eşimle sorunlarım var aşmak istiyorum çok seviyorum onu

yazdıklarınızı içim acıyarak okudum çok zor şeyler yaşamışsınız allah yar ve yardımcınız olsun sizin sorunlarınızı okuyunca benim sorunlarım ne ki dedim benim eşim sadece kendisine çok değer verilmesini ister aileye yeteri kadar işte çok büyük sorunlarımız yok ben kendimi çok değiştirdim eşimin sözüne gitmeye başladım gerektiği yerde . sizin içinde dua edeceğim

babam şimdiye kadar bir kere bu konuları açmadı çok sert bir kişiliği vardır ben desemde dilemez biliyorum o yüzden söylemedim aşılacak sorunlar herşey bende bitiyor biliyorum gerektiği yerde hakkımıda savunurum zaten çözmek için elimden geleni yapıyorum

sağol canım allah razı olsunnn bende dua edecegım senın ıcın .......

sagol canım benım evet ama gerekcesı neymıs ben tedavı sırasında onunla pek ılgılenememsım oda baska taraflara kaymıs yanı onun bana ılgı gostermesı gerekırken ben ona gosterecekmsım ne kadar bencıllık dımı ben allahıma cok sukur edrıyorum boyle bır ınsandan kurtlduguma şükrediyorum 4 yıllı ıcınde gercek yzunu gösterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…