Eşimle mesafelerimiz

Evet hep der insanın eşi destek olur sen bana ağzına geleni saydın, işlerim vardı hata bendeydi ki uzaklığı halletmeden evlendim der.
canım açık açık karşına al ben böyle bir hata yaptım çünkü kendimi yanlız hissediyordum evliliğime doyamamıştım ve senin üstüne geldim hatamı anladım üzgünüm ama bu tavrına dayanamıyorum ne senli ne sensiz bir hayat istemiyorum oturup bir karar vermemiz gerek her şeyi unutalım demiyorum ama ben süreçte elimden geleni yapacağım hatalarımla ilgili seninde hataların oldu sende onları değiştirirsen çok mutlu olabiliriz çünkü ben özlemden yaptım bunları hırçınlaştım dışarıda yanyana gezen insanları gördüm seni suçladım belki ama şimdi burdasın ve düzelebilir her şey burda olduğun için değil hatamı anladım yeniden gitmek zorunda kalsan bile değişir ama sevmiyorum başka biri var yapamıyorum devam etmek istemiyorum dersen anlarım bu tavrın kırılmaktan öte bundan kaynaklanıyorsa ikimizede yazık etme insan sevdiğine kırılır sende bana kırıldığına göre beni seviyorsun gel deneyelim tekrar emin ol her şey farklı olacak tarzında bir konuşma yap bence. kendi gururunuda incitme tabi ki ama duruşun kendinden emin olsun çünkü boğalar garanticidir emin olmak inanmak isterler bir daha tekrarlanmayacağına ikna etmen gerek

Kavga anında edilen sözler çok önemli hele karşındakini incitmek için bile bile seçip söyleniyorsa daha fena. Eşiniz adına üzüldüm ben gerçekten. Hem zorunluluktan kal, hem bi ton laf ye, sonunda ehh yeter be bıktım ne olursa olsun diyip eve dön ama eşiniz hala memnun olmasın üstüne neden söyle neden böyle diye gene faturayı size çıkarsın....

Bence siz önce kendi dilinize biraz çeki düzen verip öfkenize hakim olmalısınız. Bu huyunuzu değiştirmedikçe hiçbir zaman mutlu olamazsınız. En büyük aşık bile usanır emin olun. Eşiniz de zaten derdinin ne olduğunu açık açık anlatmış ve bence haklı da. Kendi kendinize evliliginizi zehir etmişsiniz.

Evet hep der insanın eşi destek olur sen bana ağzına geleni saydın, işlerim vardı hata bendeydi ki uzaklığı halletmeden evlendim der.
bundan sonra destek olacagım de benim içinde zor bir dönemdi de evliligin ilk ayları en güzel zamanlar siz bu zamanları ayrı geçirdiginiz için açırı gerilmiş ve sinirinizi eşinizdenmi çıkardınız acaba eger öyleyse bu şekilde açıklaya bilirsin

Biz farklı şehirlerde olmamıza rağmen 3 4 ay zor dayandık. Üstelik bir yıldı bizimki. Sonra eşim işten ayrıldı evi topladı geldi. Sizin yurtdışı olduğu için engeliniz daha cokmus. Biz haftada bir biraya geldiğimiz halde yapamamıştık . Aradaki mesafe bence sizi çok etkilemiş. Şimdi yaninizdaysa biraz sinirinin geçmesini bekleyin . Üstüne düşmeyin Kesinlikle. Sonra bundan sonrasında ne yapayacaginiza karar verin.

Çok uykusuzum ama uyuyamıyorum. Çünkü artık uyku bırakmayan sorunlarım var.
Eşimle 15 ay nişanlılıktan sonra evlendim. Tanıştırıldık,kendisi yurtdışından gelmişti beni görmeye. Aile dostumuzun aracılığı ile. Babalarımız otuz senelik arkadaşlar sonra da dünür oldular bu sayede. Aslında her şey güzeldi ya da ben öyle hissettim. Dediğim gibi yurtdışında çalışıyordu hep mesajla ve birkaç kez görmeyle evlendik. Evlendikten on gün sonra yurtdışına gitti. Bir ay sonra gelip üç gün kaldı ve yine gitti. Sonra iki buçuk ayda üç ayda bir gelmeye başladı. Altıncı ayda çok büyük bir kavga ettik ve artık boşanma kelimeleri ağzımızdan düşmüyordu. Uzaklık mesafeler sevgisini hissedememem beni öyle yıprattı ki. Hep başka birinin varlığından şüphelendim. Elimde kanıt olmamasına rağmen eski arkadaşlarını kast ederek suçladım onu. Sürekli sürekli whatsapptan ağır kelimeler yazdım.
Sonuç 14 ay sonra eşim yanımda. Ama diğer odada kanepede. 1 haftadır burada ve biz neredeyse her gün kavga ediyoruz. Burada yaşayacağım kanepe ve tv ile yaşayıp gideceğim diyor. Dediklerimi unutamıyormuş ama onun da ağır kelimeleri vardı bana. Ben unutalım diyorum her şeyi o istemiyor. Sanırım üsteledikçe gurursuz oluyorum gözünde.
Kendisi boğa burcu ve çok kindar inatçı.
Buraya konu açmazdım ama az önce çok fena bir ses geldi ondan. Ben kalp krizi geçiriyor sandım bir hızla koştum odaya. Horluyormuş meğer. Gittim öptüm o kadar korkmuştum ki hemen arkasını döndü.
Şimdi bana bir şey deyin. Ben hatalarımı düzeltmek için ne yapayım
Ayrılsam üzüleceğim çünkü çok iyi bir insan kalp kırmaz üzmez kimseyi. Kalbi çok iyi ama bana karşı merhametsiz artık. Onun bana karşı merhametli olduğu günlere nasıl döndürebilirim? O kadar üzülüyorum ki. Her gün ayrılalım diyorum o zaman. Bana farkı yok yıllarca kanepede yaşarım diyor. Olsan da bir olmasan da bir ne yapıyorsan yapabilirsin diyor.
Kvalide kbaba deseniz iki kanatsız melek oldular bana. Eşim yokken kvalide kaldı her gece yanımda. Ve onlar da aramızdaki soğukluğun farkındalar çok üzülüyorlar.
Of offf :'(
Bu evliliğin bu raddeye gelmesinin tek suçlusu kendinmişsin gibi davranma.İstemiyorsa çeksin gitsin o zaman.Ben kanepede yıllarca yaşarım ne demek.Kendi değerinizi düşürmeyin bu erkeklere karşı Akkh aşkına.Hiç bir suç tek taraflı değildir.Yapıcı bir yol bulunur iki kişinin desteğiyle.Olmuyorsa kimsenin bir başkasının hayatını zehir etmeye hakkı yok

hata surda yapilmis esinizinde dedigi gibi islerini hallettikten sonra evlenebilirdiniz.bu zaman araliginda birbirinizi tanimaya calisirdiniz.
2.hatada tamam evlenilmis gecici bi sure siz ona o size sevginizle guveninizle manevi desteginizle yaninizda olmaniz gerekirdi birbirinize..14 ay cookta uzun bi zaman degilmis.
yengeclerin zaten agizlarinin ayari yok konustularmi agir konusurlar sinir oluyorum onlara..

Bu evliliğin bu raddeye gelmesinin tek suçlusu kendinmişsin gibi davranma.İstemiyorsa çeksin gitsin o zaman.Ben kanepede yıllarca yaşarım ne demek.Kendi değerinizi düşürmeyin bu erkeklere karşı Akkh aşkına.Hiç bir suç tek taraflı değildir.Yapıcı bir yol bulunur iki kişinin desteğiyle.Olmuyorsa kimsenin bir başkasının hayatını zehir etmeye hakkı yok
demi yani bu lafları söylüyorsa birde söyleten vardır
birazda nazını çekmeli yani
konu sahibi sakın gaza gelip yine adama yüklenme sakinkal :KK14:;) kendinide fazla yıpratma ama

bi arkadasin da dedigi gibi tek suclu kendinizmis gibi davranmayin ezmeye calisir sizi bunu iyi oldugunuz anlarda bile kullanir.yapacaginiz sakin sakin icinizi dokmek..bu hale aradaki mesafe seni ozledigim her an gorememek sebepleri yipratti beni bu yuzden bazen sacmaladim dersiniz.onda da gordugunuz hatalari kirildiginizi soylersiniz.gecinmeye niyeti olan ve seven insanda bi yerden sonra arayi duzeltmeye calisir.

adamı soğutmuşsun. sevgili olup bir aşk yaşasanız belki düzelmek isterdi..ama zaten paylaşımınız yok iyice uzaklaştırmışsın.. ilk başta dırdırdan vazgeç..

Sanırım burnumu sürtmeye çalışıyor. Bakalım sonumuz nereye varacak. Hayırlısı olsun her durumda...
Ama dırdırı bırakmak ve onu kendi haline bir süreliğine terk etmek en mantıklısı galiba şu anda. Aslında onun istediği de bu. Sen bana ben sana karışmayayım modunda. Allah şu ramazanın hürmetine güzel yazgılar yazsın hepimize.

Planda bu kadar bekleyeceğim yoktu ama hep işi uzadı. Şirkette önemli bir mevkideydi ve gelemedi bir türlü. Ben gidemedim çünkü oturma iznim çıkmadı. Çok meseleler oldu. Ve aramıza duvarlar girdi. Zaten şu anda bir evlilik yok. Ama benim çökmek üzere olan bir ruhum var artık. Dediğiniz doğru şimdi tanışma Zamanı ama hal ve hareketlerimle hala sertim suçluyorum atamıyorum on dört aylık yalnızlığı. İki gün iyiysem üçüncü günü başlıyorum çünkü kanepede uyuyan bana hiçbir şeyde karışmayan daha doğrusu umursamayan bir insan var aynı evde. Bilmiyorum çok yoruldum :KK43:

oturma izniniz çıkmasa bile 6 ayda 3 ay gidip kalma hakkınız vardı (AB ülkesi için konuşuyorum.)
bana da çok uzun süre ayrı kalmışsınız gibi geldi. evlilik birliği tam sağlanamamış ki,
bu noktadan sonra eşinizi ikna edip sıfırdan başlamanız lazım.

bir de eşiniz gönülsüz mü döndü TRye, o yüzden de üzülüyor olabilir.

bir de o kadar uzun süre oturma izni nasıl çıkmıyor ki, anlamadım ben,
ben burada konu açmıştım bununla alakalı, bir çok arkadaş hemen çıkar demişti, eşim çalışma vizesi ile y.dışına gidecek.

Bende boğa burcuyum silersem senle aynı çatı altında kanepede bile durmam derim
Ne alaka benim ömrüm o kadar değersiz mi

Burcu murcu geç siz biraz beşik kertmesi gibi evlenmişsiniz
Çocuklar birbirini tanımasa da babaları layık bulmuş filan

Olan olmuş madem boşanmak istemiyorsun
Aile terapistine gidin, eşin kabul etmez gerçi ama bi dene bakalım

evlendiğinizde eşinizle neden gitmediniz?

Ne kadardır böyle davranıyor bilmiyorum ama bence burnunu sürtmek ders vermek istiyor...

Birbirinizi tanımadan evlenmişsiniz arada ne aşk var ne bağ, yani tanımadan sevmeden nasıl evlenilir ben zaten bi türlü anlamadım bu işi. Üstüne gitme iyisimi sen

Back
X