esimle olan sorunlarimin son hali

rosalone

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
892
320
73
38
Merhaba arkadaslar,

oncelikle hepinizin destegi icin tesekkurler, keske evlenmeden once de bu siteyi tanisaymisim. esimle olan sorunlarimdan bahsetmistim onceki konularimda.
bu benim anlattiklarim: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=741485
bu da esimin gozunden sorunlarimiz: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=741768

esimle konustuk, bosanmaktan CIDDI anlamda bahsediyor. aslinda ilk bakista bu bosanma isi beni de korkutuyor. simdi ben ne yapmam gerektigini anlamadim, bosanmak ya da bosanmamak, ikisi de kolay degil.
1. bosanirsam ne yaparim ki? abd deyim, cevrem esimle ortak, ve bosansak birbirimizle dipdibe yasariz, suurekli ortamlarda karsilasiriz. ve de burada yalniz bir hayata adapte olmak zor, aile destegi yok, sahip cikan yok, yanimda olan birileri yok.
2. acaba diyorum bu bosanmanin uzerinde bu kadar durmak yerine biraz ayri mi kalsak? 1 hafta sonra tatilim var 3 hafta, o arada mesela tr ye mi gelsem, ne dersiniz? yalniz tr ye de gelmeyi hic istemiyorum, tatil de olsa burada yapmam gereken islerim var, 1 sene icinde bu 3. gelisim olacak. en son mayista ordaydim.

bence eşinde boşanmak istiyor, arkadaşca birbirinizi kırmadan boşanın derim o zaman ortak çevre sorun olmaz
ama benim gözlemlediğim kadarıyla sen boşanmak istemiyorsun, bu durumda ilişkiniz naparsanız yapın bir ileri iki geri şeklinde devam eder, vakit kaybı
gerçi sosyal statü ve maddi durumu düşünüyorsan belki senin için vakit kaybı değildir bilemiyorum

adam istemiyorum demiş daha neyin zorlaması bu. ilerde bişey yapsa sikayet edemezsiniz sen istedin katlanacaksın der işin varmıs gücün varmıs ne diye bu kadar üsteliyosun ki anlamadım gitti

nasil sosyal statu ve maddi durumu dusunmek? yani ben kendim de maddi olarak calisan, kazanan biriyim. ben eger bosanmazsak bir ileri iki geri yapmamanin yollarini ariyorum aslinda.

nasil sosyal statu ve maddi durumu dusunmek? yani ben kendim de maddi olarak calisan, kazanan biriyim. ben eger bosanmazsak bir ileri iki geri yapmamanin yollarini ariyorum aslinda.

yani asıl isteğin boşanmadan düzgün bir evliliğe devam etmek, ama yazdıklarını ve eşinin yazdıklarını okudum, burdan dönüş olur mu bilmiyorum madem fikrimizi sordun bence olmaz
ayrıca sosyal statü ve maddiyatta önemli hayatta ve her ne kadar çalışsanda bunlar evliyken daha kolay kadınlar için bu bi gerçek

ama ben senin yerinde olsam ve durum buysa arkadaşca boşanıp abd kalıp, işimde gücümde kalıp yoluma devam ederim, vakit kaybına gerek yok, hayata bir kere geliyoruz madem çalışıyorum diyorsun kendine güveninde varsa yeni bir sayfa aç hayatında, eminim daha iyi anlaşacağın birileride çıkar karşına, inat etmenin manası yok bu durumda

Aranızda evlilik için gerekli hiç bir bağ kalmamış gibi gözüküyor. Sende ona karşı hiç bir şey hissetmiyorsun bence. Korkuyorsun sadece. Boşanma kararını alamıyorsun çünkü bunu yapacak gücü bir türlü kendinde bulamıyorsun. Ama bu şekilde de sürmez ki. Seni anlıyorum yerinde olsam bende korkarım sudan çıkmış balığa döneceğimi düşünürüm. Ama şuan evlilik kurumunu işgal etmek dışında bir paylaşımınız yok. Kendinde bu gücü artık bulmalı ve bu konuyu sonlandırmalısın. İşin var,sosyal çevren var. Daha ne istiyorsun maddi gücün olmasa bir yerde anlarım seni ama böyle bir durumunda yok.

boşanınca düşman olmanız gerekmiyor ki. önceki konuna da yorum yazmıştım. eşinin boşanmak istediğini düşünüyorum, sen de istiyordun. zorlamayın derim ve biran önce hayatını kurmaya bak. çocuğun yok, fırsatlar ülkesindesin. hayatını düzene koyarsın. eğitim aldığını yazmıştın, tamamla ve hayatını kur. bu süreçte eşinin sana yardımcı olacağını düşünüyorum.

Bence hemen bosanmayin , biraz ayri kalmayi deneyin belki ikinizde hatalarinizi anlarsiniz birbirinizi ozlersiniz .

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Konularına şöyle bir göz gezdirdim.
1. Affedemediğin adamla niye evlenirsin. Madem devamlı kavga edecen babana küfreden adamla niye evlendin. Evlendikten sonra da niye zulm ediyorsun kendine ve eşine.
2. Senin hiç arkadaşın yok mu, fazlaca içine kapanmışın.. Kocana takmılşın,, Kocandan sıyrıl arkadaşların olsun..
3. En kısa zamanda bir karar ver kendini değiştirmezsen evli olarak kalsan bile asla mutlu olmazsın.

Oncelikle esim benim hayatimda ilk idi, Ben Onu evlenecegim adam konumuna koymustum, anlasamasak bile evlenmeye kadar gitti is, pisman miyim Evet ama evlenmeseydim daha da cok pisman olurdum, daha da cok aci cekerdim heralde.
Benim malesef gercekten icimi, gonlumu acacak arkadasim yok bu sevilmedigim, asosyal oldugum anlamina gelmiyor, ama oyle. Iki yildir ayni evin icinde birbirimizi gore gore cok yuz goz olduk, hakikaten her hareket batiyor.
Kendimi nasil degistirecegim bilmiyorum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

1hafta tatil sorunlarinizi askiya alir.
Onemli olan dondukten sonra karsilikli olarak nasil davrandiginiz...

Acikcasi sizin siraladigniz yontemler ve gerekceler dahi cok dusunulmemis gibi geldi.
Arkadas bahanesi mi olur... ilginc.

Kendinizle yuzlesip ne isteyip istemedignize karar verin bence.
Sonraki adimlar da kendiliginden gelir...

yani birseyler duzelsin istiyorum ben. boyle pat diye bosanmak cok zor. denemek lazim birseylerin duzelmesini.

yani birseyler duzelsin istiyorum ben. boyle pat diye bosanmak cok zor. denemek lazim birseylerin duzelmesini.

Bunun icin tatile cikmadan once de adim atabilirsiniz...
Mesela bu konuyu acarken "denemeye karar verdim, yurutemedigmizden emin olup oyle bosancaz ama ne onerirsiniz?" yazsaydiniz daha farkli yorumlar gelirdi...

Deneme isteginizi esinizle paylastiniz mi?
Adamin beklentisi basit, ortak sessiz sakin bir yasam. Siz de beklentilerinizi belirtin...

Didir olmadan gecmis konulari iyi anlarinizda hortlatmadan, uslubunuzda kirici olmadan birbirinize destek olarak baslayabilirsiniz işe.
Ayrica onun paranoyaya varan tavrinin saglikli olmadigini, bir ozelestiri olarak sizin de gecmise takili olmaktan vazgecmeye calisaginizi vs konusun.

Fakat fazla da alttan almayin bence. Sizi muhtac gorup devam etse bile ezmeye kalkismasin yani.

Tatile birlikte çıkın, balayı yapar gibi.. Yeni evlenmiş gibi. Geçmişi unutarak..
Birbirinize söz verin, bu şekilde şans verin. En doğrusu bu bence..

Esinle konusmandaki konu basliklarini kisaca bir gecsen? Tam olarak ne konustunuz yani siz? Adam "ille de ayrilacagim" mi dedi, ya da "durum boyle olursa ayrilmak istiyorum" mu dedi bunlar cok seyi degistirir. Kisaca ozetlesen daha iyi yardimci olabiliriz sanirim sana "dene" ya da "vazgec" demek konusunda.

Canim konularini okudum hiç cevap yazmadim çünkü dusunduklerime yakin seyler yazanlar olmustu ama simdi genel bir kaniya vardim saniyorum diye yazmak istedim eşin asla senin kafandaki adam olmayacak sen istediğin şekle sokarsin umarım evliligini ama sizde surekli o mu hakli benmi hakliyim durumu var ve ikinizde.mutsuzsunuz bu kaosa nasil son verirsiniz bilemiyorum ama işin zor

Tatile birlikte çıkın, balayı yapar gibi.. Yeni evlenmiş gibi. Geçmişi unutarak..
Birbirinize söz verin, bu şekilde şans verin. En doğrusu bu bence..

esim ve tatil :) gulerim buna. asla gezmekten hoslanmayan bir insan. ilk evlendik, balayina gidemedik ama soz tatile gidecegiz dedi, 1 yil abd de giris kat bri evde yasadim, yazin yalvar yakar hem de kendi ayarladigim tatile bile goturmedi. tamam soz abd de bati turu yapariz dedi, abd ye geldik oyle ya da boyle 1 yil bitti yine yok yine yok. haydi bati turu yapalim diyorum, araba alcam para yok vs vs bahane uretiyor.

ille de ayrilacagim demiyor da boyle giderse en iyi cozum ayrilmak diyor.

Diger konularini okudum. Esinle cok buyuk sorunlarin olmus. Ama hepsi geride kaldi. Sen esini hic affetmemissin. Isitip isitip onune koydugun icin iyi niyetli yaklasamadigin icin olaylar cikmaza girmis. Esin hakli demiyorumama aranizda saglikli bir iletisim yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim fikrim esin de sen de bosanmak istemiyorsunuz. Bosanma son secenek. Amaaa ikiniz de bu evliligi kurtarmak icin dogru adimlari atmaya da yanasmiyorsunuz. Cozum onerim aile terapisine katilin. Cok mesafe kat edeceksiniz eminim. Esin seni seviyor ama seni mutlu goremedigi icin soguyor. Tabi sen de. Gecmisi kambur tapmissin sirtinda rasiyorsun. Ne evine ne esine huzur veriyorsun. Sen de cokmutsuzsun. Birak o kamburu artik. Buyuk gatalar yapmis ama bu evliligi decam ettirmekse amacin kenara koy gecmisi. Kolay gelsin. Su ana odaklan. Mutlulugumuz icin ne yapabirim de ve biraz sabret. Herseye kavga etme. Esin de zamanla sendeki degisikligi gorecek ve kendibe ceki duzen verecektir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…