Eşimle sorunlarım var?

Sen kimsin lafi o anki sinirle söylenmiş bir laf. Buna mi takıldın?
Bende esimle arada bir tartışırım. Hatta kavga ettigimiz de olur. Benim dediklerimi ve işittiklerimi duysan ..
Insan sinirliyken kötü sözler söyleyebilir
O sana sen kimsin dediginde Senin gibi Allah'ın bir kuluyum işte de cekil köşene . Esin bos bos konusuyor. Madem kendini cinsellik anlaminda kullanilmis hissediyorsun o zaman cinsellik yasama
Zorla mi?
Tecavüz etmiyormuş sonucta.

Haklısınız ama gezip Arkadaşlari ile fotoğraf atıyor benle çekilmiyor kırılıyorum

Yav konu sahibi dert böyle mi anlatılır anlatsana açık açık detaylı ne demiş ne dememiş ne olmuş
Arkadaşlari ile içiyor fotoğraf çekiliyor benle bir tane cektirmiyor neden dediğimde herkes biliyor zaten diyir cinsellik için oldu mu yanima geliyor yaklaşıyor ama onuda kendi istediği zaman

Kimin eşiyle kaynanasıyla eltisiyle gorumcesiyle kendi ailesiyle sorunu yokki
Sizde fazla laf etmeyin o zaman en etkili yöntem susmak

Geldi dedi ki sen bizi küs mu sanıyorsun şuan gibi vsvsvs laflar etti barışmak için yemek yicem dedim

Bacim sen ne anlatiyorsun arkadaslari ile fotograf cekti benimle cekmedi cok kirildim!!! Kimselere anlatamiyorum cok dertiliyim diyorsun konu fake degilse bir zahmet cumle kur derdini anlat ki insanlarda yardimci olabilsin. Yasin kac?

Bacim sen ne anlatiyorsun arkadaslari ile fotograf cekti benimle cekmedi cok kirildim!!! Kimselere anlatamiyorum cok dertiliyim diyorsun konu fake degilse bir zahmet cumle kur derdini anlat ki insanlarda yardimci olabilsin. Yasin kac?
22 yaşındayım daha yeni evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…