- 20 Aralık 2018
- 233
- 34
- 13
- 31
- Konu Sahibi Selinseker95
-
Eşime en ufak laf etsem kızıyor ve direk sen kimsin diyor ne yapmam lazım bilmiyorum
Laf etme o zamanEşime en ufak laf etsem kızıyor ve direk sen kimsin diyor ne yapmam lazım bilmiyorum
Evet diyorum haklısın diyor sonra yine ayni şeyleri yapıyor sadece kırılıyorum dedim diye sen ne sanıyorsun diyor nolur yardım edinKonusmayi denediniz mi?
Arkadaşlari ile maça gider laf etmem güzel gece geçirmek için hazırlanirim ama yine değersiz davranıyorLaf etme o zamanbiraz daha ayrıntı versen daha iyi yardımcı olabiliriz. Ne diyorsun meselaa
Böyle devam ettikçe kendimi sadece cinsellik için kullanilan es gibi hissediyorumBöylesini sesine hasret bırakacaksın.
Afkursun dursun.
Boşa anlatma laf, çenen yorulduğuyla, kalbin kırıldığıyla kalır.
Evet diyorum haklısın diyor sonra yine ayni şeyleri yapıyor sadece kırılıyorum dedim diye sen ne sanıyorsun diyor nolur yardım edin
Bende dedim sen kendine gel karşında erkek yok dedimBen Selinşekerci sen kimsin diyebılırsın ..
Hiç gelemem böyle egoist laflara sen kimsinmiş Peeehh asıl sen kimsin beee
Yok gerçekten ciddiyim hasta oldum artık bu sorundanDalga gectiginiz hissine kapildim nedenseiki cumle kurmussunuz nolur yardim edin biz de muneccimiz cunku.
Böyle devam ettikçe kendimi sadece cinsellik için kullanilan es gibi hissediyorum
Konusmıcam hiçEe sadece sessiz kalmayacaksın tabi, yabancı da olacaksın.
Her türlü hasret bırakacaksın kendine.
Sen kimsin ki deyip duran herife cinsellik ne lazım zaten?
Konusmıcam hiç
Teşekkür ederimZor bir görev seni bekliyor.
Başarılar. :)
Konusmıcam hiç
Heh mesela kimse iseniz bunu da yapmayın.Böyle devam ettikçe kendimi sadece cinsellik için kullanilan es gibi hissediyorum
Çok teşekkür ederimSen konusmayacaksin ama biz de yardimci olacagiz! Bacim sen hangi dunyada yasiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?