Eşimle sıkıntılarım var yardımcı olun ne olur

evet olmadı biz de kavga ettik ama ailelerimiz bunu hiç duymadı kavgalarda birbirimizi hiç tehdit de etmedik. benim güldüğüm nokta adamı tehdit etmişsiniz adam da bunu doğal olarak tehdit olarak algılamış ve şaşırıyorsunuz buna gülüyorum adam peki hayatım gösterme çocuğu mu desin ne bekliyorsunuz yani çocuğu göstermem deyince. siz böyle davranırsanız eşiniz de bu şekilde laf söyler.
İyi sen benm yerimde olsan ne yapacaktın dayağı ye aldattın senı aldığı bişeyi yıyorsun diye ağzından burnundan gelsin desin haram etsin beddua ettiği halde etme zararı sana dokunur demem mı yanlış oluyor alttan almam mı yanlış oluyor

iki yıl iş bulamamak için çok uzun bir süre bence biraz bulmak istememişsiniz gibi geldi.
günümüzde hayat şartları gerçekten zor olduğu için erkekler çıldırıyor ve sizin evde olup sadece bir şeyler istemeniz onları çıldırtabiliyor.
aslında erkekler çok basit varlıklar
onları canavara biz çeviriyoruz.
Sende bu durumları yaşasan seni döven birine Cocuğunu gösterecek misin sana yapan çocuğunada yapacak bunu bile bile yapar mısın

Evliyim yaşım 30un üstünde senden de daha uzun süredir evliyim on yıldır çalışıyorum ve 1 yıldır çocuk için tedavi görüyorum. hatta çocuk hasretiyle yanıyorum.
benim de eşimin canavarlaştığı dönemler oldu kavgalarımız gürültülerimiz benim boşanmak istediğim zamanlarda oldu.
öğrendiğim şu ama:
1) hep biz prensesiz bize kimse bir şey diyemez
2) biz ağzımıza geleni söyleriz onlar söylemeyemez
3) biz onları tehdit de etsek çiçekle kapımıza gelsinler
4) yemeğini hazırlıyorum evi temizliyorum daha ne?
5) eşimizin hobisi olamaz, arkadaşlarıyla çıkamaz aldığı tüm parayı eve getirmek zorunda
6) maaşı azsa daha çok kazanmalı sonuçta çocuğun ihtiyaçları var ek iş yapsın
7) iş yerinde mutsuz olması umurumuzda değil her akşam bizi pohpohlasın.
bak bakalım senin kavgalarının dayak yemelerinin aldatılmalarının altında bunlardan biri var mı?
hep sen prensessin her dediğini yaptın ama o şerefsiz oldu!
bu arada dayak ve aldatma kesinlikle ama kesinlikle ama kesinlikle hoş karşılanmaz karşılanamaz.
ama yaşandıysa altındaki nedenleri araştırman lazım bence artık. kendin diyorsun aramız iyiyken bana destek oldu hep yanımda oldu çok iyi davrandı diye. Ne oldu da değişti? onu yazmamışsın mesela.

2 yıllık evli 5 aylık hamileyim eşimle bastan beri sıkıntılarımız var ama ufak tefek şeyler hep sorun oldu bızde bir türlü aşamadık hep üst üste bindi ağzı bozuk bana aileme küfür eden aileme karşı soğuk davranan iki kez dövdü o zaman da aileme söyledim abilerim gelip aldı basta sahip çıkmadı sonra geldi aldı 3 ay önce oldu bu olaylar gelip aldıktan sonra aileme daha cok cephe aldı konuşmuyor gidip gelmiyor bu ayrılık döneminde onun ailesi bana söylemediğini bırakmadı küfürler aşalayıcı sözler hersey bunlara rağmen ben tepki koymadım ailesine eşi başka kadınlarla konustu yıne sesimi cıkarmadım hata yaptım telafi edecm dedi inandım sözünde durur inşallah bugün yıne bir ekmek mevzusunda küfürler etmeye başladı ben evde oturuyormuşm elimi taşın altına koymuyor muşum vs şeyler bende karşılık verdim dayanamadım vurdu bir tane yüzüme sonra akşam oturmasına ablasıgil geldi ona anlattı ben cıkmadım yüzüm çok kızardı utandım öyle cıkmaya anlattığında ablası yüz vermeyeceksin şımartmayacaksın her istediğini yapmayacaksın dedı eşimde bıktım huzurum kalmadı kartık gibi seyler söyledi şimdi ne yapacm bilmyrm karnımda çocuk herseyden etkileniyor
Lütfen kendinizede Bebeginizede iyilik yapin ve cekmeyin bu eziyeti daha fazla .. yazik degil mi size ya Kadinlar cile cekmeye mi geliyor Dünyaya yada onun icin mi evleniyorlar siddet asla kabul edilir bisey degil ..

Evliyim yaşım 30un üstünde senden de daha uzun süredir evliyim on yıldır çalışıyorum ve 1 yıldır çocuk için tedavi görüyorum. hatta çocuk hasretiyle yanıyorum.
benim de eşimin canavarlaştığı dönemler oldu kavgalarımız gürültülerimiz benim boşanmak istediğim zamanlarda oldu.
öğrendiğim şu ama:
1) hep biz prensesiz bize kimse bir şey diyemez
2) biz ağzımıza geleni söyleriz onlar söylemeyemez
3) biz onları tehdit de etsek çiçekle kapımıza gelsinler
4) yemeğini hazırlıyorum evi temizliyorum daha ne?
5) eşimizin hobisi olamaz, arkadaşlarıyla çıkamaz aldığı tüm parayı eve getirmek zorunda
6) maaşı azsa daha çok kazanmalı sonuçta çocuğun ihtiyaçları var ek iş yapsın
7) iş yerinde mutsuz olması umurumuzda değil her akşam bizi pohpohlasın.
bak bakalım senin kavgalarının dayak yemelerinin aldatılmalarının altında bunlardan biri var mı?
hep sen prensessin her dediğini yaptın ama o şerefsiz oldu!
bu arada dayak ve aldatma kesinlikle ama kesinlikle ama kesinlikle hoş karşılanmaz karşılanamaz.
ama yaşandıysa altındaki nedenleri araştırman lazım bence artık. kendin diyorsun aramız iyiyken bana destek oldu hep yanımda oldu çok iyi davrandı diye. Ne oldu da değişti? onu yazmamışsın mesela.
Bana kimse bişey diyemez denedim her ailede sorunlar oluyor karşı tarafın iyiliğini düşündüğün halde hala laf yemeye devam ediyorum bir bayanın yapması gereken seyler vardır erkeğin yapması gereken seyler vardır eğer çabalayıp yardımda bulunamıyorsan farklı sekılde destek olursun hiç bir zaman tartısma oldu cıcek al böcek al demem böyle bir beklenti içine girmem kazandığı para az çok neyse benı ilgilendirmez hepsini eve harca demedim böyle bişeyi istemeyemem iş yeriyle sorunu olduğunda sormam yorgunum gerginim der kendi haline bırakırım sonrasında zaten anlatıyor. Dayak vs içine girersek kadın kendini savunamaz o sana herseyı söyler senı ahlaksız karaktersiz şerefsiz eder ama senın sesini çıkarmanı istemez şunu da söylüyorum her dediğini yaptığımda sessiz sedasız durduğunda canın bişey istese bile kızacağını bildiğin için söylemediğinde bir sıkıntı yok onun istediği bu benden bişey istemesin ben her istediğimi yapayım bana karışmasın yemeğimi yapsın ev işlerini yapsın ama bana karışmasın var mı böyle bişey

Bana kimse bişey diyemez denedim her ailede sorunlar oluyor karşı tarafın iyiliğini düşündüğün halde hala laf yemeye devam ediyorum bir bayanın yapması gereken seyler vardır erkeğin yapması gereken seyler vardır eğer çabalayıp yardımda bulunamıyorsan farklı sekılde destek olursun hiç bir zaman tartısma oldu cıcek al böcek al demem böyle bir beklenti içine girmem kazandığı para az çok neyse benı ilgilendirmez hepsini eve harca demedim böyle bişeyi istemeyemem iş yeriyle sorunu olduğunda sormam yorgunum gerginim der kendi haline bırakırım sonrasında zaten anlatıyor. Dayak vs içine girersek kadın kendini savunamaz o sana herseyı söyler senı ahlaksız karaktersiz şerefsiz eder ama senın sesini çıkarmanı istemez şunu da söylüyorum her dediğini yaptığımda sessiz sedasız durduğunda canın bişey istese bile kızacağını bildiğin için söylemediğinde bir sıkıntı yok onun istediği bu benden bişey istemesin ben her istediğimi yapayım bana karışmasın yemeğimi yapsın ev işlerini yapsın ama bana karışmasın var mı böyle bişey
o halde gerçekten bu kadar mükemmelseniz yine de kıymetinizi bilmiyorsa boşanın
kimse için değmez
hayatta siz ve bebeğinizden önemli kimse değil sonuçta

Hamileyken vurduysa,normalde ne yapar kimbilir ?

Maddi imkanın var mı?,çalışabilir misin ayrılsan? Çocuğuna bakacak birileri var mı?
eğer bunları yapabilrsen ayrıl derim..

kimse için değmez
Hiç kimse mükemmel değil bu hayatta bnmde illa ki kusurlarım vardır ailesi bayramda gelmedi diye benı suçladı senın yüzünden gelmediler diye bende bunun için üzüldüm ki gelenı olmadı yalnız hissetti kendisini diye

kimse için değmez
Sürekli bebeği öne sürüyorsun tehdit ediyorsun diyor farkına var çocuğun olacak ona göre davran diyorum bnm aklım başımda diyor ne yapacağımı ne söyleyeceğimi şaşırdım artık ne söylesem yanlış anlıyor

Büyük konuşmak istemiyorum ama öyle adamı bir gecede zehirlerim. Bu ne ya? Üyenin biri de dayak yemesinin sebeplerini analiz ediyor, Allah'ım sabır. Şiddetin geçerli hiçbir sebebi olamaz, siz dünyanın en kötü insanı olsanız da şiddet bir seçenek bile değil.

Rica ediyorum buna katlanmayın, 25 yaşında gencecik kadınsınız gayet tabii çalışabilirsiniz.

Büyük konuşmak istemiyorum ama öyle adamı bir gecede zehirlerim. Bu ne ya? Üyenin biri de dayak yemesinin sebeplerini analiz ediyor, Allah'ım sabır. Şiddetin geçerli hiçbir sebebi olamaz, siz dünyanın en kötü insanı olsanız da şiddet bir seçenek bile değil.

Rica ediyorum buna katlanmayın, 25 yaşında gencecik kadınsınız gayet tabii çalışabilirsiniz.
Bişey yapmadığım halde senın yanında can güvenliğim mal güvenliğim yok diyor abilerine söyleyeceğim onlar ne yapıyorsa yapsınlar dövüyorlar mı konusuyorlar mı ben baş edemiyorum senınle dediğim için öyle diyor

Bişey yapmadığım halde senın yanında can güvenliğim mal güvenliğim yok diyor abilerine söyleyeceğim onlar ne yapıyorsa yapsınlar dövüyorlar mı konusuyorlar mı ben baş edemiyorum senınle dediğim için öyle diyor
Siz neden bu mahluğa katlanıyorsunuz 2 yıldır? Rica ederim bebek demeyin bebek daha 5 aydır varmış. Kendinize ve bebeğinize değer verin. Ne demek dayak yemek ne demek? Çıkın o evden

Allah ıslah etsin böyle kocaları boşan demesi kolay ama maddi duruma bakıyor herşey ailene bakıyor biz burdan ne yorum yapsak boş herşeyi siz bilirsiniz eğer düzelme gibi umudunuz varsa çocukla değişebilir belki ama bilemiyorum görumcenıze uyuz oldum Allah evlerden uzak etsin

Hep düzelir ümidiyle bekliyorum iyi zamanları yok mu var tabi inkar edemem bunu bir bakıyorsun çok iyi oluyor korkuyorum o zamanda altından bişey çıkacak diye bir kaç gün sonra kötü oluyor tutarsız davranıyor ona da sorsan bütün sorun bende herseyı ben yapıyorum

Allah ıslah etsin böyle kocaları boşan demesi kolay ama maddi duruma bakıyor herşey ailene bakıyor biz burdan ne yorum yapsak boş herşeyi siz bilirsiniz eğer düzelme gibi umudunuz varsa çocukla değişebilir belki ama bilemiyorum görumcenıze uyuz oldum Allah evlerden uzak etsin
Allah razı olsun sizde hamilesiniz dualarınız kabul olur ne olur sizde dua edin geldiğin eve dönmek zor hele de tek kişi olarak çıkıp bebekle dönmek daha zor görüyoruz etraftan

Sevdiğini söylüyor sevmesem yanında durmam eve gelmem diyor kafam o kadar karışık ki Allah yardımcım olsun benm gibi kim varsa herkesin yardımcısı olsun rabbim

Back
X