- 22 Şubat 2025
- 400
- 267
- 18
- Konu Sahibi miniminimom
evet hanımlar hayatımı berbat eden, aşırı üzüldüğüm bi durum var.hatırlayanlar olacaktır kocam ota b*ka sürekli küsen bi adam bu durumu asla değiştiremedim. yani bi keresinde 1 ay küs kaldığını hatırlıyorum. bense öfke kontrolü eşime karşı olmayan biriyim. yanlış okumadınız evet sadece eşime karşı öfke kontrolüm yok bunu cok iyi deneyimledim artık. çünkü beni sessizce aşırı manüpule edip karşısında çıldırtıyor konuşuyor konuşuyor susmuyor tahrik ediyor sonra ben bagırıyorum gecenlerde de kapı camını kırmıştım ama gözünüzde büyümesin tabi kücük bi kırık o kadar gücüm yok. neyyse hâl böyle olunca o kendince haklı oluyor . sen bana bagırdın bak bi de cam falan kırdın delisin sen cıldırmışsın gibi tavırlarla benden uzaklaşıyor benim suclu psikolojisine girmemi istiyor. ah benim sallak kafam bir de küsmeyi hic sevmeyen bi huyum var kiii gidiyorum konuşmaya. eskiden barışıyoduk fakat şu son kavgamızdan sonra konuşmak istediğimde beni istemediğini söyledi. o öyle söyleyince ben cok sinirlendim ama sakince dedim ki bak sen beni tahrik ediyosun konuyu sen başlatıyosun ve beni cıldırtana kadar konuşuyosun diye anlatmaya başladım ve bana bagırdı git defol dedi. yemin ederim bu adam benim zekamla oynuyor. tamam dedim o zaman boşanalım ne yani istemediğini söylüyosun hatta işe de gitmicem adliyeye gidicem madem istemiyosun. o zamanda beni o anlık durdurdu vs. sonra tekrar küsmeye devam . en zoru da ben iç dünyamda savaşıyorum boşanmak istemiyorum hâlâ onunla huzurlu bir yuvamın olması için çabalıyor ve umut ediyorum. bitirmeye cesaret edemiyorum. kızımı babasız daha dogrusu yanımızda babasız büyümesini istemiyorum. evet bu şekilde saglıklı bir ortam olmuyor o ayrı odada ben ayrı odada falan. ama gercekten içim sıkılıyır aşırı daralıyorum bunalıyorum dostlar. ne olacak bizim hâlimiz ? kocam aşırı narsist biri bence ya da beni sevmiyor. ikinci durumla yüzleşemedim henüz.