- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Aynen dediğiniz gibi. Erkeklerin evlilikten beklentileri ile kadınlarınki çok farklı.Okadar haklisinizki.bencede insanlar degismez.belki biraz ödün verebilirler.oyuzden ben esimi degistirmeye hic calismadim.onu yanlisiyla dogrusuyla sevdim.
Hele beklentiye girmeyii ohoo yillarr once biraktim ben.
Okadar beklentiye girip hayalkirikligi yasadimki artik umit etmiyorum.
Tekduze yasayalim yeter modundayim.esim hep boyleydi ama.basimizda damimiz var bizden iyisi yok kafasindadir hep.
Ama biz kadinlar oyle degilizki.
Birazcikta olsa biseyler isteriz bekleriz dimi.
Ne bilim erkegin guven vermesini isteriz.biraz kiskanilmak sahip cikilmak isteriz.dusunulmek,ilgilenilmek isteriz.disarda yada bi toplum icinde esimin oldugunu unuttum cogu zaman.yanimda yururken afedersiniz bazen bi canta gibi hissettim onu.basima bisey gelse yalniz basimayim dusuncesi var oldu bende.ben 10 sene arti 2 senede boyle yasadim ve yasiyorum.kabullendim.o boyle dedim.degistirmeye calismadim.
Evlilik her aksam eve bitane ekmek almakmidir.benim evliligimde evet bu boyle.
Daha yazsam neler neler yazarimda utaniyorum uzuluyorum.cunku gormezden gelmeyi sectim yillarca.
Bundan sonrada boyle gider yiyodum ta ki esim sikayetlerini arttirana kadar.
Bu konuda çok fazla önerim yok, en iyisi mutluluğu evlilik odaklı düşünmemek galiba. Temel bazı hususlarda sorun yoksa ötesini düşünmemek. Yoksa mutlu olamazsınız, boşansanız zaten hiç olamazsınız. Ama bu konuyu çok fazla kafanıza takarsanız algıda seçicilik misali olumsuz düşüncelerinizi destekleyecek çok fazla sebep bulursunuz. Bence eşinize de bir sorun var gibi yansıtmayın, onun yansıttıklarını da görmezden gelin. İlk mesajımda belirttiğim gibi kendinize vakit ayırın, yapmaktan hoşlandığınız şeyleri yapın. İnanın çoğu insanın evliliği sizinki gibi, hatta daha kötü. Bir elmanın iki yarısı çiftler de mutlaka vardır ama ben hiç görmedim.