Eşimle küsüz

Havalar da soğuk mangal için. Bu haftasonu iki gün çalışacağım. Haftaya da 5 gün boyunca İstanbul'a gidiyorum eğitim için. cuma geleceğim. Bakalım o zamana kadar barışacak mıyız? :)

O kadar zaman küs kalınır mı kız Eşin özler, çoktaan barışmış olursunuz

Evliliğin ilk zamanlarında beraber birşeyler yapardık ama şimdi herkes kendi takılıyor. Ben de kendim takılırım sorun değil ama arada çocuklar var ilgilenilmesi gereken. Onları heba etmek istemiyorum.

Bunu birak ta biraz da o dusunsun. Sen esinin annesi babasi deyilsin. Birak. Belki o da bu yuzden uzerinde piskolojik baski hissediyordur ve sen ne desen tersini yapiyordur. Ugrasmayi birak derim baska da bir sey demem canim sana.

Teşekkürler yazdıkların için. Yürüyüşe çıkacağı zaman sen çık biz sen gelince gideriz dedim ama yine de sinirlendi. Ben de kızdım öyle olunca çıkmadım.

Evliliğin ilk zamanlarında beraber birşeyler yapardık ama şimdi herkes kendi takılıyor. Ben de kendim takılırım sorun değil ama arada çocuklar var ilgilenilmesi gereken. Onları heba etmek istemiyorum.

canım üzüldüm valla ne deyim büyük ihtimalle barışırsınız diye ümit ediyorum barışınca tatlı bir dille anlatmaya çalışsan durumu

mesela eşin neyi sever film izlemek gibi aksiyon tarzı severse güzel onun sevebileceği tarzda bir film aç sevdiği pasta kek birsey yap güzelce konuşmak iste aklı başına gelene kadar biraz alttan alsan

Bunu birak ta biraz da o dusunsun. Sen esinin annesi babasi deyilsin. Birak. Belki o da bu yuzden uzerinde piskolojik baski hissediyordur ve sen ne desen tersini yapiyordur. Ugrasmayi birak derim baska da bir sey demem canim sana.

Nasıl yani? Kendisi takılsın mı? Zaten öyle yapıyor ki? Sadece haber verirse ben de planımı ona göre yapayım. Artık beraber bişey yapmaktan geçtim.

Küsüz ya o yatak odasında tv izliyor ben mutfakta ya da salonda. İnan birbirimize laf bile atmıyoruz. Dün whatsapptan mesaj atmış biryerde indirim varmış almka istediğimiz birşey için onun için yazıştık sonra yine eski halimize devam. Akşam ne o bana baktı ne ben ona. Yattık uyuduk sonra.

Şu anda barışmak istediğimden de emin eğilim. Kırgınım sonuçta.

Nasıl yani? Kendisi takılsın mı? Zaten öyle yapıyor ki? Sadece haber verirse ben de planımı ona göre yapayım. Artık beraber bişey yapmaktan geçtim.

Daha once yazmistim bunu gene kopyaladim. Belki gozunden kacmistir diye. O yuzden soyledim:

Guzelim herkese ki bu esin de olsa hakettigi kadar deyer vermek lazim. Eyer elinden geleni yaptigini dusunuyorsa onun sizinle vakit gecirmedigi icin ve hala direniyorsa birak ne hali varsa gorsun. Ben seni anliyorum aile olalim, ailece bir olalim istiyorsun ama gorunene gore onun aile anlayisi ile senin ki bir hayli farkli. Onun kinin farkli olmasinin sebebi sizin hep elinde oldugunuzu bilmesinden kaynaklaniyordur. Siz anladigim kadariyla is disinda onsuz birsey yapmiyorsunuz sanirim disari cikip cocuklarla filan. Sen unut esini derim, o yokmus gibi davran, ve beklentilerini sifirla. Kendine cocuklarinla bir hayat kur ne kadar esinle beraber yasayip onunla ayni yatagi paylassan bile. Ona kusme gerek yok, sen cocuk deyilsin ki. Sen bir yetiskin oldugunu onun ve senin cocuklarinin ona ihtiyaci olmadigini goster. Kendi kendinize plan yapin ve sen ve cocuklarin eglenin. Mumkunse oglunu da gotur yaninda kuafore suraya buraya. Bosver be gulum. Kacan kovalanir. Birak beyefendi biraz da sizin yoklugunuz farkedip sizi o kovalasin.

Ya canim emin ol birak o yokmus gibi davran tipis tipis gelicektir pesinden eninde sonunda. Ben oyle dusunuyorum kendi deneyimlerimden yola cikarak.

Valla ne güzel yazmışsın. Haklısın. Bundan sonra ben onu planlarıma katmıyorum. Katılmak isterse buyursun ama ben çocuklarımla takılacağım artık. Güç bende artık. İnan ne enerji verdin bana yaaaa :) Çok sağol canım

biraz adım atmaya çalışmış da niye sonra devam ettirmiş anlamadım :44:

üzülme canım allahtan hayırlısını dile

:) Bıraksam sabah-öğle-akşam olur. O derece yani. dün gece teşebbüste bile bulundu. O konuda bir şüphe yok yani :)

:) ey Allahim. Erkek olmak varmis zaten. her istedigini yapmak istiyorlar, ama ben ne kadar esimin istedigini yapiyorum demek yok. Yemegi yapilsin cani istedigi zaman o is yapilsin, sonrada motoksiletine binsin dursun :). esler cok haylaz olabiliyorlar.

:) Bıraksam sabah-öğle-akşam olur. O derece yani. dün gece teşebbüste bile bulundu. O konuda bir şüphe yok yani :)

genelde bu tarz kopukluklar cinsel uyumsuzluklardan kaynaklaniyor
ya erkek ya da kadin yeterince tatmin olamiyor, tatmin edemiyor.
bu da zamanla iliskide biriken stressin atilamamasina, ve esler arasi gerginlige neden oluyor.

cinsellik tutkulu ve tatminkar olursa, partnerler daha rahat ve hosgorulu olur.

Her evliligin sorunlari cözen bumu? Erkek yalnis yaptigi halde ona surprizler yapmak? Erkek niye kadin için yapmiyor? Sanki konu sahibi hem esi olarak sorumluluklarindan, hem anne olarak, hem kendi sorumluluklarindan bunalmadimi? Ona ragmen kadin kuafför'ü iptal ediyor kocasi arkadaslariyla gezsin diye! Kadin olarak bizde anlayis hak etmiyormuyuz?

Bence konu sahibin esi çok fazla simarmis. Hayat bu, çoçuklar var, adam gibide sorumlulularini alacaksin! Bu ne 3 yasindaki çoçuk gibi istedigi olmayinca bagirmak çagirmak, üstünü çikarmak? Konu sahibine diyorum, sakin ama sakin taviz verme! Onun bagirmasi yerine sen artik öfkeden bagirmaliydin. Esinede artik bundan sonra öyle sorumsuz olma sansini verme. Baze seyleri beyefendi yapmak zorunda!

Şımarma değil aslında. Yetiştirilme tarzı. Konuşup sorunu çözdük derken iki gün sonra konuşulanlar unutulup alışkanlıklar devreye giriyor. Sonra herşey sil baştan

Konuyla alakalı değil ama benimde yaşantınızın bu kısmı çok hoşuma gitti.
Anne kızıyla kuaföre gidecek, oğlan baskete bırakılacak falan. Allah bizede böyle bir aile olmayı nasip etsin

(Ö<el hayatınızın detaylarını bilmiyorum sadece şu anlattığınız kısma imrendim)

Bence çok çok haklısınız, evlilik sürecinde ilerleyen çok arkadaş vardır kk da ve onlardan biri olarak benim evliliğe dair en büyük korkum, şuanda birlkte yapmak için can attığımız şeylerin hevesinin kaybedilmesi ve bi evde iki yabancıya dönüşmektir. Evli değilim ama sizi çok iyi anlıyorum. Eşiniz çok ben merkezci bir şekilde hareket ediyor.

Hangi arkadaşındı hatırlamıyorum, eşiyle sorunlarına dair açtığı konunun sonunda eşine kendini anlatmak için öyle bşy yapmış ki adamcağız özür dilemiş, cidden etkilenmiştim kendini ifade şeklinden. Siz kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama herkesin bi damarı, hassas noktası vardır. Bence eşinizi bu konuda uyandırmalısınız. Sert çıkış sökerse onu deneyin, sert çıkmak ters teper biraz daha uysal yaklaştığımda etkili oluyor derseniz onu deneyin ama eşinize tesir edicek bi yöntem bulup sizi anlamasını sağlayın bence. Son olarak evet bşy yapıcam derseniz sadece sıradan bi konuşmayı seçmeyin derim, onu biraz rutinin dışına çıkarıp kendine getiricek bşy deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Eşiniz kendi başına bir insan sorumluluk sahibi değil.
Oğlunuz 10 yaşında ev de tek kalabilir (kısa süreli)
Oğlunuzuda götürebilirsiniz.

Birde oğlunuzu basketbol kursuna bıraktığınızda en yakın kuaförde işinizi halledebilirdiniz gibi geldi bana.

olaylar olaylar olaylar..

Bencil bir eş
Kendi aleminde olmak istiyo
Çocuklar tek size aitmiş gibi de sorumluluk almıyo

Kesin ve net şekilde bunları ona hatırlatmak ta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…