• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimle problemim var

Sucluluk duyuyo beni gezmelere goturdu...orda bile sorular beynimde tatilimi bile yapamadim...nasil konusucagimi bilmiyorum iste.konuyu nasil acmam lazim?

Aldatan erkekten daha iğrenç birşey varsa oda hamile eşini aldatan erkektir.
güvenmemekte haklısınız ama bu şekilde hayat geçmez.

Ne yapayim o zaman.nasil olucak?

Zaten affetmişsiniz.
Affettiğiniz gibi davranmaya çalışın.
Aslında affetmemişsiniz de ona affetmiş gibi görünüyorsunuz.

Bu saatten sonra yapılacak şey bir sonraki aldatma vakasına kadar sadece gözlemlemek.
Başka çaresi var mı?

Son düzenleme:
Zaten bir baska vakaada aff etmiyecegimi iyi biliyor...her kes karsiydi evlenmemize...sevip evlendik sonuc uzuyor iste...bende sadece bir kere karar veririm.siyah ya da beyaz

'' tatlım evlilik güven üzerine kurulan bir binadır .. '' :20::40:

Hepinize tesekkur ederim bu saatde beni dinlediginiz icin...cok dolmusdum burda rahatladim...hic kimseye bu duyquyu yasamasini gostermesin rabbim...berbat bi duyqu cunki...iyi geceler)

bence eşinizle konusun sana guvenmek ıstıyorum dıye.. sonucta ortada şirinmi şirin bebek var.. onun gelecegi için.. bıraz kendıne zaman tanı.. zamana bırak.. eger baktn dayanamıorsun ozaman sonucuna sen karar verıceksn..

Icinizde ne varsa , ayni burdaki gibi, ilk ve son defa dökün esinize...
Konusmak istediginizi, sizi bölmeden dinlemesini söyleyin, rica edin,
Buna hakkiniz oldugunu söyleyin, bidaha böyle bi konusma olmiycak
deyin... Niye diyorum bunlari, dinlemek istemiycekti büyük ihtimal,
Sizin ne varsa aklinizda söyleyin, sirf evladiniz icin bi sans daha verdiginizi,
Nekadar kirgin oldugunuzu,güvenmediginizi, icinizin nasil acidigini...
Bundan sonra bu evliligin nasil yürüyecegi onun elinde oldugunu vs...
Yoksa hep kendinizi yiyeceksiniz, olmadi mektup yazin, bosaltin icinizi,
Bilsin sizin icinizdeki volkanlari...

Tabikide konusturmiycak suclu ya...bu konuyu onunla konusunca aci cekiyorum o yuzden agliyorum...karsinda goz yasimi gormesin dige konusamiyorumya zaten.. ama konusucam oturup acik acik....oh be...

Back
X