- 10 Ağustos 2018
- 171
- 34
- 48
- Konu Sahibi Sumeyye5846
3 yada 4 ay önce içinden çıkamadım defalarca konusmam ragmen olmadı ailemle görüştüm gelip aldılar sonra bebeğin olduğunu öğrendik ailem her sekılde arkamda çocuk ellerimizi bağladı eşim geldi ailemle konustu hatalarımız var hersey yoluna girecek diye aldı benı ailemın yanından eve geldiğimde gözümün içine bakıyordu pişman olduğu o kadar belliydi ki sinirlendiği zaman gözü hiç bişey görmüyor ailem benım arkamda olduğu için onlarla konusmuyor almayacaklardı senı diyorKonuş onunla değişelim birlikte de böyle davranışlar olmasın böyle olsun bi konuşmaya calış hani bende aynısnı yaşadım ben istedimki bana düzgün davransın düzgün konuşsun eşimde istedi sesli konuşuyorum ben ama o bağrıyorsun diyor bana ramam sesimi kısıcam dedim bunlara uymaya calışıyoruz saten uymayınca huzursuz oluyoruz ve bu durumdan hoşlanmıyoruz bu yüzden tekrar ve tekrar konuşup anlaşmaya uzlaşmaya calışıyoruz sevgiyle yürü belki olur seviyormusun beni de cocuğumuz olucak anlaşalım konuşalım de 3 kişi yi hayatımıza sokma de aramızda anlaşalım başkalarına konuşma bana konuş de şimdi o abla onu kışkırtıcak cok fena olur ozaman kocan bi soğursa ozaman zor dikkatlı ol