Eşimle oturup bi film izliyemiyorum hemen uyuyorum:(

Kızlar eşimle akşamları oturamıyorum hemen uykum geliyor.Birlikte uzanıp sarılıp film izlemek istiyor adam.Ben hemen uyuyorum.Dayanamıyorum.Bugün uyumuycam diyorum yine uyumuş oluyorum.Çok kötü bişey ya.Evlendiğimizden beri böyle.Adam ilk başta şikayet ediyodu artık o da alıştı.Film alırken benim istediğim filmleri almıyor.Nasılsa uyuyacaksın diye:)Napıcam uyku kaçırmak için önerisi olan var mı?

bende de aynı problem var, sinemada değil ama evde ışıklar kapanınca film karşısında hemen uyuyorum, öyle çok sürmüyor da uyumam yarım saatte fln uyurum. eşim izlemiyor artık benle tv =(

kış boyunca film gecesi olur bızım evımızde eşimle o aksam donatırız masayı eger yatarak izliyorsak filmin sonunu bende getırmem ama uyuyabılırmıyım dıye ızın alırım kollarında uyurum ama uyuma derse hemen yattıgım yerden kalkar otururum kı uyku gıtsın otururken bırseyler yıyerek ızlıyoruz uykuda gelmıyor :)

bana en mantıklı gelen fikir seninki oldu arkadaşım. bir şeyler yerken ben de uyuyamıyorum. sanırım patlamış mısır insanlar film izlerken uyumasınlar diye icat edildi. az kalorili bir atıştırmalık olması ve uzunca bir süre el oyalaması gerçekten en tutulan sinema yiyeceği olmasının başlıca nedenleri olsa gerek:kkk:

uyumamak için en güzel yöntem, öğrenci yöntemidir. kola+kahve karıştır iç, ya da gün içinde 1,5/2 lt kolayı bitirdikten sonra üstüne bol kahve...

valla çok hoşuam gitti
çok tatlı bir sorun
ayrıca çok romantik ve şirin :48:

Back
X