Eşimle nasıl konuşsam ?

12 gün kim kalıyor
bunları okudukca korkuyorum dogumdan
ben acıkcası 3-5 gün dısında kendı annemı bıle ıstemıyorum
ne bulursam yerım ,evim de o kadar düzenlı kalmasın ne yapayım
15 gün kalacakmış teyzem
Ben davet etmedim
Yardıma geldi sağolsun bazı konularda iyi de oldu ama 3-5 günden sonrası fazla gelecek

Sağol
Eşin destekçiyse ve ilk 3-4 hafta evde durabilirse kimseye ihtiyaç olmuyor bence
Eşim destekçi her işe yardım eder., ben de istemiyorum kimseyi ama bende de yapışmaya müsait ,bize gelip sadece keyif sürecek kafa ütüleyecek ama kendini ah ben olmasam ne yapardınız tek başına diye bize bile satacak bir kv modeli var
şimdiden düşündükçe içim şişiyor.
asla bir işe elini sürmez bir de bizden hizmet bekler ancak iyiki de gelmişim yoksa haliniz perişandı diye dolanır ortalarda
kabus gibi

Ahhh bendeki kv yi de bi görseydin
3 gün durdu allahtan
Valla önünü alın
Çocuk Hasta diyin doktor yasakladı diyin bişey diyin

Canım bakdımda kadının düsmanı gene kadın mllet lohusaya laf soyler hale gelmis benm bakacak adamım var bakdılar bakacak kmsesi olmayan soyledklerimi sımarıklık olarak algılamıs annen evine gtsn dyorlar tamam gtsin bende cok kalınmaması taraftarıyım ama cok zor surec gecirdim zor iylestim hatta iylesmedim hastane islerim bitmedi bebegi nasıl tek basıma hastane hastane gezdrsem acaba ? Esler opup bas ustu yapması gerekirken tribe grmesi gercekden saka gbi kendi ailesi gelse evde uc ay kalsa asla agzını acmaz ama bzm aileler olunca mesele buyuyor da buyuyor

1 ay nedir yahu?Hemde iki kişi..Bilemedim adam haklı
Hanfendi kırk cıkma olayı var blrsinşz benm rsim aksam dokuza kadr calısıyor haftalık izni ble yok yanmda kmse yok anestezinin etkisini atamadım hala zor ayaktayım nrmaldede hasta bi insanın genetk rahatszlıgım var esim bnları ble ble eve gelip yemek yapan utusunu yapan her isi goren insanlara bana trip atamaz bence hakkı yok ki kenşd ailesi gorumcem iki gun kaldı mesela ona asırı iyi davranmalar annemn yzune bakmamalar felan nrmalmi ?

Normaldede genetk rahatsızlıgım oldugu ve zor iylesme surecim oldugu icin ailem destekci saolsunlar evde ütü bekler her sabah esim mesela ben bebek artı ev isi artı yemek artı kendi saglıma nasıl bir aaarada bakabltmki benm cdden destege ihtiyacım var esimde bnu cok iyi blıyor kendş ailesi sadece sevmeye geliyorsa benm ailem her isi goruyorsa b garşplk yokmu sizce valla cok triplenmesi beni cidden snrlendrıyor artık oda haklı ama eve b bebek geldi ki gece vurup kafayı yatmayı blıyorlsr oda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…