• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sorunlar yaşıyorum..Bu konuda önerileriniz nelerdir ?

arkadaşlar merhaba..

şok edici bir haberle geliyorum..

maalesef boşanıyoruz..

kayınvalidem geldi demiştim konuyu okuyanlar bilir hafta sonu görümceme gidelim oaradan da eve dönelim dedik..

eşim bunu öğrenmiş bana msj attı sakın annemle gitme buraya da gelme diye.

bir sürü hakaret sen anneme yakışır gelin değilsin vs demeler...

ailenle konuş bitiriyoruz son sözüm budur dedi..

annemle konuştum kısmetimizde ne varsa o olur dedi..

bana bir akıl verin arkadaşlar nasıl davranmalıyım...

tartışmamızdan 10 gün geçti şimdi mi aklına gelmiş boşanmak.. evden çıkarkan döneceğimi biliyordu ben evi terk etmedim ki ne demek eve gelme demek.. orası benim deevim değil mi..

gururun varsa gelme dedi.. gidemem zaten bu lafın üzerine nasıl gideyim..

annesi eve dönünce konuşacakmış annesiyle bitiriyoruz diye..

ama ondan önce kayınvalidem bize gelecek muhtemelen görümceme gidelim diye..

ben ne yapayım şimdi...

o da nerden cikti simdi canim ya? böyle bi tartismanin üstüne bosanma karari komik degil mi sence de? ama tartismadan sonra sen uzaklastin o da yalniz kaldi tabiii bir de dolduranlar olduysaaa oh ne ala....canimbakma sen onun lafina git evine, orasi senin de evin kimi nerden kovuyo???? istemirsa kendi alsin ceketini ciksin... Allah Allahhhh deli mi ne... kaynanan eger ki ayrilmanizi isteyecek bi kadin degilse konuyu önden sen ac bence.. anne söyle böyle diye önden kendi agzinla anlat.. ama yok dünden raziysa ayrilmaniza söyleme hic bir sey....niye annemle gittin diye sorarsa da ben saygisiz biri degilim büyügüm o benim gel dedi ne deseydim, gitmk zorundaydim tabiii buraya ziyarete geldik felan de... yuvan dagilmasin.. böyle bosanmayi kabullenmis gibi durma ..yani canim doldurulmus muhakkak..ya da kendi kendini dolsurmustur durup durup...yalniz kaldi ya gözden uzak olan gönülden de uzak olur, tabi simdi öyle olur.. görsün seni cocugunu bi fikri degisir muhtemelen.. yapmasin yaa böyle, hem kovamaz seni senin evinden.. cok istiyorsa kendi gitsin :63::63::63:
üzme sakin kendini..ne düsünürsen o gelir basina...

okumaya çalıştım baştan sona aslında arkdaşlar ne yazdıysa boş cıkmıs...

sayfalarca kaçan kovalanır,gurur yapıyo,sen arama o arasın vs vs.. yazılmış

herkes yardımcı olmaya çalışıyo tabiki ama sonuç ne kocanız boşanmak isityo....

bazen bütün bildiklerimiz söylediklerimiz yalnş olabiliyomuş demekki...

Allah yardımcın olsun arkadaşım...kocanın bu laflarından sonra ona nasıl geri dönebilrisnki..

Annende destek olucak belliki karar sana kalmış

Sen ewi terk etmedin ki ne demek bidaha gelme falan ya..Eger boşanmak istiyosa sen ewine dönersin o da nereye gitmek istiyosa gider.

Ne zannediyo bunlar kendini anlamıyorum.Sen dön ewine..Belkide aramamana sinirlendi,Ben ciddi oldugunu düşünmüyorum..

çok canım sıkkın arkadaşlar...

o lafların üzerine nasıl döneym ben eve...

kayınvalidem gelecek önce ben anlatayım diyorum.. şimdi o anlatırsa kendini haklı görerek anlatacak..

anne sana böyle böyle dedi diyecek..

canım bence sen evine dön, ne derse desin eşin. belli ki birileri gazı vermiş adama, yalnız da kalmış. evine git benim evim burası, beni istemeyen kendi gider de. burda bi arkadaş yazmıştı bir topikte, orası senin kalen, kaleyi düşmana bırakmak yok. :45:

nerden çıktı şimdi bu boşanma canım ben bişeymi kaçırdım yoksa birdenmi gelişti??:26:

çok canım sıkkın arkadaşlar...

o lafların üzerine nasıl döneym ben eve...

kayınvalidem gelecek önce ben anlatayım diyorum.. şimdi o anlatırsa kendini haklı görerek anlatacak..

anne sana böyle böyle dedi diyecek..

sen nasıl istiyosan öyle yap canım sende konuşabilirsin tabi ama boşanmak istemesi bu durumdan dolayı çok saçma canım ya çok üzüldüm...

ailesi için senden vaz geçiyo yani allah o adamı islah etsin ne deyim...

birde canım o seni aramıyodu sadece msj atıp tava vs. gibi şeylerin yerini soruyodu...
doğum günündede aramamıştı sana demiştik ya sen ara diye sen hiç aradınmı konuştunuzmu da durduk yere böyle bi msj mı attıı:47:

sen nasıl istiyosan öyle yap canım sende konuşabilirsin tabi ama boşanmak istemesi bu durumdan dolayı çok saçma canım ya çok üzüldüm...

ailesi için senden vaz geçiyo yani allah o adamı islah etsin ne deyim...

birde canım o seni aramıyodu sadece msj atıp tava vs. gibi şeylerin yerini soruyodu...
doğum günündede aramamıştı sana demiştik ya sen ara diye sen hiç aradınmı konuştunuzmu da durduk yere böyle bi msj mı attıı:47:

işte sıcak su torbası nerde tost makinesi nerde diye msj atmıştı bende gayet normal yerini söyledim..

sonra benim facem kapalıydı açtım doğum günümü kutlar arkadaşlarım biraz moral olur diye

sanırım ona bozuldu biraz çünkü eşimi faceden sildim.. ne annerl gününde ne doğum günmde aramadı diye ama bunalr akşam 10 dan sonra oluyor ben o kadar bekledim sonra bir tepem attı tuttum sildim eşimi..

o da buna sinirlenmiş olacak ki. beni faceden silmişsin bende seni hayatıumdan siliyorum ablama da gitme buraya da gelme diye msj atmış..

bende bak evliliğimizde prob var konuşup çözmemiz gerek dedim..

ben hiçbirşleyi çzömek istemiyorum ailenle konuş bitiriyoruz benim kesin kararım dedi...

ben birşey demedim ama ağlaya ağlaya anlattım anneme.. annem olur mu öyle şey falan dedi ama eşimin hakarate varan sözlerini duyunca bizi istremeyeni bizde istemeyiz dedi..

şimdi diyorum ki kayınvalidem burada nasılsa gelecek beni almaya görümceme gitmek için işte ben o zaman konuşayım.. eşim annem dönünde ben onunla konuşacağım bitireceğiz diyor ama blöf mü bilmiyorum..

şimdilik beklemedeyim..

ama beni tanımanızı çok isterdim.. hatalarım var elbette ama bunların hiçbirini haketmedim..

olacka işmi yaa bu kadar kolay olmamalı..
yerinde olsam inadına o eve giderdim ...
çok meraklıysan sen defol git burayı ev yapan benim derdim...
senin kara kaşına kara gözüne gelmedim evime geldim madem bitiyo hadi arkadaşım kapının yerini biliyosun beni yorma allah yolunu açık etsin derdim.... veee son golü atan ben olurdum...
tabi bu benim düşüncem...

işte sıcak su torbası nerde tost makinesi nerde diye msj atmıştı bende gayet normal yerini söyledim..

sonra benim facem kapalıydı açtım doğum günümü kutlar arkadaşlarım biraz moral olur diye

sanırım ona bozuldu biraz çünkü eşimi faceden sildim.. ne annerl gününde ne doğum günmde aramadı diye ama bunalr akşam 10 dan sonra oluyor ben o kadar bekledim sonra bir tepem attı tuttum sildim eşimi..

o da buna sinirlenmiş olacak ki. beni faceden silmişsin bende seni hayatıumdan siliyorum ablama da gitme buraya da gelme diye msj atmış..

bende bak evliliğimizde prob var konuşup çözmemiz gerek dedim..

ben hiçbirşleyi çzömek istemiyorum ailenle konuş bitiriyoruz benim kesin kararım dedi...

ben birşey demedim ama ağlaya ağlaya anlattım anneme.. annem olur mu öyle şey falan dedi ama eşimin hakarate varan sözlerini duyunca bizi istremeyeni bizde istemeyiz dedi..

şimdi diyorum ki kayınvalidem burada nasılsa gelecek beni almaya görümceme gitmek için işte ben o zaman konuşayım.. eşim annem dönünde ben onunla konuşacağım bitireceğiz diyor ama blöf mü bilmiyorum..

şimdilik beklemedeyim..

ama beni tanımanızı çok isterdim.. hatalarım var elbette ama bunların hiçbirini haketmedim..

ah canım ah offf çok üzücü demekki aramayınca yada evede gitmeyince birde üstüne facedende silince buda bahanemi oldu artık yada çok gururlu biri o bitirmeden ben bitireyim diyemi düşündüde bitti gelme kesin kararaım diyo...
ne salakça bi tepki onunkide evlilik bu ya çocuk oyuncağımı bu kadar kolaymı bitti gelme demek...

hem sadece onun evi mi orası ya bence sen git canım evine yüz yüze konuş neden onu sildiğini hala anlamazsada kesin dersede kendisi gider evden bitti diyen o çünkü birde kayınvalide ile konuşma yani bunları anlatma önce eşinle konuş sıcağı sıcağına hemen evine git sen hatta kayınvalidenle gitt...

önce eşinle konuş...

aklım çok karışık..

biraz gururun varsa ablama gitme buraya da gelme dedi...

bana eşine..

şimdi kayınvalidem geldi diyelim hadi ablana gidiyoruz dedi diyelim ben ne diyeceğim.. tamam geliyorum mu?

yok anne eşim böyle böyle dedi ben gelemem mi?

aklım çok karışık..

biraz gururun varsa ablama gitme buraya da gelme dedi...

bana eşine..

şimdi kayınvalidem geldi diyelim hadi ablana gidiyoruz dedi diyelim ben ne diyeceğim.. tamam geliyorum mu?

yok anne eşim böyle böyle dedi ben gelemem mi?

ok canım ablasına gitemeye bilirsin bahane uydur onlar tekrar gelirler seni almaya ve evine gidersin gurur yapma canım onun demesi ile gurursuz olmazsın merak etme gurur kibir şeytanın işi bırak onda olsun sen bişey kaybetmezsin evine git araya fazla soğutmadan yüz yüze konuşun canım ...

bence bırak görümceni falan sen al eşyalarını direk evine git yokmu anahtarın
madem çözümlenecek bi derdin yok al ceketini git gururumu değerlendirmek sana düşmez de..
tabi en doğrusunu yine sen bilirsin

eşim bana bunları söyledi diye anlat bence...bakalım kadın ne diyicek

olayları baştan sona anlat...seni yine götürmek isterse git onunla...

kocanla yüzyüze konuş... bu kadar basit bi sebeten evlilik bitermi de

ben sana içimdekileri söyledim belki bunları bi anda duymak senin ağrına gitti ama bunları yaşayan benim de...konuşmadan olmaz....

eşim bana bunları söyledi diye anlat bence...bakalım kadın ne diyicek

olayları baştan sona anlat...seni yine götürmek isterse git onunla...

kocanla yüzyüze konuş... bu kadar basit bi sebeten evlilik bitermi de

ben sana içimdekileri söyledim belki bunları bi anda duymak senin ağrına gitti ama bunları yaşayan benim de...konuşmadan olmaz....

işte olay burada biliyor musun..

ben kimseye kötü laf demedim yalan söylemedim abartmadım..

yaşadıklarımı anlattım sadece..

görümcenize gidin

kayınvalidenize anlatmayın. bu şekilde olayları büyütorsunuz
ok yaydan fırlamadan geri dönün
anneniz de bildiğini belli etmesin
yuvanızı yıkmayın
alenileşirse süreç hızlanır
şimdi blöfse geri adım atması için yelkenlerini indirmesi için zaman verin
veee
eşinizle de boşanma mevzusuna nasıl bu kadar çabuk geldiğinizi yüzyüze konuşun
evinize de gidin artık
bu kadar uzun kalınmaz ki nişanı yaptınız herhalde daha fazla zaman kaybetmeyin
öfkeyle kalkan zararla oturur!

Son düzenleme:
görümcenize gidin

kayınvalidenize anlatmayın. bu şekilde olayları büyütorsunuz
ok yaydan fırlamadan geri dönün
anneniz de bildiğini belli etmesin
yuvanızı yıkmayın
alenileşirse süreç hızlanır
şimdi blöfse geri adım atması için yelkenlerini indirmesi için zaman verin
veee
eşinizle de boşanma mevzusuna nasıl bu kadar çabuk geldiğinizi yüzyüze konuşun
evinize de gidin artık
bu kadar uzun kalınmaz ki nişanı yaptınız herhalde daha fazla zaman kaybetmeyin
öfkeyle kalkan zararlar oturur!

dün msjlaştık zaten...
ablama gitme buraya da gelme dedi yaa..
bende olur mu öyle şey hemen bugün eve dönüyorum dedim..
gelme sekın yüzünü görmek istemiyorum dedi.
ne kadar kalbim kırık bir bilseniz..

karar veremiyorum ki..

ne yapacağım bilmiyorum kafam allak bullak..

annem ben seninle gelirim evine diyor öyle mi yapsak..

üçüncü kişileri bırakın yahu
anneniz devreye girerse işiniz ciddiye biner diyorum
zaman aleyhinize işleyecek inadı kafa bulanıklığını bırakın
bakın yarın en erken kaçta bilet var acilen gitmeniz gerektiğini söyleyin kocanızın aile efradına vedalaşın binin gidin.

Back
X