EŞİMLE NE YAPAYIM??

mutsuzbukalemun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
16
7
1
34
arkadaşlar eşimle aram bu aralar pek iyi değil.. annesigilin yanında zerre miktar umursamadı beni kızkardeşlerinin yanında bana sesini yükseltti. o kadar gururum kırıldı ki..yüreğim sıkıştı yutkundum dilimi ısırdım ağlamıyım diye..yok olmadı o koca gözyaşları durmadı gözpınarlarında... bide benim taklidimi yapmaz mı onların yanında..çok ama çok zoruma gitti..bayram tatili için annesigilin yanına gelmiştik o erken gitti.. ben annesigilin yanında kalmak zorunda kaldım. acil bi mesele de değil gitmesini zorunlu kılan.. annesigilin yanında gitme deyişimmiş beni böyle onların yanında azarlamasının sebebi.. kalbimde bişeyler kırıldı.. o umursuz hali beni deli ediyor.. adeta içimde intikam ateşleri parlıyor.. ama nasıl???.. şuan annesigilin yanından kendi evime geçecem bu akşamda nöbeti var eşimin.. yani kavga ettiğimizden bu yana onu yarın sabah nöbet çıkışı görcm.. ve benim ailem başka şehir de yaşıyor yarın beraber oraya gideceğiz... muhatap bile olmak istemiyorum ama kaç saat yol nasıl geçer bu kırgınlıkla bilemiyorum... şimdi bu durumda annemgilin yanında ona nasıl davranıyım ders vermek için bi fırsat mı yoksa kötü mutsuz bi denk geliş mi... yansıtmakda istemiyorum.. ama yansıtsam mı..kaç oldu beni böyle aynı konular üzerinde kırdığı..ama umrunda bile değil.. şimdi hiçbirşey olmamış gibi davrancak benimde öyle davranmamı bekliycek.. ama ya beni küçük düşürüşü... ne yapmalıyım sizce... bana bir fikir verir misiniz. ..

Konuşun kırıldığınızi söyleyin. Siz söylemezseniz nerden bilecek?Sizde ona tavır alın madem..

Cok ayip taklit yapmak da ne demek.
Bir şey olmus gibi davranmayin tabiki, konuşun, ayni seyi ben yapsam nasil olur deyin. Muhtemelen buyutuyorsun diyecek.
Eger yapabilirseniz de onun yaptigini ona yasatin. Ben yapamazdim ama yapabilene iyi bir ders olur bence.

Yangına körükle gitmek istemem ama ben olsam asla ailemin yanına birlikte gitmem şu durumda ailenin yanında mutluluk oyunu oynayacaksın hiç rahat edemeyeceksin
evet aynen dediğin gibi mutluluk oyunu oynuycam acı bir şekilde.. ona kızdığımda dedim ki seni götürmüyorum bende senin işin yok benim ailemin yanında dedim.. cevap vermeden çekti gitti ama biliyorum onu çok iyi tanıyorum paran varsa git diyecek.. para vermiyorum bende o zaman dicek.. kalbi katı

O an diyemedin mi erkekligin ananin yaninda mı depresiyor diye. Vallahi kendi ailenin yanina gittiginde burnundan fitillll fitillll getir. Sana yaptıklarının on katını yap. Yap yani. Haketmis öküzcük.
ayata yeminle haklısın.. bende her zaman affeden içine atan bi insanım sence nasıl yaparım bunu

Inanmıyorum sana ya.
Ben olsam bunu deyince arar annemi bana bilet alın geliyorum derim.
Kendi utanır.
Bide babamın gözünden düşmesin diyorsun.
O seni çocuk gibi azarlasın milletin önünde, üstüne taklidini yapıp ağlatsın.
Yeminle sizin gibi sabırlı insanları görünce, kendimde bir terslik olduğunu düşünüyorum artık

Neden anında tepki vermediniz?
Siz kendi ailenizin yanında onun tavırlarını yapacak olursanız siz suçlu duruma düşersiniz bence.
Eşiniz veya başka birisi size istemediğiniz şekilde davranırsa tepkiyi anında verin ki bir daha yaşanmasın aynı şey.
Şimdi siz misilleme yaparsanız bir de iş inada binebilir ve hepten dönülmez yola girilebilir.

ayata yeminle haklısın.. bende her zaman affeden içine atan bi insanım sence nasıl yaparım bunu
Kocan ailesinin yaninda sana ne yaptiysa kendi ailenin yanında öyle davran. Senin taklitini yaptiysa sende onu taklit et. Sonrada ayy kötü niyetim yok amammmm şaka yaptim de olsun bitsin. Diyeceğini de yapacağını yap sonra da yanlış anladin sennn de. Bak bakalim bir daha yapabiliyor mu?

Ailesine daha fazla deger verdiğini mi göstermek istiyor
Bence eşinizin kişiliği oturmamıs hic hos degil siz aynısını yapsanız onun hosuna gider mi?Ailesine karsı kendisini ispatlıyor olabilir.

adama annesinin evinde gitme dedin diye seni ağlatmış

o gitmiş sen neden hala annesindesin ki

git evine kapa kapını

bir de ailene mi gideceksin bu durumda

gitme kal olduğun yerde
giderken o kadar tartıştım ki beni evimin kapısına bırak sonra nereye gidiyorsan git dedim.. bi telefon geldi gömleğini değiştirdi defolup gitti beş dakika içinde..beni zerre sallamadı.. o kadar yıprandım ki adam işine gelince evli işine gelince bekar gibi çekip gidiyor bayram için ailesinin evine geldik.. arada mesafe var bugün kayınbabam beni eve götürcek

bir de üste para vermem diyen, öküzlük yapan herifle annenlere mi gideceksin?
ben olsam suratına tükürür, babamı çağırır, ailemin evine giderdim.

Son düzenleme:
yahu elin oğlu sonuçta, niye kendinden daha çok onu düşünüyorsun? o seni kendi ailesinin yanında rezil etmeye çekinmiyor ama.

ara babanı, ailene git. kp kimmiş kocan varken? adam resmen sana eşya muamelesi yapıyor, sen hala onun ailesiyle berabersin.

Şaka yapıyorsun dimi gözden düşmesi bi kenarda dursun ben onu yerin dibine gömerim hemde sadece ailemin yanında değil onun ailesinin yanında da koca diye kendine maymun mu aldın sen ?bide taklit ediyormuş çarli kılıklı herif

Niye böyle adamlara prim verip kendinizi üzüyorsunuz hiç anlamıyorum. En çok kendinize değer vermeden mutlu olamazsınız kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…