Eşimle olan kavgamızo

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
35
5 gün sonra doğumum var sezeryan olacağım hatta bi kaç defa da konu açmıştım bununla alakalı
Neyse doğum için hastanedeki odama kadar her şeyi hazırladık özel olarak.
Benm birde 26 aylık bi kızım var kmseyle durmuyo baba teyze anane hariç
Sabahtan yatış yapacağım öğlen doğumum olacak
Hastanede kv bekleyeck öyle anlaştık
Eşime dedim ki bn kardeşimle yatış işlemlerini halledeyim sen kızımız uyanınca alır gelirsin çünkü kızım sadece babayla duruyo
Ve biz bi konuyu daha 1 hafta önce konuştuk Ve okeyledi oda.
Şimdi gelmiş bana annem gelir çocuğun yanına diyo eee çocuk durmaz ki dedim ağlar ağlar susar diyo
Bende sen ne demk istiyorsun biz ne konuştuk seninle dedim
Zaten canım sıkılıyor aklım kızımda kalacak iyiden beni strese sokma dedim
Kavga ettik bayağı
Ya sanki bn babanneye karşıyım gibi davranıyo çocuk dursa tamm amenna
Bu akşam net bi şekilde konuşacağım tekrardan
Bide evimiz hastaneye çok yakın araba ile 10 dk sürmüyor bile
O halen inatlaşma halinde benimle.
Sabh hiç aramadım o aramış 1 defa açmadım
Şurda kalmış 3 4 gün bni strse sokuyo
Onun derdi benim annem değil kendi annesi beklesin çocuğu

kızım var kmseyle durmuyo baba teyze anane hariç

Eşime dedim ki bn kardeşimle yatış işlemlerini halledeyim sen kızımız uyanınca alır gelirsin
Eşiniz yanınızda olmak istiyor. Bu çok güzel. Kardeşiniz çocuğa baksın siz eşininizle birlikte işlemleri halledin.

Gelsin babaanne ne olacak ki? Hic mi babaanneyi gormuyorda alisamaz diyorsunuz
Durmuyo kv ile ben babanne gelmesin mi diyorum o zaten benmle ilgilenecek annem ile yemeğini falan gayet güzel yiyo ne gerek var cocukla duran biri varken 2. Bi kişiye

Seninki yine iyi. Benimki doğurmadan bi akşam önce doğum sancıları ara ara yoklarken beni kalk anneme çay koy dedi annem de gelmişti 1 hafta olmuştu ameliyat olalı. Ben de dedim birimiz hamile birimiz ameliyatlı kimse çay koyamaz. Annem de ayıp olur kızım bari ben koyayım dedi dedim koyma burası çay içme yeri değil dağın başından gelmiyo iki sokak ötede evi dedim. Eşime kızmıştım çünkü kalk anneme çay koy demesi sinirime dokunmuştu..

Ve ne oldu dersin?
Sabaha kadar sen anneme çay koymadın seni boşayacam sen nasıl anneme saygısızlık yaparsın seni boşarım falan da filan.. Ve ben ertesi gün hastaneye gittim doğurdum 😉 kavgalar şunlar bunlar hiç yaşanmamış gibi hala bile sen hatalısın inat yaptın diyo ölür müsğn öldürür müsün? Bazıları hayvan işte

5 gün sonra doğumum var sezeryan olacağım hatta bi kaç defa da konu açmıştım bununla alakalı
Eşime dedim ki bn kardeşimle yatış işlemlerini halledeyim sen kızımız uyanınca alır gelirsin çünkü kızım sadece babayla duruyo
Şimdi gelmiş bana annem gelir çocuğun yanına diyo eee çocuk durmaz ki dedim ağlar ağlar susar diyo
Kavga ettik bayağı
Kardesınız ve babaanne çocugun yanında dursun .Annen ve eşin senın yanında duraun.Neden alışamasın babaannedi gül gibide bakar.Bence siz streslısınız yok yere dahada stres sevıyesını arttırıosunuz.Hanım efendı sakin olun.Ayrıca illa kendı anası bakacak demıssınız.Bakdın kadıncagız torunu ne olucakki.

Seninki yine iyi. Benimki doğurmadan bi akşam önce doğum sancıları ara ara yoklarken beni kalk anneme çay koy dedi annem de gelmişti 1 hafta olmuştu ameliyat olalı. Ben de dedim birimiz hamile birimiz ameliyatlı kimse çay koyamaz. Annem de ayıp olur kızım bari ben koyayım dedi dedim koyma burası çay içme yeri değil dağın başından gelmiyo iki sokak ötede evi dedim. Eşime kızmıştım çünkü kalk anneme çay koy demesi sinirime dokunmuştu..

Ve ne oldu dersin?
Sabaha kadar sen anneme çay koymadın seni boşayacam sen nasıl anneme saygısızlık yaparsın seni boşarım falan da filan.. Ve ben ertesi gün hastaneye gittim doğurdum 😉 kavgalar şunlar bunlar hiç yaşanmamış gibi hala bile sen hatalısın inat yaptın diyo ölür müsğn öldürür müsün? Bazıları hayvan işte
Bakın bn babanne gelmesin etmesin diye bi şey demedim ki zaten ama yok o ıstarla bnm anan deyip duruyor salak mı ne bütün sinirimi hoplattı.

Kardesınız ve babaanne çocugun yanında dursun .Annen ve eşin senın yanında duraun.Neden alışamasın babaannedi gül gibide bakar.Bence siz streslısınız yok yere dahada stres sevıyesını arttırıosunuz.Hanım efendı sakin olun.Ayrıca illa kendı anası bakacak demıssınız.Bakdın kadıncagız torunu ne olucakki.
Yahu bn gelmesin bakmasın kalmasın demiyorum ki kv bni bekleyecekti hastanede böyle anlaştık annem de 4 e kadar kzıma bakacak çünkü 4 te işe gidecek nöbeti var
Eşimin inatlaşması bni sinir ediyo
Yok illa ki onun anası bakacakmış

Anneniz eşinize ne yaptı ki? Kavga falan mı ettiler? Hem öyle olsa bile bu güzel günde aklına gelen ilk şey kızımla benim ailem ilgilensin, ananesi dışarda kalsın mı?

Anneniz eşinize ne yaptı ki? Kavga falan mı ettiler? Hem öyle olsa bile bu güzel günde aklına gelen ilk şey kızımla benim ailem ilgilensin, ananesi dışarda kalsın mı?
Yo kavga gürültü yok ortada
Onun derdi annesi babnneye o öncelikli olmalı

Kavga ettik bayağı
Babaanneyi neden yabanciliyor? Gorusturmuyor musunuz torunuyla?

Back
X