Allah yarımcınız olsun..Ama öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorsunuz şu anda.bence konuşun ısrarla konuşun, birşey yokmuş gibi davranarak nereye kdr gidiceksiniz. Sizi sevdiğine inanıyor musunuz? Anladığım kadarıyla sizin hala duygularınız yoğun ona karşı..eğer sevgi varsa herşey başarılır bence.. eğer konuşmuyorsa yazın..mutlaka okur..
Oğlum zaten hafta için sabahçı ve öğleden sonra evde kendi kalıyor. Hafta içinde evde tek kalınca sıkılıyor. Mecbur olduğumuz için tek kalıyor hafta içi. Bari hafta sonu tek kalmasın diye düşündüm aslında. Sürekli kendisi plan yapıyor doğru. Sebebi de motorsiklet tutkunu ve onlarla buluşup gezintiye çıkıyorlar. Ama plan yapmadan önce benimle paylaşsa ben de ona uyum sağlıyorum. Bir önceki akşam gideceğimizi bildiği halde Cumartesi kahvaltı sonra ben gidiyorum diye söylüyor. Akşamdan söyle de ben de planımı ayarlayayım. Kaldıki diğer gün de sen git gel biz de öyle gideriz dememe rağmen sinirlendi.
Bnim babam da öyleydi.. Annem memleketine gittiğinde fazla oturamazdı evde yanımızda.. Ama o öyle alışmış.. Bizi Teyzemlere bırakır arkadaşlarının yanına giderdi.. Yıllar geçti hala da öyledirYapı meselesi bu.. Senin kadar ince düşünmüyor sadece, yoksa seni veya çocuklarını sevmediğine değil.. Erkekler kadınlar gibi,bir anne gibi düşünceli olmuyor
Kesinlikle motorsiklet bağımlısı ve bunu ona çok görmüyorum. Çünkü hayallerini kuruyordu ve şimdi de bunun peşinden gidiyor. Ama evli ve düşünmesi gereken iki çocuğu var. Bunları da ihmal etmemesi gerek. Çocukları bırakacak yerimiz olduğu zaman ben de eşlik ediyorum ona gezmeleri sırasında. Dediğin gibi bunu sınırlaması konusunda bir çalışma yapmamız gerekiyor sanırım. Teklifin için sağol.
Bence canim konusmaktan ziyade arkadasin makul kurallar bulmasi ve bunu esine diretmesi. Tamam sen gidiceksin haftada bir gun kabul, ama haftada bir gunde bizimle vakit gecireceksin diye. ve o vakitler esin icin olu olmayan vakitler haline donerse problem cikmayabilir.
7 ve 10 yasinda iki cocuk evde birakilir mi?ne sorumsuz bir adam bu.karsina alip adamakilli konusmanin,soyle bi silkelemenin zamanidir arkadasim
Peki sen babanla ilgili ne düşünüyorsun? Sizi ihmal ettiğini düşündün mü hiç?
o zaman haklısın tabi.
eşin kendi özel zevklerine biraz düşkün biri sanırım. sizden çok kendini düşünüyor.
O zamanlar benden sıkıldığını, bizimle vakit geçirmek istemediğini falan düşünürdüm.. Ama şimdi öyle değil tabiki.. Sevdiğini biliyorum.. Bir dediğimi iki etmedi, annem varkende yokkende ne istesem aldı getirdi, bir kere azarlamadı, bağırmadı.. Kötü davranıp benimle evde otursaydı o zaman sevmez istemezdim..O onun yapısıyla ilgili birşey.. Yetiştirilme tarzıyla ilgili.. Çocuklarına yada eşine özel değil
Senin adına sevindim.
Bence o kadar üzülme sende.. Yapısı öyleymiş.. Öyle gelmiiş, öyle gider.. Bence bu saatten sonra huyu da değişmez
(( Aynen değişmeyeceğini biliyorum. Onun adına mutluyum güzel vakit geçiriyor ama çocuklarım ve kendi adıma mutsuzum. Bizde eksik olan birşeyler var
Eşin evde oturup tv izlemesini falan sevmez mi.. Ne biliyim sevdiği yemekleri yapsan haftasonu hep birlikte oturup yeseniz.. Yada sadece kahvaltılarda hep birlikte olsanız kalsa ? Sevdiği bişey mutlaka vardır, evde kalmasını sağlayacak birşey.. Sen bilirsin hoşlandığı şeyleri
Haftasonları muhakkak evde balık yaparız. Evde kaldığı zamanlarda ise varlığı belli olmaz. TV karşısında yok gibi birşeydir. Biryere gidelim desen siz gidin der gelmek istemez. Zorlaya zorlaya gideriz ki o da artık ziyarete gitmemiz mecbur olan zamanlarda.
Mangalı sever miii? Ailecek yapsanız bir güzel vakit geçirseniz, erkekler severler genelde mangalı ama..
bunun öncesi var mıydı acaba yani sanırım eşiniz birşeyler den sıkılmış gibi geldi belki herşey üst üste gelmiştir onun için sorumluluk duygusuna önceden nasıldı sahip çıkar mıydı
bunun öncesi var mıydı acaba yani sanırım eşiniz birşeyler den sıkılmış gibi geldi belki herşey üst üste gelmiştir onun için sorumluluk duygusuna önceden nasıldı sahip çıkar mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?