Eşimle sıkıntılarım var yardımcı olun ne olur

Aaa delinin zoruna bak, bence eşinizin ciddi bir şekilde tedaviye ihtiyacı var normal olmadığı kesin.
Ellerinde karısı var kocasına senın yaptıklarını yapmıyor benı dövdüğü için şikayette bulundum hala onu söylüyor
Bugun bebeğimin cinsiyetini öğrendin o kadar sevindi ki erkek olacağına ne yapacağını bilemedi aksamda bu olaylar yaşandı
Ayni hikayeti yillardir dinliyorum canim. Ruh halleri bozuk tedavi ol desen sen beni deli ettin der bi ton kufurde cabasi

Bir ar
Ya canım benim bu evcilleşmemiş hayvanın bunca hıyarlıklarını görüp de neden çocuk yaptın be..
Sana ayrı bebeğe ayrı üzüldüm..
Bir ara düzelmişti çocuk istiyordu hep ben engel oldum zamanı var diye artık çok canı sıkılmaya başladı benmde oyle demedık olmadı dokor problem yok dediği halde olmadı sonrasında oldu

Lise çıkışlı çocuk gelişimi mezunuyum evlenmeden önce çalıştım hep ama iş bulamadım daha
Boyle devam ederse elinizde meslek var unv tamamlayin aciktan. Ahh anacigim neler cekuyor hala sanki o anlatiyor. Ömur sizden gidecek bunu bilin sizden de bitane cocuk icinde katlanmayim lutfen. Ben bi evlat olarak annemin ayrilmasini isterdim emin olun. Insallah duzelir ama olmuyorsa yillarca ömur curutmeyede gerek yok hele cocuk icin

Boyle devam ederse elinizde meslek var unv tamamlayin aciktan. Ahh anacigim neler cekuyor hala sanki o anlatiyor. Ömur sizden gidecek bunu bilin sizden de bitane cocuk icinde katlanmayim lutfen. Ben bi evlat olarak annemin ayrilmasini isterdim emin olun. Insallah duzelir ama olmuyorsa yillarca ömur curutmeyede gerek yok hele cocuk icin
Düzelmesi için hep dua ediyorum

2 yıllık evli 5 aylık hamileyim eşimle bastan beri sıkıntılarımız var ama ufak tefek şeyler hep sorun oldu bızde bir türlü aşamadık hep üst üste bindi ağzı bozuk bana aileme küfür eden aileme karşı soğuk davranan iki kez dövdü o zaman da aileme söyledim abilerim gelip aldı basta sahip çıkmadı sonra geldi aldı 3 ay önce oldu bu olaylar gelip aldıktan sonra aileme daha cok cephe aldı konuşmuyor gidip gelmiyor bu ayrılık döneminde onun ailesi bana söylemediğini bırakmadı küfürler aşalayıcı sözler hersey bunlara rağmen ben tepki koymadım ailesine eşi başka kadınlarla konustu yıne sesimi cıkarmadım hata yaptım telafi edecm dedi inandım sözünde durur inşallah bugün yıne bir ekmek mevzusunda küfürler etmeye başladı ben evde oturuyormuşm elimi taşın altına koymuyor muşum vs şeyler bende karşılık verdim dayanamadım vurdu bir tane yüzüme sonra akşam oturmasına ablasıgil geldi ona anlattı ben cıkmadım yüzüm çok kızardı utandım öyle cıkmaya anlattığında ablası yüz vermeyeceksin şımartmayacaksın her istediğini yapmayacaksın dedı eşimde bıktım huzurum kalmadı kartık gibi seyler söyledi şimdi ne yapacm bilmyrm karnımda çocuk herseyden etkileniyor
Allahım varya cekip gidiceksin kardeşim ya bu iki dk okuduklarım şu sayfada hamile olunca bu adamlara bi bokluk oluyor SEN ONA MUHTAC DEĞİLSİN VALLAH ŞUAN Sinir oldum ama seviyorsan ozaman farklı görmemezliğe gel fazla konuşma tartışma su ol yumuşak ol takma ama gücün cesaretin varsa söyle evden cıksın gitsin ablasına o öyle söylüyorya ulan varya aynısını yaşar ama merak etme

Allahım varya cekip gidiceksin kardeşim ya bu iki dk okuduklarım şu sayfada hamile olunca bu adamlara bi bokluk oluyor SEN ONA MUHTAC DEĞİLSİN VALLAH ŞUAN Sinir oldum ama seviyorsan ozaman farklı görmemezliğe gel fazla konuşma tartışma su ol yumuşak ol takma ama gücün cesaretin varsa söyle evden cıksın gitsin ablasına o öyle söylüyorya ulan varya aynısını yaşar ama merak etme
Yaşayacak ondan şüphem yok zaten Allah bir taraftan çıkaracak oturduğumuz ev Kendisinin bnm evım defol sen gıt herseyım var da huzurum yok diyor

Bir bakıyorsun cok iyi bir bakıyorsun cok kötü iyi olduğu zamnı başıma kalkıyor nankörsün diyor

Yaşayacak ondan şüphem yok zaten Allah bir taraftan çıkaracak oturduğumuz ev Kendisinin bnm evım defol sen gıt herseyım var da huzurum yok diyor
Cocuğunu doğrucaksın seni kovucaksa ozaman vallahi ben cıkar giderdim cocuğun yüzünü bile görmezdi ama biyandan maddi imkanlarda önemli ailen alıp bakabilcrkmi sen ne istiyorsun ciddi kalbine beynine sor bu soruyu ne istiyorsun ? Ona göre neyapcağını bilirsin yada biliriz

Bir bakıyorsun cok iyi bir bakıyorsun cok kötü iyi olduğu zamnı başıma kalkıyor nankörsün diyor
Konuş onunla değişelim birlikte de böyle davranışlar olmasın böyle olsun bi konuşmaya calış hani bende aynısnı yaşadım ben istedimki bana düzgün davransın düzgün konuşsun eşimde istedi sesli konuşuyorum ben ama o bağrıyorsun diyor bana ramam sesimi kısıcam dedim bunlara uymaya calışıyoruz saten uymayınca huzursuz oluyoruz ve bu durumdan hoşlanmıyoruz bu yüzden tekrar ve tekrar konuşup anlaşmaya uzlaşmaya calışıyoruz sevgiyle yürü belki olur seviyormusun beni de cocuğumuz olucak anlaşalım konuşalım de 3 kişi yi hayatımıza sokma de aramızda anlaşalım başkalarına konuşma bana konuş de şimdi o abla onu kışkırtıcak cok fena olur ozaman kocan bi soğursa ozaman zor dikkatlı ol

Back
X