- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
12 gün kim kalıyorGaliba sorun misafir
Biz de iyiydik bebek ben eşim varken
Şimdi evde yatılı misafir var
Daha 12 gün kalacakmış
Sağolsun temizlik yemek desteği veriyor da benim eşimle başbaşa vaktim kalmadı
Eşim işten geliyor yemek yiyoruz yemekten sonra misafiri de rahatsız etmemek için geçip odaya yatıyor daha 8 de
Misafiri imkanın varsa gönder ben gönderemiyorum
valla ben de anlamıyorum1 ay çok fazla değil mi. Demek ki sıkıntıları var eşinizin. Hadi ilk 1 gün bilemedin 2 3 gün destek evette ne bileyim bu lohusayım doğum yaptım lar çok abartılmıyor mu. Hele su lohusasın yok ben lohusayım ı hiç anlamıyorum.
Teyzesiydi sanirim. Benim garip anam 2 gun kaldi isi gucu coktu bende cok iyiydim zaten :) sende sag saglim atlat insallah .valla ben de anlamıyorum
bazen hamıle olan kadınların annelerı hamıle olduklarını öğrendıklerı gun kızlarının evine damlıyor geliş o geliş
ben de gecen gun grip oldum ,15 haftalık hamıleyım
arkadasımla yazısıyordum , grip oldum dedim , ay canımmm annen sizde mş kalıyor dedi
Neden dedim , grip olmussun ya dedi.
hayır dedim ben de
millet kalmaya kaldırmaya cok meraklı
sağolasınTeyzesiydi sanirim. Benim garip anam 2 gun kaldi isi gucu coktu bende cok iyiydim zaten :) sende sag saglim atlat insallah .
Hamilelik hastalık değil bir süreç.İstisnalar tabi ki var ama ne bileyim şaşkınlık içerisinde izliyorum. Yüksek tansiyondan dolayı devlette doğum yaptım sezaryenle. İlk andan itibaren kızımla hep kendim ilgilendim oturdum kalktım.valla ben de anlamıyorum
bazen hamıle olan kadınların annelerı hamıle olduklarını öğrendıklerı gun kızlarının evine damlıyor geliş o geliş
ben de gecen gun grip oldum ,15 haftalık hamıleyım
arkadasımla yazısıyordum , grip oldum dedim , ay canımmm annen sizde mş kalıyor dedi
Neden dedim , grip olmussun ya dedi.
hayır dedim ben de
millet kalmaya kaldırmaya cok meraklı
öyleleri kıymetli olur vallaHamilelik hastalık değil bir süreç.İstisnalar tabi ki var ama ne bileyim şaşkınlık içerisinde izliyorum. Yüksek tansiyondan dolayı devlette doğum yaptım sezaryenle. İlk andan itibaren kızımla hep kendim ilgilendim oturdum kalktım.
Sonuçta ameliyat ve kolay değil ama çok da abartmamak lazım.
Bir bayan geldi benden sonra. Çocuğu abartmıyorum aksamdan sabaha kadar ağladı yanındaki beşikte. Ama sabaha kadar. Hemşireler geldi neden susmuyor diye. Kadın ameliyatlıyım ben diye sağdan sola dönmedi. Ben kaç kere hemşireden mama alıp verebilirim istersen dedim ki ben de ameliyatlıyım. Hayır mama vermeyeceğim süt vereceğim dedi o zaman yardım edelim sana dedik kadın kılını kıpırdatmadı yaaa. Çocuk çatladı ağlamaktan. Hemşireler aç diye çok kızdı ama yok yattı afedersin malak yavrusu gibi. Premses hanım ertesi gun hala yatıyor kımıldamadan ben dolaşıyordum hemşire dedi. Bana diyor ki kadın şu valizimi dolabın üstüne koyar mısın ben ameliyatlıyım da. Yok ben öylesine ordayım zaten. Neler var neler.
Evet bazı şeyleri akıl almıyor. Bizim hastanede doğum olunca hastanın bayan yakını gelip çocuğu giydirip gidiyor herkes sezeryan ya. Kadının bir tanesi kocası ile gelmiş yakını yok. Doğal olarak koymadılar eşini içeri. Kadında hemen daha yeni geldi doğumdan çok ağrısı var. Yanındaki tosun paşa da bi beze zarılı çıplak çiril çiril bakınıyor. İçim gitti. Aramızda bir saat var yok. Dedim istersen giydireyim üstünü. Nasıl memnun oldu dua etti. Giydirdim paşayı verdim annesine oh mis. Elime mi yapıştı yok. Dediğim gibi evet ameliyat ama çok abartı bir ağrı değil.öyleleri kıymetli olur valla
Uzun da yasarlar , kafa rahat cunku
ben de tüp bebek amelıyatı oldum
amelıyata eşim geldı benımle
bazı kişiler kv , kp, eşi, annesi, babası ile gelmıs
oha dedim ya bu ne
insan utanır birkere
İnşallah allah razı olsun .Evet bazı şeyleri akıl almıyor. Bizim hastanede doğum olunca hastanın bayan yakını gelip çocuğu giydirip gidiyor herkes sezeryan ya. Kadının bir tanesi kocası ile gelmiş yakını yok. Doğal olarak koymadılar eşini içeri. Kadında hemen daha yeni geldi doğumdan çok ağrısı var. Yanındaki tosun paşa da bi beze zarılı çıplak çiril çiril bakınıyor. İçim gitti. Aramızda bir saat var yok. Dedim istersen giydireyim üstünü. Nasıl memnun oldu dua etti. Giydirdim paşayı verdim annesine oh mis. Elime mi yapıştı yok. Dediğim gibi evet ameliyat ama çok abartı bir ağrı değil.
Allah sizi de bir avazda kurtarsın sağlıkla sıhhatle inşallah. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur.
bu dönemlerde hem kadında, hem erkekte bazı sorunlar yaşanabiliyor, bunlar normal...bence annene eşinin işleriyle ilgili sorun yaşadığını söyleyip, kendiyle ilgili bir durum olmadığını söylersin...İyi geceler hanımlar
1 ay once dogum yaptım cok zor bir surec ti eşim hep destek oldu saolsun eşimide severim sayarım ama dogumdan sonra esimde bir gariplikler olmaya basladı annem kızkrdesim bende kalıyor bebege bakım icin sezeryandan dolayı cok zor ayaga kalkdım halada kendime gelemedim cok agrım sızım var pskolojimde bozulmaya basladı malum lohusalıkeşim basta iyiydi beraber uyuyamadık dogru duzgun bebegi sık sık emzirdigim icin odadan cıkıyorum surekli eşimde sabaha kadar yatıyır iş var diye onu kaldrmıyoruz bebegimi kendim hastaneye kontrole goturdum gecen gun mesela kalkıp ben sizi goturem demedi araba kullanablrsin demi dyor arıyor bebegi üşütme sakın bak hasta olmasın diye öğüt vermeler felan ben deil adam lohusa sanki ! İlk defa annemlere geldik kadın 1 aydır bizde hizmet ediyor yemek camasır bulasık kaıdnın yzune bakmıyor saol demek yok annemn de cok zoruna gitmis bugun baya agladı bana dedim anne ben konsuurum tamam ama nee desem sanırım esimde bi sorun var anlayamadıgım? Garip davrnıslar sergiliyor nedeni ne olablr ben gercekden anlam veremıyorum nasıl konussam da derdini anlasam resmen uzaklasmaya basladı gibi hissediyorum sanki o dogum yapdı trip atıyor bi garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?