Konu sahibi arkadaşım ve bu yorumun sahibi arkadaşım ...biriniz yaşamış aşmasına az kalmış bu sorun öyle yada böyle hayatından çıkacak inşallah..Aile -rest çekme-onun için her istenileni yapma felan hikaye...bir düşünsün bakalım--19 yaşında bir genç için karısı onu bırakıp kaçsa adı neye çıkar-hangi son onu bekler-olay nerelere gelir.KİMSE KENDİ ÇİRKİNLİĞİNE KILIF YARATMASIN..Allah sana g
ç -kuvvet-ve bundan sonra kıymetini bilecek insanlar nasip etsin...
Konu sahibi arkadasımız eşin fedakarlık yapmış yapmasına ama ÖMER SEYFETTİN İn DİYET hikayesinde ki gibi sürekli DİYET in bedeli ödetmek istiyor.Ne kıymeti var?
Hiç yoktan sorun çıkmaz tabii.Bence baban konuşmaya müsait bir insansa ilk ve tek kez erekek erkege olanları konusup anlaşsınlar.
Özür kelime olarak kullanılmasa da eşin ARTIK İSTENDİGİNİ-ONAY ALDIGINI-SEVİLDİGİNİ hissederse yumuşayabilir.
Ama ŞU ARTIK SEN ONLARDAN ÇIKTIN BENİM DEDİGİMİ DİNLEYECEKSİN durumu çok sakat...Evlilikte aidiyet çift taraflıdır.
Kadın Kocasının malı degildir ve sürekli biat etmek zorunda degildir.
Ben bu konularda çözüm araman,iletişimi kuvvetlendirmen,kendini -duygu ve düşüncelerini iyi ifade edip HAKLARINI SAVUNMANI tavsiye ederim.Gerekirse artık belediyelerde dahi olan EVLİLİK DANIŞMANlarından yardım isteyin...