN BIZIMDEBOYLE DURUMLARIMIZ OLUYOR.BEN HAKLIYKEN HEP BEN BARISIYORUM.BANA YAPILAN HATALARI 100KISIYE SORUN 100KISI DEN BIRI ONA HAK VERMEZ...O KADAR NET SOYLUYORUM.AMA O HEP KENDI HAKLI.BIR DE AILEDE KUSLUK IRSI BUNLARDA.KAYNIMDA GORUMCEM DE KAYNANAM DA AYNILAR.BIR K.PEDERIM FARKLI.
ya keşke gerçekten ole bısı yapsa ama onu da zannetmiyorum durtmeyınce pek yapmaz bole seylerı benmkı dedım ya bıldıgın okuz oldu çocuk evlennce yaa :)Şimdi tepki vermensini mi yoksa tepki vermeip akşam kocaman bi çiçekle kapıya gelmesini mi isterdin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?