Eşimle küsüyoruz

Kesinlikle belkide kaybetme korkusu yaşaması lazim

Yaa demek bir tane daha varmış aynısındankaç gün geçti hala küsüz 3 gün oldu.simdiye kadar en fazla 5 gün sürdü ama sanki bu sefer rekora koşcaz gibi
Ben anlamıyorum gerçekten. Bu kadar büyütecek, anlaşılmayacak ne var da böyle yapıyor bizim eşlerimiz?
Bundan nefret ediyorum işte. O kadar şeyi söyledikten sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmesi sinir ediyor beni. Kafama takmaktan uyuyamam ki ben. Ondaki rahatlıktan biraz da bende olsaydı. Bu kadar zıt iki karakter olduğumuzu evlilikten önce nasıl fark etmedim, aklım almıyor.

Ben eskisi kadar paralamiyorum artık kendimi.küs olduğumuz zamanlarda çok üzülür,iyi olmak varken niye böyleyiz diye dert ederdim.Farkettimki tek taraflı olmuyor iyi olmaya çalışmak.Agzimla kuş tutsam da yaranamicam.çunku ayağına taşa çarpsa suçlusu yine ben.

Umarım bunu zamanla ben de başarabilirim. Allah herkese kıymet bilen, halden anlayan eş nasip etsin, ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…