- 20 Aralık 2018
- 233
- 34
- 13
- 31
- Konu Sahibi Selinseker95
-
Ya her şeyi geçtim insan ister eşi isterse akrabasi arkadaşi olsun sen kimsin nasıl bi lafHeh mesela kimse iseniz bunu da yapmayın.
Madem sizi hiç olarak görüyor e siz de ona Hiç gibi davranın.
Anlata bildim mi?
Haklısınız ama gezip Arkadaşlari ile fotoğraf atıyor benle çekilmiyor kırılıyorumSen kimsin lafi o anki sinirle söylenmiş bir laf. Buna mi takıldın?
Bende esimle arada bir tartışırım. Hatta kavga ettigimiz de olur. Benim dediklerimi ve işittiklerimi duysan ..
Insan sinirliyken kötü sözler söyleyebilir
O sana sen kimsin dediginde Senin gibi Allah'ın bir kuluyum işte de cekil köşene . Esin bos bos konusuyor. Madem kendini cinsellik anlaminda kullanilmis hissediyorsun o zaman cinsellik yasama
Zorla mi?
Tecavüz etmiyormuş sonucta.
Arkadaşlari ile içiyor fotoğraf çekiliyor benle bir tane cektirmiyor neden dediğimde herkes biliyor zaten diyir cinsellik için oldu mu yanima geliyor yaklaşıyor ama onuda kendi istediği zamanYav konu sahibi dert böyle mi anlatılır anlatsana açık açık detaylı ne demiş ne dememiş ne olmuş
KonuşmuyorumKimin eşiyle kaynanasıyla eltisiyle gorumcesiyle kendi ailesiyle sorunu yokki
Sizde fazla laf etmeyin o zaman en etkili yöntem susmak
Valla biraz öyle oldu çünkü kimseye anlatamıyorumYa şey sanki konuyu anlatmak yerine bizimle mesajlaşır gibi yazmışsınız sanki burası WhatsApp
Senı adam yerıne koymayan herifi yatağına almayarak başlayabilirsin mesela.Böyle devam ettikçe kendimi sadece cinsellik için kullanilan es gibi hissediyorum
Yapıcam bunuSenı adam yerıne koymayan herifi yatağına almayarak başlayabilirsin mesela.
Bunun yanında da yemeğını ütüsünü yapma çamasırını yıkama kendı yapsın. Ne zaman brnı insan yerine koyarsan o zaman brnde senı koyarım de.Yapıcam bunu
22 yaşındayım daha yeni evliyimBacim sen ne anlatiyorsun arkadaslari ile fotograf cekti benimle cekmedi cok kirildim!!! Kimselere anlatamiyorum cok dertiliyim diyorsun konu fake degilse bir zahmet cumle kur derdini anlat ki insanlarda yardimci olabilsin. Yasin kac?
Yaşım 22 onunda 23Yaşınız mı küçük? Aranızda kaç yaş var?
22 yaşındayım daha yeni evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?