Çok uykusuzum ama uyuyamıyorum. Çünkü artık uyku bırakmayan sorunlarım var.
Eşimle 15 ay nişanlılıktan sonra evlendim. Tanıştırıldık,kendisi yurtdışından gelmişti beni görmeye. Aile dostumuzun aracılığı ile. Babalarımız otuz senelik arkadaşlar sonra da dünür oldular bu sayede. Aslında her şey güzeldi ya da ben öyle hissettim. Dediğim gibi yurtdışında çalışıyordu hep mesajla ve birkaç kez görmeyle evlendik. Evlendikten on gün sonra yurtdışına gitti. Bir ay sonra gelip üç gün kaldı ve yine gitti. Sonra iki buçuk ayda üç ayda bir gelmeye başladı. Altıncı ayda çok büyük bir kavga ettik ve artık boşanma kelimeleri ağzımızdan düşmüyordu. Uzaklık mesafeler sevgisini hissedememem beni öyle yıprattı ki. Hep başka birinin varlığından şüphelendim. Elimde kanıt olmamasına rağmen eski arkadaşlarını kast ederek suçladım onu. Sürekli sürekli whatsapptan ağır kelimeler yazdım.
Sonuç 14 ay sonra eşim yanımda. Ama diğer odada kanepede. 1 haftadır burada ve biz neredeyse her gün kavga ediyoruz. Burada yaşayacağım kanepe ve tv ile yaşayıp gideceğim diyor. Dediklerimi unutamıyormuş ama onun da ağır kelimeleri vardı bana. Ben unutalım diyorum her şeyi o istemiyor. Sanırım üsteledikçe gurursuz oluyorum gözünde.
Kendisi boğa burcu ve çok kindar inatçı.
Buraya konu açmazdım ama az önce çok fena bir ses geldi ondan. Ben kalp krizi geçiriyor sandım bir hızla koştum odaya. Horluyormuş meğer. Gittim öptüm o kadar korkmuştum ki hemen arkasını döndü.
Şimdi bana bir şey deyin. Ben hatalarımı düzeltmek için ne yapayım
Ayrılsam üzüleceğim çünkü çok iyi bir insan kalp kırmaz üzmez kimseyi. Kalbi çok iyi ama bana karşı merhametsiz artık. Onun bana karşı merhametli olduğu günlere nasıl döndürebilirim? O kadar üzülüyorum ki. Her gün ayrılalım diyorum o zaman. Bana farkı yok yıllarca kanepede yaşarım diyor. Olsan da bir olmasan da bir ne yapıyorsan yapabilirsin diyor.
Kvalide kbaba deseniz iki kanatsız melek oldular bana. Eşim yokken kvalide kaldı her gece yanımda. Ve onlar da aramızdaki soğukluğun farkındalar çok üzülüyorlar.
Of offf :'(