eşimle mi evlendim ailesiyle mi :(

bizim de herkes farkli sehirde. Benim kayinvalidem de bakmayi cok istiyor. Hatta kp hala calisiyor bebek olursa emekli olacaklar buraya gelip bakacaklar. Onlari gercekten cok seviyorum, eminim cok da iyi bakarlar, kendi aileme guvenmem esimin ailesine guvenirim her konuda ama iste ne bileyim sanki bu büyü cok icli disli olunca bozulacak gibi geliyor. Cocuga kim bakacak derdinden cesaret edemiyorum doğurmaya. Hep mi dert bu isler be...

bizim de öyleydi, yani eşimin ailesini çok seviyordum, kayınvalidem belki benim bakabileceğimden çok daha iyi baktı çocuğuma
çok ufak sürtüşmeler olmadı değil ancak o büyü hiç bozulmadı, hatta o sevgi arttııııı arttıııııı
belki sizinki de öyle olur

bizim de öyleydi, yani eşimin ailesini çok seviyordum, kayınvalidem belki benim bakabileceğimden çok daha iyi baktı çocuğuma
çok ufak sürtüşmeler olmadı değil ancak o büyü hiç bozulmadı, hatta o sevgi arttııııı arttıııııı
belki sizinki de öyle olur
ne guzel. Umarim sizinki gibi olur bizim de sonumuz. Yine de cocuk bakimi konusunda daha iyi bir secenek bulunmasindan yanayim.

Ben yine anlamadım desem kizacaksin. Bu alıntılar neyi anlatıyor? Benim gorumcem çok sinsi biri. Herkes bilir. Hep iyi rolü yapar. Hayırlı evlat rolü yapar ama 2 sokak ötedeki annesi (ana) evine senede 1 kere gidemez. Ayrıntıları anlatsam anlarsın ama mecalim yok inan.

hah
Alys Alys da ben de aynen bunu diyoruz işte
sorun çocuk değil
sorun genel ilişkileriniz

hah
Alys Alys da ben de aynen bunu diyoruz işte
sorun çocuk değil
sorun genel ilişkileriniz

Konu sahibi size yazdım sonra çıktım, döndüğümde konunuz çok uzamıştı, tamamını okuyamadığım için cevap vermedim size.
Muzurtilki ile aynı fikirdeyim. 14 yıl çok uzun bir süre hala yabancı gibi takılmak için. Sizin böyle hissediyor oluşunuzun sebepleri vardır muhakkak demiştim. Yoksa illa ki içiçe olunur o kadar sürede.

Açma telefonlarını eşini arasınlar
Evi arasınlar 10 yaşında çocukla çok istiyorlarsa kendileri konusabilirler

Ben ilgisiz oldukları için çocukları mi sormadıkları için üzülürken bu konuyu görünce sahiden sizin bu serzenişinize şaşırdım açıkçası. Ne demek istediğimi açtığım konulardan okuyarak anlayabilirsiniz. Sizin sorun ettiğiniz şeyi isteyen dileyenler var ama olmuyor ışte. Benim eşimin aileside asla çocukları mi sormuyor aramıyorlar yeğenlerini. Onları sevip bağrına basmıyorlar. Sahiden şükredin derim. ..
Herşeyin aşırısına karşıyım ama inanın değer kıymet görmemek daha üzücü.

Konu sahibinin yaşadığını yasamamissiniz ki ilgisiz olmamaları daha kötü diyorsunuz. Doğrusu herkesin yerini bilerek torunlarına büyük annelik dedelik yapması. Hiç ilgisiz olmaması kadar gelini boğacak kadar müdahaleci olmaları da yanlış.

G Guri35 Bende biraz senin gibi dusunuyorum.bana iyi davransa beni sevse kalsin evimde. Yeter ki bana huzur versin, sevgi gostersin. Ama kaynanam beni sevmedigi icin gelip kalmasini istemezdim tartisma cikar diye..Henuz cocugum yok ama olursa eminim cocuklarimida sevmiyecek buna simdiden uzuluyorum senin gibi..

hep kv leri suçluyoruz ama
3 yıl işiniz düştüğünde gelsin kalsın demişsiniz
Sonrada gelmesin
sizin ki biraz bencillik
mesela bende gelip kalmalarını istemiyorum
Çünkü bu zamana kadar
hiç bir sıkıntımda yanımda yoktu
o yüzden kendi keyfi içinde gelmesini istemiyorum

14 yıl sonra onlar sizin için hala eşinizin ailesi mi?
Bunun bir sebebi vardır muhakkak, onu anlatsanız. Yani yoksa çok ciddi bir süre iç içesiniz, artık sixin için anlamları değişmiş olmalıydı diye düşünüyorum

Goha beni bilirsin benim için de 11 yıl sonunda hala eşimin ailesi

Hep yazarım X in annesi babası onlar yani X hayatımda olmasa o insanlarla görüşmeyi geçtim aklıma bile gelmezler ki

Yine iki ablası var onlar da X in ablası

10 yaşındaki çocuğu bık bık arayıp soran birisi kaç yıllık kursa olsun insanı boğar

İşine geldiği zamanda 3 yıl sende kalmış sesin çıkmamış ama.. Şimdi işin bitti aramasın gelmesin kalmasın off sıkılıyorum oldu dimi.. Nankörlükte son nokta.

Hep yazarım X in annesi babası onlar yani X hayatımda olmasa o insanlarla görüşmeyi geçtim aklıma bile gelmezler ki

10 yaşındaki çocuğu bık bık arayıp soran birisi kaç yıllık kursa olsun insanı boğar

ne bileyim damdan neredeyse kendi ailenle vakit geçirdiğin kadar onlarla da vakit geçirmiş oluyorsun, sanki artık neyseler o şekilde kabulleniyorsundur diye düşünüyorum ben.
hani seversin için ısınır anlamında değil de, yaptıkları garip gelmez, oldukları gibi kabul edersin, ne bileyim o kadar süre sonra yeni keşfetmiş gibi konu açmazsın bence. bir sorun varsa çözümünü bulmuşsundur çoktan.
şimdi 14 yıllık evli birine eşinin ailesi ile arana mesafe koy demek bana biraz komik geliyor açıkçası.

Stresini anlıyorum ama güzel tarafından baksana birde , çocuğun ne güzel onu seven bir sürü insanla birlikte. Biraz hoş görmeye calissan, ben şahsen ailebaglarini çok seviyorum keşke benim çocuklarımıza arayan soran ilgilenen birileri olsa

Konu sahibinin yaşadığını yasamamissiniz ki ilgisiz olmamaları daha kötü diyorsunuz. Doğrusu herkesin yerini bilerek torunlarına büyük annelik dedelik yapması. Hiç ilgisiz olmaması kadar gelini boğacak kadar müdahaleci olmaları da yanlış.

İlgisiz olmaları da kötü demişim ben. Ve bende aynısını yazdım hiç ilgisiz olmaları kadar gelini sıkboğaz edecek kadar müdahaleci olmaları da doğru değil dedim. Ben onlara yakın olsaydım hatta onlarda müdahale ederdi dedim. Amann Allah aşkına yere batsın onların ilgiside sahte showlarıda yaşamamışsınız demişinde bende böyle düşünüyorum.

hep kv leri suçluyoruz ama
3 yıl işiniz düştüğünde gelsin kalsın demişsiniz
Sonrada gelmesin
sizin ki biraz bencillik
mesela bende gelip kalmalarını istemiyorum
Çünkü bu zamana kadar
hiç bir sıkıntımda yanımda yoktu
o yüzden kendi keyfi içinde gelmesini istemiyorum
Ben gelip kalsın demedim. Doğumda bile yoklardi zira. Geldi ve uzunca kaldı. Ses çıkaramadım sadece. Hata bende.

G Guri35 Bende biraz senin gibi dusunuyorum.bana iyi davransa beni sevse kalsin evimde. Yeter ki bana huzur versin, sevgi gostersin. Ama kaynanam beni sevmedigi icin gelip kalmasini istemezdim tartisma cikar diye..Henuz cocugum yok ama olursa eminim cocuklarimida sevmiyecek buna simdiden uzuluyorum senin gibi..

Seni sevmeyen çocuğunada mesafeli oluyor üzgünüm. Bizzat yaşıyorum. Ama umurumda bile değil artık. Çocuklarımın zerre kadar kıymeti olmadığını hücrelerime kadar hissettirdiler. Takdir Allahın...Umarım sen eşinin ailesi tarafından çok sevilir sayılırsın.

Ayy ben de bi 10 yıl geçse yine sevemeyecem gibime geliyor :KK51: kadının her yaptığı gözüme batıyor ya. Üzülüyorum da eşimin annesi sonuçta ama yok . Saygımı gösteriyorum elimden geldiğince ama sevemiyorum ya. Hatta bi kere beni seviyormusun yoksa yalancıktan mı dedi, konuyu Nasıl geçiştireceğimi bilemedim. Yalandan bile seviyorum lafı çıkamadı ağzımdan. . :confused:

Back
X