Eşimle küsüz

Kesin ve net konuşmalısınız eşinizle. Arkadaşları ile mi buluşacak ama ben randevu aldım kuaföre gitmem lazım sen çocuğu basketbola bırak oradan git diyebilirsiniz basket oynarken çocuğunuzun yanında olmanız gerekmiyor hocası var arkadaşları var ama siz bir şey demeden o gitti diye ertelerseniz o da sorun yok o zaman der pazar günü de aynı şekilde dün erteledim bugün erteleyemem diyebilirdiniz. Ayrıca arkadaşların dediği gibi gitmemenizi anlayamadım çocuğunuzu kursa bırakıp gidebilirdiniz ne kadar sürecek ki işiniz. Eşinize birkaç gün önceden plan yapmamasını haftasonu işiniz olduğunu söylüyor musunuz, baba olarak oğluyla vakit geçirmesi gerektiğini çocuklarla ilgilenmesi gerektiğini anlatıyor musunuz. Ayrıca çalışıyor musunuz sadece hafta sonunuz mu var öyleyse haklısınız ama evdeyseniz eşiniz haftaiçi halletseydi işlerini diye düşünüyor olabilir çocuğunuz okuldayken filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…