Eşimle küsüz

:) Şimdi yazdıklarını okuyunca gülümsedim inan. Çok doğru tespit öğrenilmiş çaresizlik. Ve aynı senin düşündüğün gibi yazmayı düşündüm ama vazgeçtim. Yazışmayı da pek sevmiyor ama olsun denemek lazım. Bir deneyeyim

o zaman haklısın tabi.
eşin kendi özel zevklerine biraz düşkün biri sanırım. sizden çok kendini düşünüyor.

Peki sen babanla ilgili ne düşünüyorsun? Sizi ihmal ettiğini düşündün mü hiç?

canim benim esimde futbol maci ve balik tutma bagimlisi. her hafta muhakkak gider. Ben de calisan bir bayanim ve cocugumuz var. Bunalmistim artik, ve maclarini hafta sonu aksam gec bir saate koyuyor artik, ve benim icin kaybedilmis bir sey de olmuyor. Hem o hem ben mutluyuz. Az tartismadik ama. Balik olayinda da bazen ben de gidiyorum onunla ve eskisi kadar sIk gitmiyor.

Evet bu daha mantıklı sanırım.. İnşallah hal olur...

Peki sen babanla ilgili ne düşünüyorsun? Sizi ihmal ettiğini düşündün mü hiç?

O zamanlar benden sıkıldığını, bizimle vakit geçirmek istemediğini falan düşünürdüm.. Ama şimdi öyle değil tabiki.. Sevdiğini biliyorum.. Bir dediğimi iki etmedi, annem varkende yokkende ne istesem aldı getirdi, bir kere azarlamadı, bağırmadı.. Kötü davranıp benimle evde otursaydı o zaman sevmez istemezdim.. O onun yapısıyla ilgili birşey.. Yetiştirilme tarzıyla ilgili.. Çocuklarına yada eşine özel değil

Senin adına sevindim.

Bence o kadar üzülme sende.. Yapısı öyleymiş.. Öyle gelmiiş, öyle gider.. Bence bu saatten sonra huyu da değişmez

(( Aynen değişmeyeceğini biliyorum. Onun adına mutluyum güzel vakit geçiriyor ama çocuklarım ve kendi adıma mutsuzum. Bizde eksik olan birşeyler var

(( Aynen değişmeyeceğini biliyorum. Onun adına mutluyum güzel vakit geçiriyor ama çocuklarım ve kendi adıma mutsuzum. Bizde eksik olan birşeyler var

Eşin evde oturup tv izlemesini falan sevmez mi.. Ne biliyim sevdiği yemekleri yapsan haftasonu hep birlikte oturup yeseniz.. Yada sadece kahvaltılarda hep birlikte olsanız kalsa ? Sevdiği bişey mutlaka vardır, evde kalmasını sağlayacak birşey.. Sen bilirsin hoşlandığı şeyleri

Haftasonları muhakkak evde balık yaparız. Evde kaldığı zamanlarda ise varlığı belli olmaz. TV karşısında yok gibi birşeydir. Biryere gidelim desen siz gidin der gelmek istemez. Zorlaya zorlaya gideriz ki o da artık ziyarete gitmemiz mecbur olan zamanlarda.

Mangalı sever miii? Ailecek yapsanız bir güzel vakit geçirseniz, erkekler severler genelde mangalı ama..

Mangalı sever miii? Ailecek yapsanız bir güzel vakit geçirseniz, erkekler severler genelde mangalı ama..

Havalar da soğuk mangal için. Bu haftasonu iki gün çalışacağım. Haftaya da 5 gün boyunca İstanbul'a gidiyorum eğitim için. cuma geleceğim. Bakalım o zamana kadar barışacak mıyız? :)

Son düzenleme:
bunun öncesi var mıydı acaba yani sanırım eşiniz birşeyler den sıkılmış gibi geldi belki herşey üst üste gelmiştir onun için sorumluluk duygusuna önceden nasıldı sahip çıkar mıydı

canım bence eşin kendine zaman ayırmak istiyor. yani hep çocuğu götür getir ne biliyim eve gel evin sıkıntıları alım satım vs kendine gelmeyi kendini ispatlamaya çalışıyor gibi.yani her zaman aynı şeyleri yapmaktan monotonluktan bıkmış sıkılmış gibi.

tabi biz bayanlar onlardan daha fazlayız. ama bizim de olmuyor değil. bizim de sıkıldığımız oluyor kendimizle ilgilenmiyoruz diye depresyonlara girip çevremize dert yanıyoruz. demek ki onun da olmuş o da arkadaşlarından o şekilde örnek görmüş işte arkadaşlarımla buluşacağım yürüyüş yapacağım vs diyerek kendini biraz bu sorumlulardan kurtarmak istemiş..

aslında haksız da sayılmaz. arada böyle yapmak kötü değil. çünkü aynı durum biz kadınlarda yaşıyoruz. tabi her zaman değil. sonuçta sorumluluk var.

onunla bence sakince tabi o da sakinleşmişse ve hatasını anlamışsa ona kendine zaman mı ayırmak istiyordun bunu söyleseydin ona göre plan yapardık diyebilirsin... sonuçta çocuklar için yapılan sorumluluk bu.

işte işin olduğunda söyle falan diye ama tabi fazla olmamak kaydıyla sonuçta aynı durumu kendinin de yaşadığından bahsedersin..

bilmiyorum ben olsam öyle yapardım herhalde.

Son düzenleme:
bunun öncesi var mıydı acaba yani sanırım eşiniz birşeyler den sıkılmış gibi geldi belki herşey üst üste gelmiştir onun için sorumluluk duygusuna önceden nasıldı sahip çıkar mıydı

Evliliğin ilk zamanlarında beraber birşeyler yapardık ama şimdi herkes kendi takılıyor. Ben de kendim takılırım sorun değil ama arada çocuklar var ilgilenilmesi gereken. Onları heba etmek istemiyorum.

[/QUOTE]Havalar da soğuk mangal için. Bu haftasonu iki gün çalışacağım. Haftaya da 5 gün boyunca İstanbul'a gidiyorum eğitim için. cuma geleceğim. Bakalım o zamana kadar barışacak mıyız? :)[/QUOTE]

Guzelim herkese ki bu esin de olsa hakettigi kadar deyer vermek lazim. Eyer elinden geleni yaptigini dusunuyorsa onun sizinle vakit gecirmedigi icin ve hala direniyorsa birak ne hali varsa gorsun. Ben seni anliyorum aile olalim, ailece bir olalim istiyorsun ama gorunene gore onun aile anlayisi ile senin ki bir hayli farkli. Onun kinin farkli olmasinin sebebi sizin hep elinde oldugunuzu bilmesinden kaynaklaniyordur. Siz anladigim kadariyla is disinda onsuz birsey yapmiyorsunuz sanirim disari cikip cocuklarla filan. Sen unut esini derim, o yokmus gibi davran, ve beklentilerini sifirla. Kendine cocuklarinla bir hayat kur ne kadar esinle beraber yasayip onunla ayni yatagi paylassan bile. Ona kusme gerek yok, sen cocuk deyilsin ki. Sen bir yetiskin oldugunu onun ve senin cocuklarinin ona ihtiyaci olmadigini goster. Kendi kendinize plan yapin ve sen ve cocuklarin eglenin. Mumkunse oglunu da gotur yaninda kuafore suraya buraya. Bosver be gulum. Kacan kovalanir. Birak beyefendi biraz da sizin yoklugunuz farkedip sizi o kovalasin.

Evliliğin ilk zamanlarında beraber birşeyler yapardık ama şimdi herkes kendi takılıyor. Ben de kendim takılırım sorun değil ama arada çocuklar var ilgilenilmesi gereken. Onları heba etmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…