Ben cogu evlilikte eslerin birbirinden farkli oldugunu görüyorum bu cok sorun teskil etmiyorlar gene seviyorlar birbirlerini .. hobby aktivite dinlediginiz müzik tarzi film yemekler ortak yada benzer olmali degil asil önemli olan misal sizi istemediginiz birseye zorlamasi mesela kapali degilseniz kapatmaya calismasi yada kapaliysaniz acil demesi sizin görüslerinize saygisi olmamasi size zaman ayirmayip ilgilenmemesi cinsel iliski disinda sarilma oksamamasi sizi kendinize özel hissettirmemesi misal siz diyorsunuz ben 1 sene sonra cocuk sahibi olmak istiyorum ama annesinin karismasi yüzünden size diretip illa cocuk yapcagiz demesi bu tür seyler önemli öyle damak tadiymis filmis gezmekmis ayni olmali degil zaten anlasan esler bunada ayak uyduruyor mesela benim esim eskiden bulundugu sehirde bir sokaginda dahi gezmekken ben suraya gidelim sunu yapalim dedikce bulundugu sehirde gezmeyi sevdi bunuda dile getirdi .. esini seven , sevdiginin sevdiginide seviyor bir zaman sonra misal bende onunla yemedigim seyleri yemeye basladim insana hos geliyor o sevdigini dile getirince..