- Konu Sahibi o_simdi_evli
hayırlı günler kızlar. Nasıl anlatmalıyım bilmiyorum ama bunu tecrübesi olan arkadaşlardan öğrenmek zorundayım
1aylık evliyim çok şükür her şey güzel ama cinsel yaşantımızla alakalı bir sorunumuz var
eşimle birlikte olduğumuz zamanlar ben hiç tatmin olamadım halada olamıyorum. Eşim boşalıyor ama ben orgazm olamıyorum daha sonra eşim benimde zevk alabilmem için bir şeyler yapıyor ama olmuyor bnm işim bitti zoraki yapıyorum gibi oluyor oda benim sinirlerimi bozuyor kızıyorum istemiyorum haliyle eşiminde morali bozuluyor.
Eşimle konuşuyorum ama bu sorunumuzu çözemedik acaba problem bende mi yoksa eşimde mi? Yada ikimizde de problem yokta tecrübesizlik mi? Lütfen bu tip sorunlar yaşayanlarınız olduysa nasıl oldu bu sorunu çözdünüz yardım edinnn

1aylık evliyim çok şükür her şey güzel ama cinsel yaşantımızla alakalı bir sorunumuz var

Eşimle konuşuyorum ama bu sorunumuzu çözemedik acaba problem bende mi yoksa eşimde mi? Yada ikimizde de problem yokta tecrübesizlik mi? Lütfen bu tip sorunlar yaşayanlarınız olduysa nasıl oldu bu sorunu çözdünüz yardım edinnn