Esimle sorunlar..

Bi kaç kere sorulmuş ama cvp verilmemiş.çalışıyo mu
Bende onu merak ettim.
Sıkıntıya gelince yaşı küçük ve hernekadar siz kabul etmeseniz de daha tam evlilik sorumluluğunu anlayamaz.
Arkadaşlarıyla gezer.hatta bu yaşlar da erkekler kendilerini bişey zannederler:))))
Senin işin zor eger böyle oturup aglıyarsan.o küçük siz büyük olduğundan değil.çünkü arada yaş farkı zaten yok.yakın yani

Arkadaslar akil yasta degil basta diye bosuna dememisler, evet daha 22 yasinda ama erken yasadi herseyi hayatinda o yüzdende evlilige hazirim dedi, ben tabikide düsündüm ama hep anlasirdik hersey uyustugu icinde birbirimizide cok sevdigimiz icin hemen karar verdik. Böyle disardan duyunca hep tuhaf geliyo insana ama ben baska erkeklerde tanidim yasi 28-29 olan ama esim onlardan cok daha olgun ve ne istedigini bilen birisiydi digerlerine bakarak.

Ne kadar olgun olursa olsun..
22 yaşındaki çocuk(?) ne iş yapıyor? Kaç yıldır iş hayatında?
Evi geçindirecek parayı nasıl kazanıyor?
Hangi okuldan mezun?
Akıl yaşta değil başta olsa, sizi önemser, karısına değer verir...
Adamın daha oyun çağı bitmemiş resmen, ilk fırsatta arkadaşlarına koşuyor.
Siz de başında gardiyan anne gibi, kısıtlamalar getirmek, dırdır yapmak zorunda falan kalıyorsunuz...
sizce bu ilişki ne kadar gider böyle?

kizlar ben cok üzgünüm, söyle basliyim ben 26 yasindayim esim 22 yasinda, 5 aylik evliyiz. Esim önceden hep cok ilgisini sevgisni gösterdi, bir dedigimi iki etmezdi, beni görmek icin can atardi. Bekarligindan beride hergün disari cikan birisiydi zaten ve nisanliligimizdada öyleydi, ona söyledim bak evlendikten sonra böyle olmicak kendini alistir öyle fazla cikmamaya tamam tamam dedi.

Disari cikma sayisini azalttik gerci ama yine hep bi nedenler cikiyo haftanin 3-4 günü yine cikiyor yani.
Ve suan yine oturmus agliyorum, cünkü artik beni anlamiyor, ne sevgisini gösteriyor ne ilgi veriyor, isi gücü hep arkadaslari arkadaslari, bu arada arkadaslarida hepsi bekar. Hic bi karimla bisey yapim bi plan yapim yok, biyere gitcek oluruz mesela is cikisinda o plan bozuluyo hemen diyorki iyi madem olmuyo ben ozaman suraya gidiyom buraya gidiyom. Hic benim isteklerime göre davranmiyo anca kendi istekleri. Ben ona bunlari söylemekten yoruldum diyorum oda bana diyorki bende duymaktan yoruldum.. ee madem yoruldun ozaman sende yapma.. ne yapacagimi bilmiyorum gercekten, baska birisindende süphelenmiyorum cünkü telefonunu filan öyle saklamaz hic herseyi ortada o konuda güvenim sonsuz zaten ama benim sevgim yipraniyo gittikce cok Yoruldum evliligimim ilk aylari ama ben hic mutlu degilim :KK43::‘(
o yaşta daamdan koca olmaz o yaştaki adam hovardalık yapar, arkadasları ile gezer, özgür olmak ister , evlenmiş ama adamın ruhu hala aç birşeylere bu sizi aldatıyor demek değil ama önceliği siz değilsiniz bu bir gerçek ki evlenmeden de böyle imiş bile bile lades olmuş , değişmez boşuna kendinizi yormayın o çıkıyorsa sizde çıkın arkadaşlarınız ile takılın yada yapamam derseniz boşanın..

Öncelikle ablan yaşında değilim akranınım:)
Öyle çıkmazlara girdimki burda neredeyse 100 konu acmışımdır bende. Ama benim tek eşimden kaynaklı değildi konularım . İlgisizlik hat safhadaydi . Aileme göndermez ailesinin lafından çıkmaz yüzüme bakmaz ailesinin istekleri olmazsa aylarca konuşmazdi. Çok yanlız kaldim 1 buçuk yıl önce ailem hastalandı göndermedi istemedi konuşmadı benimle aylarca . Aileme bişey olur diye alttan almak zorunda kaldım. İkiside kanserli çünkü annem ve babam . İyileşmeleri için yansıtmadım bişey. Dışarı çıkar ben dışarı çıkınca neden çıkıyorsun derdi . Ailem arkadaşlarım çok uzaktalar ne yazık ki ben yapayalnizdim . Kendi arkadaşlarının eşleriyle tanistirmisti ama beni terbiye etmeye çalışıyordu güya yanlız lasip canım sıkılınca her gün annesine gideyim diye türlü oyunlar . Psikolojik baskılar. Çok ağır yaşadım Ama burdaki akıllarla öyle böyle atlattım. Kendimi sevdim öncelikle . Bi pskiloğa başladım . Tv izlerdi bana ilgisiz davranırdi . Her gün dışarı çıkardı. Sarılıp öperdim ben seni canım isterse öperim derdi vs vs.
Ben mi naptim. Aynanın karşısına geçtim. Onun evde olduğu zamanlar kendime hayran hayran saçlarımı taradım kremlendim bakımı mi yaptım. Sonra tv karşısında sıkıldım mi odama geçtim kitap okudum . Yalnızlıktan çok bunaldım ama yılmadım. Sonra neyden hoşlanırım yazmaktan mumları yaktım odada müziğimi açtım yazdım yazdım yazdım. Merak edip bana bakmaya geldi konuşmayan adam. Onunla ilgilenmiyorum diye sıkılmaya oflamaya pflamaya bsladi. Haftasonu dört gözle beklerdim . Baktım beni umursamıyor tek başıma sinemaya gittim . Evim deniz kenarına çok uzak ben dışarı çıkıyorum dedim izin vermiyordu ben çıkardım peşime takılırdı. Konuşmazdik ama benim umursamamzligim onu hircinlastirmis üstüme düşürmüştü . Net cevaplarim olmadı önceden herşeyi ince ayrıntısına kadar anlatırdım. Markete gidiyorum . Yada ahaha bugün noldu biliyomusun yada bak ne aldım vs . Onu kestim . Dışarı çıkıyorum diyordum nereye diyordu dışarı diyordm çünkü bana o da öyle söylüyordu. Hazırlanıp süslenip süslenip dışarı çıkmaya başladım aldatıyorum sandı. Mesajlaşırken gülmeye başladım sonra indim yazışmaları. O evdeyken hayatta telefonla konuşmam arkadaşım kuzenim vs. Konuşmaya başladım saatlerce inadına kahkahalarla o beni tehdit ettikçe sen görürsün diye ben inadına mutlu gibi göründüm çok hırpalandm çok yoruldum ama ona muhtaç olmadigimi gösterdim.

O yüzden diyorum ki onalmadigimi bekleme sürekli çevren varsa sosyal ol . Ona zaman ayirma ilk zamanlar bunu inadına yapıyormuş gibi değil kendi iyiliğin için yap.
İçine kazandıkça çaresiz içine kapandıkça yanlız kalıyor insan .
Buradaki arkadaşların dediği gibi hayatının merkezine onu koyma bu yeterli
Helal kız.
Aynen devam.
Acıma, acınacak hale düşersin.

Bu konuda eşim beni hiç üzmedi bende pnu çok darlamadım. Çok çıkan biri değil ama bensiz çıkmasını istemediğimi kavgasız gürültüsüz belirttim o da ayak uydurdu zaten. Herşeyimize dahil olan arkadaşları nişanlandığını bile söylemedi davet etmediler eşimde bu şekilde benim ne kadar haklı olduğumu gördü. Kısaca kavga ve dırdır çözmez bu olayı zaman lazım.

O olgun zaten olamaz da siz de pek değilsiniz sanki.

22 yaşında bir çocukla evlenirken bunları hiç tartmamışsınız. Kurallar koyarım lafımdan çıkmaz sanmışsınız.

Bir de beni yine özlesin istiyorum nedir? Kim aynı evde yaşadığı insanı her gün özler ki? Şu saatten sonra yapılacak tek şey onsuz geçirdiğiniz saatleri de kaliteli bir hale getirmeye çalışmak. Sürekli şikayet ederek iyice evlilik hayatından soğutursunuz.

3-4 gün çıktığında kaçta geri eve geliyor?

Arkadaslar akil yasta degil basta diye bosuna dememisler, evet daha 22 yasinda ama erken yasadi herseyi hayatinda o yüzdende evlilige hazirim dedi, ben tabikide düsündüm ama hep anlasirdik hersey uyustugu icinde birbirimizide cok sevdigimiz icin hemen karar verdik. Böyle disardan duyunca hep tuhaf geliyo insana ama ben baska erkeklerde tanidim yasi 28-29 olan ama esim onlardan cok daha olgun ve ne istedigini bilen birisiydi digerlerine bakarak.

22 yaş her şeyi yaşayıp bitirmek için çok küçük bir yaş,eğer cidden dediğiniz gibiyse zaten çocukta sorun var demektir.

Ayrica çok olgun diyorsunuz ama Demek ki değilmiş, size olgun'muş gibi yapmış.
Akıl yaşta değil baştadır evet ama bu durumun akılla ilgisi yok.
Benim kardeşim 25 yaşındadır dışarıdan bakan aman ne olgun ne efendi diyor ama ayni evin icinde bir görseler.
Sabahtan aksama, aksamdan sabaha ps başında,varsa yoksa arkadaşları... gider onlarda kalır,onlar gelir annemlerde kalır. Yatağı dağınıktır, yediği tabak,içtiği bardak ortadadır. Demem o ki bu akılla değil evlilik sorumluluğu ile alakali.
Eşiniz o sorumluluğu alacak yaşta değil. Yine söylüyorum o istese de siz hayır diyecektiniz simdi onu büyütmekle uğraşacaksınız ve eminim çok yıpranacaksınız.

Israrla eşim olgun, akıl yaşta değil başta filan diyorsun hala. Ama konu başlığında yazdığın sorun böyle olmadığını gösteriyor arkadaşım, neden inat ediyorsun. Herşeyi nasıl yaşayabilir 22 yaşında, yetmemiş demek ki yaşadıkları, ne istediğini pekte bilmiyormuş ya da evlilik nasıl birşey onu bilmiyormuş. Eşinin istekleri normal. Karşı çıktıkça sen kötü, kısıtlayıcı taraf olucaksın. İşiniz zor

22 yaşında arkadaşlarımla olmaktan başka bi derdim olmazdı, eve girmezdim. Ailemi bile gözüm görmezdi, o yaşta çok normal gezecek tozacak.
Evlenmeseydi o zaman diyeceksiniz ama onu anlayabilecek yaşta değil ki.

Çok sıkmayın, kontrollü de elden bırakmayın. Erkekler zaten geç büyür sizinkinin daha çok yolu var dert etmeyin.

Valla istediğin kadar olgun de, 22 yaşında kardeşim var üniversite son sınıfta ve hayatta ev gecindirebilecek birisi olduğunu düşünmüyorum bende 25 yaşındayım tahmin bile edemiyorum böyle bir evlilik, siz bile bile lades demişsiniz kbakmayın.

Hakli olabilirsiniz belkide kendime yediremiyorum, esim 16 yasindan beri calisiyor, bazen cok iyi yani sorumlulugu aliyor bazende hic umrunda olmuyor. Zaten onu sIkan birisi degilim ama beni ikinci siraya koydugunu farkettigim an tepem atiyo, ona söyleyincede sacmaliyosun oluyo sadece.
Gercekten bilmiyorum nasil yapicam, nasil dayanicam. Cok caresizim. Dün geldi hic konusmadim bugünde konusmuyorum hic icimdende gelmiyor artik altdan almak veya bi adim atmak

22 yasinda bir gencin hayatini yasiyor. normaldir- bende 22 yasimda evi hotel olarak kullaniyordum- sizinki biraz evcilik oyunu olmus- cocuk bunalmis isde. sizinle oturup cekirdek citletcek degil yani.

Erkek arkadaslariyla ciktigi zaman beni yaninda götürmyei sevmez hep erkekler oldugu icin, ara sira bazen alir yanina fazla erkek olmadigi zaman ama süreklide olmaz bende istemem sürekli yanimda olmasini kiz arkadaslarimla ciktigim zaman..

Erkek arkadaslariyla ciktigi zaman beni yaninda götürmyei sevmez hep erkekler oldugu icin, ara sira bazen alir yanina fazla erkek olmadigi zaman ama süreklide olmaz bende istemem sürekli yanimda olmasini kiz arkadaslarimla ciktigim zaman..

Siz bu konuda yıkıcı değil yapıcı davranin.

Konusmamak yerine normal davranin.

Aldirmadiginizi hissettirin.

Bu dertten çeken arkadaş size kendi hayatından örnek vermiş siz de deneyin lütfen.

Aglayacaginiza sizi guldurecek şeyler yapın.

Güçlü olun şiddet , ihanet yok ortada.

Bu sorunu çözebilirsiniz.

kizlar ben cok üzgünüm, söyle basliyim ben 26 yasindayim esim 22 yasinda, 5 aylik evliyiz. Esim önceden hep cok ilgisini sevgisni gösterdi, bir dedigimi iki etmezdi, beni görmek icin can atardi. Bekarligindan beride hergün disari cikan birisiydi zaten ve nisanliligimizdada öyleydi, ona söyledim bak evlendikten sonra böyle olmicak kendini alistir öyle fazla cikmamaya tamam tamam dedi.

Disari cikma sayisini azalttik gerci ama yine hep bi nedenler cikiyo haftanin 3-4 günü yine cikiyor yani.
Ve suan yine oturmus agliyorum, cünkü artik beni anlamiyor, ne sevgisini gösteriyor ne ilgi veriyor, isi gücü hep arkadaslari arkadaslari, bu arada arkadaslarida hepsi bekar. Hic bi karimla bisey yapim bi plan yapim yok, biyere gitcek oluruz mesela is cikisinda o plan bozuluyo hemen diyorki iyi madem olmuyo ben ozaman suraya gidiyom buraya gidiyom. Hic benim isteklerime göre davranmiyo anca kendi istekleri. Ben ona bunlari söylemekten yoruldum diyorum oda bana diyorki bende duymaktan yoruldum.. ee madem yoruldun ozaman sende yapma.. ne yapacagimi bilmiyorum gercekten, baska birisindende süphelenmiyorum cünkü telefonunu filan öyle saklamaz hic herseyi ortada o konuda güvenim sonsuz zaten ama benim sevgim yipraniyo gittikce cok Yoruldum evliligimim ilk aylari ama ben hic mutlu degilim :KK43::‘(
adam hayatını yaşayacağı zamanda evlenmiş

26 yasındaymıssınız , 22 yasındakı cocukla ne işiniz vardı

Back
X