• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimle problemim var

1 - Sadece konuşmayla mı kalmış olay?
2 - Madem bunu inkar etmedi, açıklaması ne oldu yani sen hamileydin boşluktaydım vs mi dedi?
3 - Bu durumu ne zaman ve ne şekilde öğrendin? Eşinin ilk tepkisi ne oldu?
4 - Affetmek için kendine ne kadar süre tanıdın? Hemen ani bir kararla tamam deyip de yoluna devam ettin izlenimi oluştu bende yani olayın derinliğini idrak edecek zamanın olmamış ama ne zaman ki kendinle başbaşa kalıp ne olduğu üzerinde düşündün o zaman da bu tür güvensizlikler hatta paranoyalar başladı - öyle mi?
Bence önce düşün taşın kendin gerçekten affettirmek için ne tür çabalar sarf etti ve bunların sende hiç mi önemi yok?
Eğer hala üstesinden gelemediğini düşünüyorsan bir psikolog desteği almanı tavsiye edebilirim zira sen belki kafanda olanı fazla düşünüp paranoyaya döküp o şekilde kurgulamalar da yapıyor olabilirsin.

Bekara avrat boşamak kolaydır derler.Benimkide öyle olacak biraz ama.
Sizin yerinize koydum kendimi. O anda büyük kavga çıkarır,sonrada boşanırdım. Çocuğada kendim ve ailemle bakardım.

Ama sizin aile kabul durumunuzu bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Eğer aileniz sizi kabul ederse,çocuğa tek başınıza bakabilecekseniz hiç durmayın. Kendini affettirmek yerine üste çıkan biriyle hayata devam etmeyi kabul etmiyorum.

Rabbim yardımcınız olsun. Ve kimseyi böyle sınamasın. :70:

ahhh güzelim çok üzüldüm senin için neler hissettiğini inan çok iyi anlıyorum.. ben de hamileyim ve eşimin son 10 gündür benden çok uzaklaştığını düşünüyorum hatta başka biri varmış gibi hissediyorum elimde kanıtım yok bişe yok ama his işte, 10 gündür ne bi güleryüz gösteriyor ne benimle muhabbet ediyor hatta birlikte bile uyumuyoruz artık... :( ama korktuğum gibi bişe çıkarsa sonunda ne yaparım inan bilmiyorum çünkü çok seviyorum.. o yüzden sana da akıl veremiyorum ne yazık ki, niye yazdım o zaman sadece sana destek olabilmek için konuştukça anlattıkça rahatlarsın belki diye.. haa tek diyebileceğim eğer ortaya çıktığında pişkinlik yapıp üste çıkmadıysa ki sanırım aksine pişman olmuş sensiz yapamam gibi bişe demiş, sen de şans vermişsin madem öyle çok zor biliyorum ama bundan sonra eskiye dönmeye çalış böyle bişe yaşanmamış gibi davranmaya çalış unutmaya çalış... düşündükçe daha çok üzülürsün..

bekara koca boşamak kolaymış derler dimi.
benimde bi akrabam var yurtdışında adam striptiz klublarına gidiyor eşi biliyor ve sorun haline getirmiyor.göre göre aldatmak.daha neler neler var ama yukarda biri aldatmak fiziksel degil demis cokta dogru demis.baya aldatılmıssın senin adina cok uzuldum ayrilirdim ben olsam aldatma varsa asla :@

lutfen bana bir yol gosterin...esime givenemiyorum 5 aydir dogum yaptim 8aylik hmleyken bir kizla yazisdigini gordum...cok sey oldu ama aff etdim simdi ona givenemiyorum...her an aklimda beni aldatdigini dusuniyorum...bir yol
ona güvenmen zaman alıcak tabiii
ve asla da unutamayacaksın
ama yazışmaktan ileri bişi yoksa
fazlada kendini yıpratma
affetmişsinde zaten
önüne bak artık geçmişe takılı kalma

Ben de ilk aldatıldığımda eşime ikinci bir şans vermiştim bir de hamileydim sizin gibi ama sonra o beni bir yıl sonra tekrar aldattı bu kez geri dönüşü olmadı tabi ki ve boşandık ancak ben çok yara aldım
Dilerim eşin aynı hatayı tekrarlamaz çünkü yaşadığın acıyı biliyorum çok ama çok zor

Zaten bir baska vakaada aff etmiyecegimi iyi biliyor...her kes karsiydi evlenmemize...sevip evlendik sonuc uzuyor iste...bende sadece bir kere karar veririm.siyah ya da beyaz

Rabbim hayırlı evlilik, hayırlı eş nasip etsin inş.bizlere. Keşke çocuk olmadan yaşansaydı bunlar belki doğru karar vermeniz o zaman çok daha kolay olurdu sizin için.

Sevdiği kadın bebeğini dünyaya getirmek için gün sayarken böyle şerefsizlik yapan erkeklerin de cezalandırılacağı ıslah evleri falan olsa keşke de kadınlara hissettirdikleri acıları bi nebze dört duvar arasındayken düşünüp anlayabilseler...

Tüm dualarım senin için arkadaşım, umarım en az acıyla en doğru kararı en kısa sürede verirsin :( Allah yardımcın olsun.

bekara koca boşamak kolaymış derler dimi.
benimde bi akrabam var yurtdışında adam striptiz klublarına gidiyor eşi biliyor ve sorun haline getirmiyor.göre göre aldatmak.daha neler neler var ama yukarda biri aldatmak fiziksel degil demis cokta dogru demis.baya aldatılmıssın senin adina cok uzuldum ayrilirdim ben olsam aldatma varsa asla :@

Kocasının striptiz kulüplerine gittiğini bilen ve bunu sorun olarak görmeyen kadınlar yüzünden -ki bu sadece bi örnek- bu erkekler evliliklerde bu kadar cesur, bu kadar yüzsüz davranıyolar ya zaten. Ay çok sinir oluyorum Allah bu mantıktaki kadınlara akıl versin, bizlere de sabır. Okudukça işittikçe çıldırasım geliyo :47:

Konusdum ben sabah arkadaslar...oglumuzun uzerine yemin etdi...cok icten komusdu...rahatladim.hayatda en kiymetlisi ogludur...her kese yesekkurler))))

Bu kez oglum icin...otesi olmamali...olsa bizikaybeder onida isteme...)teselliniz ivin,ilginiz ivin tesekkur wderim...iyi bir konuda gorusuruz insallah...

Kocasının striptiz kulüplerine gittiğini bilen ve bunu sorun olarak görmeyen kadınlar yüzünden -ki bu sadece bi örnek- bu erkekler evliliklerde bu kadar cesur, bu kadar yüzsüz davranıyolar ya zaten. Ay çok sinir oluyorum Allah bu mantıktaki kadınlara akıl versin, bizlere de sabır. Okudukça işittikçe çıldırasım geliyo :47:

kesinlikle.
ozellikle benim gibi olumune kıskanc birisi icin tahammul edilemez.kadınların kocalarina bu denli rahat olmalarinin nedeni afedersiniz ama 'bence' paraya dayaniyor.

Geçenlerde arkadaşlarla konuşuyoruz,kocalarınız aldatsa ne yaparsınız diye soru sordu bir tanesi.Bazısı,hemen boşarım dedi,bazısı süründürürüm boşarım dedi,bazısı o kadına mı bırakacağım dedi.Ben de şöyle dedim,şu an ki hissiyatla hemen boşarım derim ama öyle birşeyle karşılaştığımda o zamanın şartlarında ne yapacağımı kestiremem.
Bak canım ben bu konuda biraz aykırı düşünürüm.
Her ne kadar bir kez yapan,bidaha yapar dense de,her ne kadar affetmek gurursuzluktur dense de,mesajlaşmakta aldatmadır,illa fiziksel mi olması lazım dense de ben böyle bakmam.
Yalanın nasıl büyüğü küçüğü,derdin nasıl çözümlüsü,devasızı varsa,aldatmanın da belirli bir ölçütü var.Kesinlikle hiçbiri kabul edilir değil ama,şimdi bir anlık bir boşlukla ya da kasten bilgisayar başına geçmiş,makara bir site bulmuş,orda biriyle geyik yapanla,karısına vakit ayırmayıp,ona kocalık görevini yerine getirmeyip,elin kadınlarıyla düşüp kalkan ev açan,defalarca bunu yapan aynı olmaz.
Şiddetin derecesi,affı yoktur.Ama aldatma da bir anlık gaflet olabilir.Hani öyle birşey başıma gelse şu an gerçekten boşanırım desemde o günün şartlarını hayatın ne getireceğini duygularımı bilemem.Ama her affeden de gurursuz olmuyor.Aldatılmamanın garantisi yok.
Ama bir evladın var.Karşındaki insana zaten şu an birlikteysen o şansı vermişsin.Kalkıp aynı konuları açmanın mantığı yok.Ya unutup yoluna devam edeceksin.Ya da kabullenemiyorsan ne ona ne kendine eziyet etmeyip boşanacaksın.

Sadece mesajlasdim diyo senden baskasiyla asla olamam diyo...buda aldatma degilmi arkadaslar ya ben mi yanlisim?

msj lasmısda askım canmmı demiş öyleyse durum zor demicem cok kötü dicem. benim esim eski iş arkadası olan 42 yasında evli bir kadınla tlf da sık görüstü die benm güvenim alt üst oldu ki beklemedigi anda tlf nu cevirip aradım nasıl konusuyorsun bi duyacam dedim ve gayet arkadascaydı ama yine de güvenemiyorum aylardır huzursuzum ve eskisi gibi olamıyorum cinsel hayatımı bile cok etkiledi. net birsey bilmedigim ve görmedigim halde belkide esimin günahını aldım ama benden gizli araması kızdrmıstı beni ve kadını aradı ve bir daha görüşmeyelim esim istemiyor dedi. kadın tamam dedi sn kardesim gibisin dedi arama beni ozaman dedi.sonucta yuva dagılması iyi bisi degil bebek var ortada birde esinle samimiyetin önemli ama ne care bn cok üzülmüstüm bi kere ama yinede insan affedici olmalı bidaha yapmayacagına inanıyorsan affetmeli insan bence , ama 2 oglum var büyügü 3 yasında kücügü 1 yasında düsündüm ve gelen koca dahamı iyi olacak veya annem oglu ve geliniyle yasıyor bnde gitsem dahamı iyi olacam gibi seyler düsündüm ve kesin bişide bilmeyince esimin okadar karektersiz olmadıgını biliyorum oyüzden esime güvenmeyi deniyorum aylardr ve basaracam cünki esimin öyle bişi yapmıcagına inanıyorum düşününce yapmaz diyorum. ama emin ol askım sevgilim vs bana kullandıgı sözlere kullandıgını görseydim kesinlikle affetmezdim

keşke duygularınızı netleştirmeden karar vermeseydiniz,
şuan affettiğiniz için ne kadar beyninizi kemirsede bi 'laçkalaşma' durumu olmuştur tabiri caizse.
aldatılmak herkes için farklı sonuçlar doğurur,seçim elbette sizin.
ama o seçimi yaparken öyle iyi düşünmek gerekiyor ki;
ne affettiğinizde içiniz içinizi yemeli,
ne terkettiğinizde acaba bi şans versemiydim demelisiniz...
o yüzden çok iyi düşünmek lazım.
siz affedip sindiremeyenlerden olmuşsunuz(ki bir çok kadında bunu yaşıyordur kolay hazmedilir bişey değil).
tavsiyem eşinizle konuşun duygularınızı anlatın,mümkünse bir müddet ayrı kalın,
cezalandırmak için değil.kendiniz için.
ne yapacağınıza karar verin.
ona göre hareket edin.
yoksa bundan sonra hayat size çok daha zor gelir...

Askim cnm yazmamisdi hayir...kiz eski bir sinif arkadasi"yolunu sasmislardan "olmus...arkadaslarida baslamis yazmaya...kizla dalga gecmek gibi bir sey iste ne biliyim.bana yazdigi gibi degil sadeceo zaman ben seni soyle goruyordum boyle bakiyordum...benden onceki hayatindan konusuyordu...oda evli oldugunubiliyor esimin.qirursuzun biri iste her kesle gorunen bir kiz...ben gece kalktim cocik icin sanki seytan durtdu actim face ne baktim ben hamileyken yazdigi mesaji gordum...sonlandiranda esim olmus konuyu zaten dedigim gibi dalga geciyorlarmis kizla...zaten gece uyumadim...sabahda kavga cikarttim...anneai babasida benim tarafimda oldular onun icin fazla bir uste cikma olmadi...ama iste beyin konusuyor...napcan

Deliricem...ya aciyip konuya yorum yapiyorum sucsuzken suclu durumuna dusuyorum...cildiryacaklar beni o zaman rahatliycaklar.ymarhanede olunca ben...

Back
X