- 10 Ocak 2022
- 87
- -124
- 38
- 26
- Konu Sahibi kalbimdengecenler
-
Yaş çok onemlı ama bazıları olgunda olabılıyor .Canım yaşın ne önemi var ben 25 eşim 30
Normalde eşim benden çok olgundu evlendik herşey değişti
Yasin çok önemi olduğunu düşünüyorum bende. Henüz birbirinize alışma sürecinde siniz.Canım yaşın ne önemi var ben 25 eşim 30
Normalde eşim benden çok olgundu evlendik herşey değişti
Ben eşimi çok seviyorum evet haklısınız yeri geliyor yapıyorum ama bazende deli oluyorum yapma dediğim şeyi yapıyor devamlı arkadaşlarıyla buluşma derdinde haftada bir kere toplanıyorlar zaten bende eşimle vakit geçirmek istiyorumNe gibi sorunlardan kavga ediyorsunuz ki?
Haklı olun ne var gidin siz öpün barışın, kucağına atlayın. Güzel ve genç zamanlarınızda birbirinizi esirgemeyin kendinizden.
Var demek ki disarda harcayacak parasiBen eşimi çok seviyorum evet haklısınız yeri geliyor yapıyorum ama bazende deli oluyorum yapma dediğim şeyi yapıyor devamlı arkadaşlarıyla buluşma derdinde haftada bir kere toplanıyorlar zaten bende eşimle vakit geçirmek istiyorum
Heralde eşime göre bir evde yaşamamız vakit geçirmek anlamına geliyor bana göre öyle değil ama şuan maddi sıkıntılarımızda var oraya buraya gidelim demiyorum onu düşünüyorum yine yok o arkadaşlarıyla plan yapıyor boş zaman bulunca onlarla görüşmek istiyor gıcık oluyorum
Haklısınız teşekkür ederimAslında genel anlamda çok haklısınız,yani kırılmakta...Ama sürekli trip yapmanız tavır almanız bir süre sonra eşinizi duyarsızlaştırır.Umursamaz sizi asla..bu daha çok yakar canınızı.Biraz serbest bırakın trip yapayın aradığı zaman tamam sen bilirsin ne istersen onu yap falan deyin.Siz kızmazsanız zamanla eşiniz suçluluk duymaya başlayacaktır yaptıklarından ötürü..klasik erkek psikolokisi.Bana göre erkekler kolay idare edilebilir varlıklar.
azıcık pohpoh,azıcık alaka ve özgür bırakmak eşinizi yönlendirmenize yeterde artar.Yeterki zamanında ve dozunda olsun herşey
Ayrıca Henüz çok yenisiniz çocuk en az iki yıl düşünmeyin derim.birbirinizi tanıyın,vakit geçirin..
Çocuk oturmayan evliliği dahada çok yıpratır
Hamileligin kesinleşti mi?Merhaba arkadaşlar yeni evliyim biraz uzun olucak ama yardımlarınıza ihtiyacım var .5.ayımızdayız eşimle devamlı sorunlar yaşıyorum bazı problemleri aşamıyoruz aramızda iletişim problemi olduğunu düşünüyorum.Bazen konuşamıyorum bile eşimle. Kavga ediyoruz ben konuşuyorum sorunu çözmeye çalışıyorum derdini sıkıntısını soruyorum yine yok yine yok öyle bunaldımki arkadaşlar ben mi yanlış davranıyorum bilemiyorum beni çok çok sevdiğini söylüyor ama hiç öyle davranmıyor ikinci plana atıldığımı düşünüyorum biz daha yeni evliyiz şu 5 ayda çok hareketli geçti evliliğimden bir şey anlamadım her fırsatta arkadaşlarının yanına gitmek istiyor tamam elbette olacak ben kısıtlamıyorum hayatı birbirimize dar etmenın manası yok ama az zaman bulunca önce erkek arkadaşlarını düşünüyor her hafta zaten buluşuyolar buda bana koyuyor mesela daha yeni yaşadık bu olayı benim gebelik durumum oldu yeni hemen söylemedim eşime değerlerim düşükdü sonra kanama yaşadım cumartesi günü söylemek zorunda kaldım söyledim sevindi sarıldı öptü filan hastaneye götürdü beni kimyasal gebelik olabilir söylediler ogün çok yakın arkadaşıda bizimle geldi onunlaydı ogün zaten neyse pazar günü oldu eşim kayınvalidemi arkadaşına götürdü dönüşte eve gelcek diye düşünüyorum arıyor beni o çok yakın arkadaşı pazartesi işe başlıcak akşam oturayım mı onunla diye soruyor evlendiğimizden beri sormuyor ogün soruyor tepkimi ölçüyor güyam bende tripli konusunca eve geldi yani şöyle bir durumda söylenecek laf mıdır sizce zaten cumartesi görmüşsün arkadasını bir pazarın var bana ayır yanımda ol gebemiyim düşükmü yapıyorum belli değil tavır yaptım kızdım beni düşünmüyorsun dedim düşünüyorum diyor yapmıycam daha diyor haksızmıyım sizce bugunde işten erken çıkmış bende çarşıya çıkmıştım arıyor beni bir arkadası var onun yanına uğrarım diyor gebelik durumumda bugun kesinleşcekti trip attım tavırlı davrandım çünkü pazar günü bu durumdan sebep kızdım ben ona yine aynı şeyi yapıyor
Neyse yine eve geldi ben kızgınım ve kırgınım bir de eşimde şöyle bir huy var hem suçlu hem güçlü zeytin yağ gibi üste çıkacak ben tiripliyim ona bana yaklaşıyor tavırlı davranıyorum geçmedi sinirim çünkü sonra o dönüyor bana öyle davranıyor gönlümü almak yerine o başlıyor tribe yemek yememeye bıktım bu davranışından evlendiğimizden beri 4-5 kere yaptı kaç kez yapma dedim artık çok bunalttı ne yapmam geriyor arkadaşlar nerede yapıyorum hatayı bizim evlilikten önce 6 yıllıkda bir geçmişimiz var bilmiyorum böylemi olacaktı 6 yıl sabrın sonu bu olmamalıydı aynı evin içinde birbirimize küsmeyiz fazla sürmez diyorduk hemen barışırız derdik hiçde öyle olmadı küsüyor uzatıyor inat yapıyor yapma dediğim şeyleri tekrarlıyor buda beni çok yıpratıyor ne yapmalıyım ???
Estağfullah teşekkür ederim katılıyorum sizeIyi aksamlar. Biz de esimle 10 yillik birlikteligin ardindan evlendik ve ilk 6 ayda neredeyse bosaniyorduk :) kadinlarin ve erkeklerin evlilikten beklentisi farkli ve ilk zamanlar bence evliligin en zor zamanlari. Erkekler evlilige kolay adapte olamiyor malesef. Bi kadinlar daha kucucukken evlilik,aile kurma motivasyonu ile buyutuluyoruz ama onlar oyle degil. Benim esim icinde mesela sporu vazgecilmezdi. Yeni evliydik saat 8de isten cikiyordu spor salonuna gidiyordu gelmesi 11i buluyordu. Ben 7 kisilik bir aile buyudum o zamana kadar hic yalniz kalmadim ama evlenince gecelerim bile yalniz geviyordu.Cok mucadele ettim, cok agladim. Her seferinde soz verdi bir sekilde yoluna koyacakti falan filan. Sonra ne oldu? 9 yildir evliyiz, suan bir spor salonumuz var :)))))) ve her gece 12.30 da eve gelebiliyor ancak. Ben durumu kabullendim. Kabullenisle mutluluk peşinden geldi. Simdi o salonu isletiyor ben gezip tozuyor. Yalnizliga o kadar alistim ki insanlara tahammulum kalmadi. Hatta spr salonlari kapatildiginda 3 ay ayni evde kafayi yiyorduk neredeyse. Simdi yeni evlisiniz. Hakli olarak birlikte vakit gecirmek istiyorsun. Ben bunun icin mi evlendim diyorsun. Ama soyle bir gercek var ki degismiyorlar. Orta yolu bulmalisiniz. Uzun oldu kusura bakmayin.
Evet gebe değilim hemen tavır koyuyorum zaten sonra o bana yaklaşıyor sinirim geçmemiş oluyor o bir sarılcak öpcek şakalaşcak herşey düzelcek zannediyor uzatıyorum oluyor gözünde dönüyor haksızken o bana trip atıyor çok yoruldum şu 5 aydaHamileligin kesinleşti mi?
Hamileysen sağlıkla al kucağına ama değilsen evliligin oturmadan çocuk düşünme.
Adam daha aile kavramına alışamamış ki bekar hayatına devam ediyor.
Son dakika söylüyor gideceği yeri zaten gidecek izin versende vermesende.
Tavrını şimdiden koy yoksa böyle alışır gider.
Sizin yaninizda sikiliyo gibi geldi bana, birlikteyken nasil vakit geciriyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?