- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi 1tanelerimozi
arkadaşlar merhaba..
şok edici bir haberle geliyorum..
maalesef boşanıyoruz..
kayınvalidem geldi demiştim konuyu okuyanlar bilir hafta sonu görümceme gidelim oaradan da eve dönelim dedik..
eşim bunu öğrenmiş bana msj attı sakın annemle gitme buraya da gelme diye.
bir sürü hakaret sen anneme yakışır gelin değilsin vs demeler...
ailenle konuş bitiriyoruz son sözüm budur dedi..
annemle konuştum kısmetimizde ne varsa o olur dedi..
bana bir akıl verin arkadaşlar nasıl davranmalıyım...
tartışmamızdan 10 gün geçti şimdi mi aklına gelmiş boşanmak.. evden çıkarkan döneceğimi biliyordu ben evi terk etmedim ki ne demek eve gelme demek.. orası benim deevim değil mi..
gururun varsa gelme dedi.. gidemem zaten bu lafın üzerine nasıl gideyim..
annesi eve dönünce konuşacakmış annesiyle bitiriyoruz diye..
ama ondan önce kayınvalidem bize gelecek muhtemelen görümceme gidelim diye..
ben ne yapayım şimdi...
o da nerden cikti simdi canim ya? böyle bi tartismanin üstüne bosanma karari komik degil mi sence de? ama tartismadan sonra sen uzaklastin o da yalniz kaldi tabiii bir de dolduranlar olduysaaa oh ne ala....canimbakma sen onun lafina git evine, orasi senin de evin kimi nerden kovuyo???? istemirsa kendi alsin ceketini ciksin... Allah Allahhhh deli mi ne... kaynanan eger ki ayrilmanizi isteyecek bi kadin degilse konuyu önden sen ac bence.. anne söyle böyle diye önden kendi agzinla anlat.. ama yok dünden raziysa ayrilmaniza söyleme hic bir sey....niye annemle gittin diye sorarsa da ben saygisiz biri degilim büyügüm o benim gel dedi ne deseydim, gitmk zorundaydim tabiii buraya ziyarete geldik felan de... yuvan dagilmasin.. böyle bosanmayi kabullenmis gibi durma ..yani canim doldurulmus muhakkak..ya da kendi kendini dolsurmustur durup durup...yalniz kaldi ya gözden uzak olan gönülden de uzak olur, tabi simdi öyle olur.. görsün seni cocugunu bi fikri degisir muhtemelen.. yapmasin yaa böyle, hem kovamaz seni senin evinden.. cok istiyorsa kendi gitsin

üzme sakin kendini..ne düsünürsen o gelir basina...