• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle mücadelem!

denizkizi7

karmakarışıkbirhayat
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
422
326
78
Mrb kızlar. Bugün o kadar sinirlendim ki eşime anlatamam. Bu adam inattan yapılmış sanki sırf. Ne soylesem, istesem bi itiraz cümlesiyle karsilasirim, neredeyse istisnasız. Bu hep böyle ama başta bi itiraz sonra benim hevesim geçer ya da canım sıkılır, hadi yapalim der. Ben bu şekilde olsun istemiyorum kac defa konuştum duzultcem dedi hep aynı, kendisi de biliyor bunun farkinda ama engel olamiyormuş.
Bugun mesela ben baya yoruldum akşama kadar işlerim vardı doğru düzgün bişey de yememisim sabahtan beri eve gidip yemek yapmaya da fırsatım yok. Neyse akşam oldu zaten disardayiz dedimki dışarda biseyler yiyelim çok acıktım yemek yapmakla ugrasamam bu saatten sonra. Bizim ki hemen yok yaa ayklarim agriyo benim dedi. Sonra ben usteledim midem agriyo çorba yap evde ağır bişey yiyemem dedi. Tamam peki dedim. Sonra ne yiyelim hadi söyle dedi. Bende sinirlendim iyice madem yapacaksin niye itiraz ediyosun filan istemiyorum dedim. Ee soyle hadi filan diyo zorla bi yere götürdü beni. Yemegi yedik ama sinirim gecmedi. Sanki bana lutufta bulunur gibi yapiyo beyefendi her seferinde. Ben her bişey istediğimde bi mücadele veriyorum kizlar. Bu da beni bıktırdı artık sinirden ağladım eve gelince off :( bide bişey olmamış gibi davranması yok mu beni benden aliyo resmen. Ben napiyim bu kocayla bi tavsiye verin.

ne bileyim mesela ondan bişey istemek yerine planlarını tek kişilik yap en azından lafta söyle tepkisine bak , herseye itiraz ediyosun bu yüzden artık tek plan yapcam de .. bilemedim simdi

Mrb kızlar. Bugün o kadar sinirlendim ki eşime anlatamam. Bu adam inattan yapılmış sanki sırf. Ne soylesem, istesem bi itiraz cümlesiyle karsilasirim, neredeyse istisnasız. Bu hep böyle ama başta bi itiraz sonra benim hevesim geçer ya da canım sıkılır, hadi yapalim der. Ben bu şekilde olsun istemiyorum kac defa konuştum duzultcem dedi hep aynı, kendisi de biliyor bunun farkinda ama engel olamiyormuş.
Bugun mesela ben baya yoruldum akşama kadar işlerim vardı doğru düzgün bişey de yememisim sabahtan beri eve gidip yemek yapmaya da fırsatım yok. Neyse akşam oldu zaten disardayiz dedimki dışarda biseyler yiyelim çok acıktım yemek yapmakla ugrasamam bu saatten sonra. Bizim ki hemen yok yaa ayklarim agriyo benim dedi. Sonra ben usteledim midem agriyo çorba yap evde ağır bişey yiyemem dedi. Tamam peki dedim. Sonra ne yiyelim hadi söyle dedi. Bende sinirlendim iyice madem yapacaksin niye itiraz ediyosun filan istemiyorum dedim. Ee soyle hadi filan diyo zorla bi yere götürdü beni. Yemegi yedik ama sinirim gecmedi. Sanki bana lutufta bulunur gibi yapiyo beyefendi her seferinde. Ben her bişey istediğimde bi mücadele veriyorum kizlar. Bu da beni bıktırdı artık sinirden ağladım eve gelince off :KK43: bide bişey olmamış gibi davranması yok mu beni benden aliyo resmen. Ben napiyim bu kocayla bi tavsiye verin.

Can sikici bi durum. Ne kadarlik evlisiniz?

Bugun mesela ben baya yoruldum akşama kadar işlerim vardı doğru düzgün bişey de yememisim sabahtan beri eve gidip yemek yapmaya da fırsatım yok. Neyse akşam oldu zaten disardayiz dedimki dışarda biseyler yiyelim çok acıktım yemek yapmakla ugrasamam bu saatten sonra. Bizim ki hemen yok yaa ayklarim agriyo benim dedi. Sonra ben usteledim midem agriyo çorba yap evde ağır bişey yiyemem dedi. Tamam peki dedim. Sonra ne yiyelim hadi söyle dedi. Bende sinirlendim iyice madem yapacaksin niye itiraz ediyosun filan istemiyorum dedim. Ee soyle hadi filan diyo zorla bi yere götürdü beni. Yemegi yedik ama sinirim gecmedi. Sanki bana lutufta bulunur gibi yapiyo beyefendi her seferinde. Ben her bişey istediğimde bi mücadele veriyorum kizlar. Bu da beni bıktırdı artık sinirden ağladım eve gelince off :KK43: bide bişey olmamış gibi davranması yok mu beni benden aliyo resmen. Ben napiyim bu kocayla bi tavsiye verin.
benım esım de aynısıydı baktım olmuyor artık ona yapalım mı dıye sormuyorum hadı gıdıyoruz yapıyoruz bu akşam dısaşrda yıyoruz dıyorum ıtırqaza yer vermıyorum

Ayni bendede oyle bi koca var 3 yildir.ve bu durum gercekten cok sinir bozucu.surekli bisey yaptirmak icin kabul ettirene kadar akla karayi seciyorum.ama kendi cani bisey istesin aninda yapilir.bana daima muhalefet daima.nefret ediyorum bu huyundan

Yorgun argin bi de ona yemek yapmaya evet mi dedin ? O seni reddettiginde, sebebsiz yere. Acliktan olurum de ona yemek yapmazdim o sartlarda. Yapsin yesin kendi.

Ayy bir de corba yap, agir bir sey yiyemem demis. Pasam yaa, anasinin tek kiymetlisi o sanki.

Esine annesi gibi davranmak
Zorunda deyilsin bence.

Son düzenleme:
Benimki de buna yakin yani. Bende planimi tek yapıyorum hadi diyorum. Cani isterse planima uyar cani istemezse uymaz. Bende free takilirim. Yapacak bisey yok napalim cekicez.

Eve gidip yemek siparisi vermeliydiniz bence.
Ortayol olurdu ama sizin esiniz hep boyleymis. Ortayol bu tiplere islemiyor bacim. Kafalarina vuraa vuraa yaptiracaksin istediğini..

ne bileyim mesela ondan bişey istemek yerine planlarını tek kişilik yap en azından lafta söyle tepkisine bak , herseye itiraz ediyosun bu yüzden artık tek plan yapcam de .. bilemedim simdi
Kaç defa dedim bak artık sana sormicam yanlış bu yaptığın diye tamam dyor sonra yine aynı, keşke anlasa

Can sikici bi durum. Ne kadarlik evlisiniz?
Daha cok yeni 7 aylık :(

Ayni bendede oyle bi koca var 3 yildir.ve bu durum gercekten cok sinir bozucu.surekli bisey yaptirmak icin kabul ettirene kadar akla karayi seciyorum.ama kendi cani bisey istesin aninda yapilir.bana daima muhalefet daima.nefret ediyorum bu huyundan
3 yilda degismediyse bende pek umitlenmeyim o zaman o_O
Yorgun argin bi de ona yemek yapmaya evet mi dedin ? O seni reddettiginde, sebebsiz yere. Acliktan olurum de ona yemek yapmazdim o sartlarda. Yapsin yesin kendi.

Ayy bir de corba yap, agir bir sey yiyemem demis. Pasam yaa, anasinin tek kiymetlisi o sanki.

Esine annesi gibi davranmak
Zorunda deyilsin bence.

Evet dedim ama biliyorum sonradan yapacağını da . Bide tartışmaya girmek istemedim çünkü bi insan bu kadar konuşur ben pes ediyorum çok yorgunsam

Benim eşim de böyle. İnşallah orta yolu bulursunuz ama bizim 7 yıldır değişmedi. Ben tek kişilik planlar yapıyorum oğlumla beraber. Haber veriyorum. O katlırsa katılır. Yoksa biz gayet güzel eğleniriz. İyi yanı engel olmaz, ama destek de olmaz. Onu da plana katıp, şunu şunu yap deyip de yapmayınca tartışma çıkıyor, hevesim kırılıyor senin gibi.

Esiniz bastan beri boyle huyunuz biliyorsunuz can cıkar huy cıkmaz sızde ona gore hareket edın ınsanı degıstıremezsınız kı kendınızı yıpratmak yerıne onu oldugu gıbı kabul edın evlılıklerın genel sorunu bu

Birşey olmamış gibi davranıyor çünkü erkekler bu gibi durumları hiç kafaya takmazlar.
Fazla hesap kitap yapmaz onlar bizim gibi. Hiç detaycı değiller.
Biz kadınlar pek severiz anlam yüklemeyi, köpürtmeyi.

Back
X