Esımle sorunlarım var

serap0404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
212
2
96
İstanbul
arkadaslar sıze olayları nerden anlatsam bılemıyorum.3 yıllık evlıyım nısanlılıkta dahıl olmak uzere sorunlar pesımızı bırakmadı.bıde ustune cocugum olmuyo.okadar yanlızımkı caresızımkı anlatamam.sole orneklerı verım sıze gecengun sabah annem aradı bankaya gıdıcektık.basladı bana surat yapmaya vay efendım annen sabah ben evdeyken nasıl arar.bende dedımkı sen cıkınca cıkıcaktım ztn nıe kızıyosun.nese tartıstı cıktı gıttı.aksma geldı boynuma sarıldı ozur dıledı.sonra ben 1gıbı uyudum.o sırada yatagın ustunde pantolonu vardı bende aldım komıdıne koydum.meger yan koymusum bu geldı gordu bısuru laf soledı nıe bole koydun dıkkat et bılmem ne.bu anlattıgım olay carsamba oluyo ogun bugundur benle konusmuyo yatagını ayırdı yuzuklerını cıkardı.dun aksam bende yuzuklerı cıkardıgını farkettım nıe cıkardın dedım sanane fln dedı sınırlendm bende cıkardım koydum.bugunde kayınpederım aradı gel bıazkonusalım.ne konuscamkı hangı bırını anltacam.gecende kemerını bulamıodu basladı saymaya bu evdekı selerden sen sorumlusun nası kaybolur pazar gunu benı zır zır aglattı sonra sarıldı ozur dıledı.artık napcagımı bılmıyorum..

neolursa olsun böle ufak sorunlardan yatak ayırma yüzük çıkarma olmamalı bence eşinizin size sölemediği bi sorunu var sizinle konuşmayı deneyin derim bu tarz mevzular evliliği bu yöne getirmemeli sakince konuşun anlamaya çalışın onu başka şuan çare yok bence

Ne olursa olsun yüzüğünü çıkartmamalıydı. Bebek yüzünden mi asabi acaba? Eğer öyleyse devamlı beni strese sokuyorsun olmaz tabi de stres çok önemli hamile kalma konusunda. Hem madem ki giysilerini koyduğun yerden şikayetçi dolaba koysun arkasında hizmetçisi yok. Fırlatıp atarlar sonra nerede diye sorarlar

dememmı kackere dedım.bız bole ufak selerden dolayı kavga edersek tabıkı cocugum olmaz.bıde gıtmıs annesıne anlatmıs.yuzkere soledım anltma aılene.aslında cok sık yaptıgı bıse deıl bı ıkı dır anlatıyo.nıe boleyız anlamıyorum.ustume dusenlerı yapıyorum ıstedıgım esımden bıraz ılgı alaka sevgısını gostermesı.artık aılesının gozundede degerım kalmadı.onlar benı cok sevıyolar ama ogullarının bana nası baktıgını nekadar deger verdıgınıde gorduler.bunekadaracı bı durum.kaynım nısanlı bı gorsenız nası davranıyo kıza bunu goren kaynanmda kızı ıstememesıne ragmen sırf oglu yuzunden bı ılgı bı alaka yemegını bıle onune koyuyo.napcam bılmıyorum.herkavgada o yuzuklerını cıkarıyo takmıyo.28yasında olmasına ragmen cocuk gıbı.Allaha hernamazda yalvarıyorum ya bı cocuk ver bana ya canımı al yada bu adama akıl sevgı sevkat verdıye.

Eşin çok ahlaksız çncuğun olwadığına dua et olsa daha çok kavga olur

Eşin çok ahlaksız çncuğun olwadığına dua et olsa daha çok kavga olur

kaynanmda hep der ztn onun ahlak ı pek ıı deıl.ınatcıdır bıde.dun nıe yuzugunu cıkardın dedım sanane benle konusma bole devamedelım konusmadan fln dedı.bende madem ole sen cıkardın benımde takmamın bı anlamı yok dedım cıkardımve hayatımda ılk defa parmagımdan yuzugumu cıkardım.aksama dogru babası cagırdı yanına gıdıcem.konuscam bakalım ne olcak.onlar benım yanımdalar kackere konustular ogullarıyla karınla ıı ol dedıler.ama yok bu adam ıkıgın ıı sonra eften puften sebeplerden yıne kavga.

nereli eşin tek çocuk mu ,yoksa en büyüklerimi eşin adam gibi adam olması için başında kötü olaylar geçmesi gerekecek şu an ki mutluluğun farkına varması için anlaşılan hayat onu çok şımartmış

Acaba eşin sinir hastası olabilir mi? Belki bir psikoloğa falan gitseniz düzelir. İş hayatında stres falan yaşıyorsa size yansıtıyor olabilir.

Ona ait kemer, pantolon vs gibi eşyaların muhafazasından sen mi sorumluymuşsun yani..
Türk kadınları oğullarını böyle şehzade gibi yetiştirdikçe, işimiz zor gerçekten..

Bu sebepten yüzük çıkartma noktalarına gelmek akıl alır gibi dğeil, başka bir sorun olmasın?

bana da eşinin başka bir derdi varmış gibi geldi:44:yani bu kadar küçük sebeplerden dolayı insan yüzük çıkarıp yatağını ayırmaz ki:26:
eşinin ya psikolojisi bozuk bir uzmana gidin canım yada sana anlatmadığı başka bir sıkıntısı var
umarım bir an önce çocukluğu bırakıp olgunlaşır eşin:97:

kesınlıkle buna katılıyorum.kaynanam onlara bardak bıle kaldırtmamıstır.herseyı kadınlar yapar onlarda.ya bende ole hareketlı pratık bırıyım.ama ılla onunda bolemı yapması gerekıyor.evt ben bu evın kadınımısım herseyden ben sorumluymusum...

hayır tek cocuk deıl uc kardesler ortancısı.abısı var ondan buyuk.halbukı aılesı yonundende pek mutlu deıl.annesıyle babasıda anlasamıyorlardı.hatta bız cıkarken dıodu bana benım en buyuk ıstegım mutlu bı yuvamın olması.ben aılemde bunu gormedım kendı aılemde ole ıstıyorum.ama nerdeeee bız onlardan beter oldukkk..

Eşiniz küçük bir çocuk gibi davranmış bence başka sorunları var rahatsız olduğu şeyler var bu yüzden saçma sapan şeyleri sorun ediyor daha doğrusu sorun çıkarmak için bahaneler uyduruyor gibi geldi bana...

Eşin tam bir çocukmuş...henüz olgunluğunu tamamlayamamış galiba..içindeki çocuğu besinsiz bırakmış büyütememiş...

Hiç taviz verme derim ben...dinsizin hakkından imansız gelir derler..
Sen yüz verdikçe ,heleki herşeyden kavga çıkartan birini, alttan aldıkça inanki gelir tepene çıkar...hadeeee indir bakalım indirebilirsen...

Hiç alttan alma...

Son düzenleme:
Eşinizin böyle davranmasında başka sebepler olabilir.Yakın dertleşebileceği birinden yardım istemek lazım bence.

Yüzük çıkartma işini de çok çocukça buluyorum yahu, küstüm oynamıyorum gibi bişey.
Evlilikten sıkıldıysan, vazgeçtiysen git ayrıl, annenin evine git, otele git bilmem ne yap, bişey yap, aksiyon al.
Yüzük çıkartmak nedir yani Allahaşkına çocukluktan başka..

eşinin işi streslimi? acaba o yüzdenmi pireyi deve yapıyor?

anlamadım valla adet dönemi gelmiş kadınlar gibi davramış

oturup konuşmayıda denemişsin bir sonuç alamamışsın sanırım. ama yılma tekrar tekrar konuşmayı dene sakin ol ama sende. kesin bir sıkıntısı var sana söylemiyor. inşallah düzelirsiniz. Allah yardımcın olsun.

küçücük şeylerden böyle sorunlar çıkarması, yatak ayırması, yüzük çıkarması hiç normal değil.
altında başka bir şey var bence.

ısı streslı sayılır.kendı ısı ama.yanı sımdı kızlar ısı sterslı dıye benmı cekıcem karsılıgını.banada yazık deılmı bıyıldır cocuk ıstıyorum olmuyo.asıl benım sterslı olmam lazım.herseyını bana anlatır normalde.bılmıyorumkı ne sıkıntısı olabılır.he bıde bana dıo ben o pantolon olayında sana kızdıysam sende ozur dıleseydın.ya ne ozur dılıycemdedım napmısımkı sankı.o sabah eskısehıre gıdıcektık beraber ben gelmıyorum dedım dondum uyudum.onada dıo sankı sen gelemsen ben gıdemem.

biz de 3. senemizdeyiz ve 4 aydır biz de bebek düşünüyoruz ve bu aralar eskiye nazaran daha sık kavaga eder olduk.konu sahibi ark.ım yalnız değilsin en az seninkiler kadar saçma sebepler yüzünden biz de çok tatıştık.kavga edince yüzük çıkarmalar bende de oldu bi ara.bu sadece çocukluk başka bişi değil.ilk zamanlar çok takıyodum nie böle yapıyor die ama şimdi elimden geldiğinde umursamıyorum.artık yüzük çıkarma yatak ayırma yok ama saçma sebeeplerden kavga hala ara da olur ama ben eskisi kadar harap etmiyorum kendimi.bakıyorum o geliyor barışmaya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…