- Konu Sahibi angelalola
Dilay 80-tesekkur ederim sonuncu iyi geldi bir az...kendime guvenim artdi)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ona güvenmen zaman alıcak tabiiilutfen bana bir yol gosterin...esime givenemiyorum 5 aydir dogum yaptim 8aylik hmleyken bir kizla yazisdigini gordum...cok sey oldu ama aff etdim simdi ona givenemiyorum...her an aklimda beni aldatdigini dusuniyorum...bir yol
Lutfen bana bir yol gosterin...esime givenemiyorum 5 aydir dogum yaptim 8aylik hmleyken bir kizla yazisdigini gordum...cok sey oldu ama aff etdim simdi ona givenemiyorum...her an aklimda beni aldatdigini dusuniyorum...bir yol
Zaten bir baska vakaada aff etmiyecegimi iyi biliyor...her kes karsiydi evlenmemize...sevip evlendik sonuc uzuyor iste...bende sadece bir kere karar veririm.siyah ya da beyaz
bekara koca boşamak kolaymış derler dimi.
benimde bi akrabam var yurtdışında adam striptiz klublarına gidiyor eşi biliyor ve sorun haline getirmiyor.göre göre aldatmak.daha neler neler var ama yukarda biri aldatmak fiziksel degil demis cokta dogru demis.baya aldatılmıssın senin adina cok uzuldum ayrilirdim ben olsam aldatma varsa asla![]()
Kocasının striptiz kulüplerine gittiğini bilen ve bunu sorun olarak görmeyen kadınlar yüzünden -ki bu sadece bi örnek- bu erkekler evliliklerde bu kadar cesur, bu kadar yüzsüz davranıyolar ya zaten. Ay çok sinir oluyorum Allah bu mantıktaki kadınlara akıl versin, bizlere de sabır. Okudukça işittikçe çıldırasım geliyo![]()
Sadece mesajlasdim diyo senden baskasiyla asla olamam diyo...buda aldatma degilmi arkadaslar ya ben mi yanlisim?