• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimle problemim var

angelalola

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
40
1
6
Azerbaycan
Lutfen bana bir yol gosterin...esime givenemiyorum 5 aydir dogum yaptim 8aylik hmleyken bir kizla yazisdigini gordum...cok sey oldu ama aff etdim simdi ona givenemiyorum...her an aklimda beni aldatdigini dusuniyorum...bir yol

Lutfen bana bir yol gosterin...esime givenemiyorum 5 aydir dogum yaptim 8aylik hmleyken bir kizla yazisdigini gordum...cok sey oldu ama aff etdim simdi ona givenemiyorum...her an aklimda beni aldatdigini dusuniyorum...bir yol

erkekler genelde hamilelik döneminde eşlerinden uzaklaşırlar bu çoğu zaman böyle olmuştur ama eğer bi ilişkinin içine güvensizlik girdiyse o ilişki hiç bi zaman sağlıklı olmaz. ortada bi çoçuk var ve bu durumda ne söylenirse söylensin boştur eşinizle konuşmayı deneyin ve güveni tekrar kazanmaya çalışın eğer güven geri gelmezse devam etmesi çok zor olur

Lutfen bana bir yol gosterin...esime givenemiyorum 5 aydir dogum yaptim 8aylik hmleyken bir kizla yazisdigini gordum...cok sey oldu ama aff etdim simdi ona givenemiyorum...her an aklimda beni aldatdigini dusuniyorum...bir
yol

güvenmemekte haklısın. o güven bir kırıldı mı zordur o kaleleri tekrar yapmak. hele sen hamileyken. arkadaşım bu süphelerle yaşayamazsın. affettiysen dua et izler silinsin. inşallah eşin doğru yola gelmiştir. herkes hata yapıyor bunlar karşıyı yıksa da. eskiden kati suretle bunları redderdim artık insanın beşer şaşar olduğunu gördüm. inşallah eşin son şaştığı olur.

KonusamiyoruKi bir turlu konuyu oyle bir saptiriyorki gunahkar ben kaliyorum...ben onu affetdim ama umrunda degil gibi sanki oylese olmaliymis...bazen sinirle hizli karar bermekten korkuyorum

Hem suçlu hem yüzsüz .
O an bosanmadiysaniz simdi de bosanmazsiniz sanirimm...

Aldatmak sevişmek demek değildir bunu bilmiyor sanirim Eşiniz .
Sizi aldatmis baya .
Siz aynisini yapsaydiniz bir erkekle konussaydiniz Eşiniz ne tepki verirdi ..

KonusamiyoruKi bir turlu konuyu oyle bir saptiriyorki gunahkar ben kaliyorum...ben onu affetdim ama umrunda degil gibi sanki oylese olmaliymis...bazen sinirle hizli karar bermekten korkuyorum

kişinin durumuna göre şartlarına göre ya affeder ya çeker gider. seçtiğin yolda mutlu olmaya bak canım. eminim ufacık bir bebeğin var onun için affettin. birazcık zaman ver hem kendine hem eşine. eskisi gibi olamaz asla. eskisine yakın olur belki eskisinde de iyi olur ama bu eşine bağlı. eşin halen seni umursamıyorsa çocuğunu birazcık daha büyütüp ya yolunu ayır ya da eşini boşverip ne yapıyorsa yapsın deyip kendi hayatına bakacaksın.
ama eşin bu olayın üstüne sana daha ilgili alakalı davranıyorsa kuşkulu davranma en azından ona yansıtma akışına bırak.

Sadece mesajlasdim diyo senden baskasiyla asla olamam diyo...buda aldatma degilmi arkadaslar ya ben mi yanlisim?

Sadece mesajlaşmak aldatmaya girmiyor muymuş?

İlla fiziksel mi olması gerekiyormuş?

Zihnen ve davranış olarak buna yeltenmesi bile aldatmadır.

Bir kere affetmişsiniz. Üzgünüm ama bir kere yapan bir daha yapar.

Cocuk dogduktan sonra ogrendim...gidiyordum,birakmadi...sensiz yapamam hataydi...ilk o yazdi falan...sadece bir sans verecegimi soyledim...ama 5aydir icim icimi yiyor...sinirlerim cok bozuldu

Suçlu olan insan hiç suçluyum dermi ki zaten..
Bişey geçmemişse aralarında ne konuşmuş kızla ? Neden konuşmuş ?
Sen ona 9 ay sağlıklı bir çocuk verebilmek için beklemişsin afedersin ama oda uçkurunun derdine düşmüş :ssz:

Burda kimse evliliğinizi bitirin istemez çünkü hepsinden önemlisi masum bi bebek var.
Siz bu insanı konuyu çözümlemeden kafanızda soru işaretleri varken affetmişsiniz.
Alın karşınıza güzel güzel konuşun ona güvenemediğinizi ama güvenmek istediğinizi söyleyin.
Unutmayın en güzel kararı siz vereceksiniz.

Bende bikez yapan bidaha yapar diyenlerdenim,
Heleki dogrudürüst Pismanlik bile yoksa....
Siz affetmisiniz, yeni dogmus bi Bebeginiz var,
Biseyleri kurtarmaga ugrasiyorsunuz, herkezin
Kendi secimi! Madem bu yolu sectiniz, ona göre
davranin...Ona bidaha Güvenmeniz zor, ki bunun
icin Esinizin cabalamasi gerekir...Zor ama Esinizi
Önemsemeyin, yani kendinizi salmayin,Dik durun,
Güclü gözükün, ona sadece bi Sans verdiginizi
gösterin, siz ona en büyük lütfu yapmissiniz, birakin
O bocalasin siz degil...

Back
X