esimle olan sorunlarimin son hali

biraz rahat olmayı deneyin
biz buarada hepimiz eşlerimizle olan mevzuları geçmişte bırakmayı denemeseydik bugüne hepimiz boşanmış olurduk
evet geride bırakılmayacak şeyler var herşeyide unutalım şu hayatta hiç bir kaydımız olmasın demiyorum
adam size boşanmak istiyorum netim bile dememiş son yhorumuzundan bunu anlıyorum ama siz konuyu acarken bu şekilde bahsetmemişsiniz.
kendiniz yorum katmayın olan bitene neyse o , düşünme kendi hayal dünyanda genişletme olan biteni

ille de ayrilacagim demiyor da boyle giderse en iyi cozum ayrilmak diyor.

Rosalone öncelikle bagirayim cagirayim kuseyim hem de kocam yaninda kalsin boşanmayayim diyorsan biliyorsun bu imkansiz..

Eğer eşinle devam etmek istiyorsan UNUTACAKSİN... Ha yok unutulacak şeyler değil yapamam diyorsan da yaninda durmayacaksin...

Her yaptigi batiyorsa içinden ona karsi bir şey gelmiyorsa boşanmaktan neden korkuyorsun zerre sevmediğin adamla nereye kadar?

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Olan biten herseye karsi tam 3 yil sabrettim ben. Son dugun gunumde bile sesimi kesip susup, oturdum. Hele de o kaynana bozuntusu yok mu ah o kaynana.... Kepce gibi ortaligi karistirip, esimi bana dusman etmedi mi o kaynana. Ah o kaynana yasamiyor olsaydi, esim ve Ben sessiz sakin evlenir, yuvamizi kurardik, bir ekmegi bolusurduk. Resmen o kaynana bozuntusu gelin oldu, utanmasa gelinligimi de giyip ortaya cikardi ne de olsa Ben evleniyorum diye. Ama herseyin hakikaten bir patlamasi varmis, oyle patladim ki dugunden sonra, 3 yilin acisi cikti resmen.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Eger gecmis insanda cok derin yaralar birakiyorsa gercekten unutulmuyor. Ben cok kafaya takan biriyim ya. Ama inanin o kadar cok iyilik yaptim, o kadar cok fedakarlik yaptim ki, takdir gormem gerekirken itilip kakildim resmen.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…