• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle ne yapıcam hiç bilmiyorum

Çok alıştık kk hatunları olarak hemen ''boşanmalısın'' demeye. Bu neya. Daha ilk yorumda pat diye boşanmalısın. Boşanmak öyle kolay bişeymi.

Yapıcı yorumlar yapalım bence biraz. Hemen 1 sebepten dolayı ''boşan'' denmezki. Ozaman ortalıkta evli çift kalmaz.

Yorum yapmak için yorum yapılmasın lütfen.

İnsan hayatınca nice sorunlar yaşıyor, evet alkolde bi boşanma sebebi olabilir ama alkol alan adam karısını çoluğunu çocuğunu dövüyorsa, evine bakmıyorsa, yada alkolün getirdiği tamir edilemez sorunlar varsa alkol boşanma sebebi olur.

''Alkol alıyomuş, boşan'' daha 6 aylık evli kadının aklına hemen boşanak sokulmamalı bence.

Benden önce davrandın. Bu nedir ya? Sanki konu sahibini bekliyormuş gibi boşan hem boşan çığlıkları falan. Hiç sevmem felaket tellallığı yapanları.
Konu sahibi arkadaşım öfke kontrolü yok demişsin. Şiddet var mı?

Evet ben de hemen boşanmaman taraftarıyım. Yani işin içinde aldatma, şiddet vs. yoksa her sorunun bir çözümü vardır. Kaldı ki eşinizle daha 5-6 aydır birliktesiniz bu çok kısa bir zaman. Eşiniz evliliğin sorumluluğuna alışamamış anladığım kadarıyla.

Bence size o prenses gibi davrandığı zamanlarda güzel bir şekilde anlatın ne kadar rahatsız olduğunuzu. Hala aynı durumdaysa ailelere çaktırmadan sanki sadece özlemiş ziyaretlerine gidiyormuş gibi ailenizin yanına gidin.Eşinde yalnız kalsın biraz sensizliğin nasıl olduğunu anlasın.

hemen boşanma bence
5-6 aylık evlilikte bunların olması üzücü ama biraz düzelmesi için zaman ver bence
alkolikse tedavi olması için ısrar et

Tartıştıkça içiyor demişsin tartışma konularınız ne?
Ailesi mi?
Yani ancak budur paylaşamadığınız diye düşündüm.

Öyledir sevgiliyken yetim sanırsın. Sen ol yeter modundadırlar.
Evlenince ailem de ailem olur.

Kavga etme bakalım. Tepki gösterdiğin her şeye sus bir kaç gün, görelim
içeçek mi?

Alkol dışında diğer saydıkların çoğu yeni evli çiftte görülen problemler çünkü..

Evliliğin ilk ayları böyle geçiyor demekki. Cicim ayları falan hep palavraymis. Ben de 6 aylik evliyim.ve bu hale nasıl geldik bilmiyorum. Sana tek tavsiyem hemen çocuk düşünme. Önce evliliğini yoluna sok canım

arkadaşlar yaklaşık 5-6 aylık evliyim ama evliliğim tam bir fiyasko.eşimi önceden tanımama rağmen çokkk farklı huylarını keşfettim.çok huzursuzuz bu aralar.azıcık kavga edelim ya da canı sıkılsın hemen alkol alıyo.eve geç geliyo..sanki kavga günlerimiz onun geç gelme ve alkol günleriymiş gibi.geç gelip bi yerlere gitmiyo eminim ama alkol alan arkadaşlarıyla içip geliyo.bu konuda ben çok hassasım ve sürekli kavga ediyoruz.çıkarken ailesine hiç düşkün olmayan insan şimdi ailemde ailem diye tutturdu.istiyorki klasik gelin olayım onların önünde olayım hep.hiç saygısızlığım hürmetsizliğim olmadı zaten ama aslaaa tatmin olmuyor.ben hergün gideyim gözü görmez.kardeşigil bi gün gider onu başıma kalkar.eşimle aramız iyiyken benden iyisi yok benden hoşu yok.ama aramız kötüyken sanki o insan ben değilmişim gibi benden kötüsü yok.yoruldum yıprandımm.çok fevri öfke kontrolü yok gibi.sinirlenince gözü bişeyi görmüyo.buyüzden her kavgamız bizi dahada yıpratıyo.ben napıcam bilmiyorum çok mutsuzum

ıkı sene muhakkak korun muhakkak

Al eşyalarını git ailene ister blöf yap ister sahiden bırak ama bunun sonu önünü almazsan gelmez her kavgada sen de kendini sokağa at o zaman annem de annem de ne halt etmeye evlenmiş o zaman

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

henüz yeni evlisiniz,cicim ayları olması gerekirken :53:
otur eşinle konuş,bu böyle süremez de :19:
gitcem yada düzel diye otur konuşş :19::19::19:

Back
X