- 6 Aralık 2009
- 6.217
- 2.917
- 723
Eşinizin ya sizinle başka bir derdi var ya da ciddi psikolojik sıkıntıları var.
Yok onu yan koymuşsun, yok kemerini bulamamış, kemerine de sahip çıkıversin bir zahmet.
Üstüne düşmeyin, ufacık bir özürle de affetmeyin bence, aklı başına gelsin.
Psikolojik sıkıntıları varsa da bir yardım alsa iyi olur, yoksa siz de tükenip gidersiniz bu insanla.
azcık dik durun çok yüz vermişsiniz aklınca sizi ezmeye çalışıyor..pes etme hatta hiç suyuna gitme sen hayatına bak..kuyruğunu kıstırmış kedi gibi gelicektir :)
aslında olay şu adamları çalışırken iş hayatında çok ezen var tabi eve yorgun geldiğinde ilk ezmek istediği kişi eşi onu ne kadar çok aşağlarsa o kadar çok mutlu olan tipler var ki bunu bilerek yapıyor ,pisko manyak yani anlayacağın bence onu babasına ,annesine kardeşlerine şikayet et değişmez ise doğru piskoloğa yoksa sen hep bitik ve üzüntülü olacaksın buna izin verme ,bence gerekirse yaptıklarını yüzüne vur , gerekirse sende onu aşağıla eğer doktora git ise ki gitmez erkeler doktora gitmez sende bol, bol onu eleştir görsün nasıl mış bakalım, el mi yaman bey mi yaman ,başka çare yok sen bunu uygula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sen çocugun oldugunda eşinin değişecegine inanıyosan çok yanılıyosun..Bu adamlar böyledir.Kişiliği bu yani yapar eder özür diler..Sonra özür dilediğine bile içinden pişman olur böyle yatak ayırır.
Yüz vermiceksin.Onun sana davrandıgı gibi umursamaz olacaksın.Bunun bi benzeri benimde başımda var ondan biliyorum.Benim çocugu varda ne oldu sanki .Allah vicdansız merhametsi birinin eline düşürmesin.Birazcık Allah korkusu olsa eşine zaten böyle davranmaz.
Eskiden çok yüz veriyodum bende kavga çıkmasın diye şimdi kendi haline bırakıyorum baya bi değişim var.Sende öyle yap canım.
aynı modelden bende de var.ben de eskiden çok yüz veriyodum kavga çıkmasın aman die.ama şimdi bıraktım.benimkinde de baya bi değişme var eskiye nazaran.
bırak çocuğum olmuyor diye üzülmeyi..
çocuğun olursa teselli mi olacaksın "artık bu adama katlanmak için bir nedenim var" diye??
Bir işe gir çalış, kendine güvenin gelsin lütfen.
Bak gör, daha farklı düşüneceksin o zaman.
ölene kadar her eziyete katlanmak gibi bir sözleşme falan değil evlilik.. Aslolan sensin..
dememmı kackere dedım.bız bole ufak selerden dolayı kavga edersek tabıkı cocugum olmaz.bıde gıtmıs annesıne anlatmıs.yuzkere soledım anltma aılene.aslında cok sık yaptıgı bıse deıl bı ıkı dır anlatıyo.nıe boleyız anlamıyorum.ustume dusenlerı yapıyorum ıstedıgım esımden bıraz ılgı alaka sevgısını gostermesı.artık aılesının gozundede degerım kalmadı.onlar benı cok sevıyolar ama ogullarının bana nası baktıgını nekadar deger verdıgınıde gorduler.bunekadaracı bı durum.kaynım nısanlı bı gorsenız nası davranıyo kıza bunu goren kaynanmda kızı ıstememesıne ragmen sırf oglu yuzunden bı ılgı bı alaka yemegını bıle onune koyuyo.napcam bılmıyorum.herkavgada o yuzuklerını cıkarıyo takmıyo.28yasında olmasına ragmen cocuk gıbı.Allaha hernamazda yalvarıyorum ya bı cocuk ver bana ya canımı al yada bu adama akıl sevgı sevkat verdıye.
çocuğum olmuyor diye hiç üzülme.iyi ki olmamış.eşin bu seferde onunla çok ilgilendin diye küserdi.eşinizle herşeyi düzeltene kadarda çocuk düşünme.
bence eşin çok bencil.kendi işi demiştin.orada emir verip iş yaptırmaya alışmış.senide işçisi sanıyor.sen ne sabırlıymış ben dayanamam valla.inadına yapmam.bir keresinde eşim eve pek bakmıyorsun galiba dedi.sinir oldum.3-4 gün iş yapmadım.arkasını toplamadım.anladı aslında benim ne çok iş yaptığımı.şimdi karışmaz.karışırsada sende bu evde yaşıyorsun.rahatsız oluyorsan beğenmediğin yeri düzentirsin.her işide koşturam dedim.hem iş yapmaz birde beğenmez.erkekler böyle yani.biraz yüğz ver astarını ister.kendini kral bizleride hizmetçileri sanıyorlar.herkes haddini bilecek.kadın düzeni kuracak erkekte yardım edecek.
bence sen eşini fazla önemseme.küserse küssün.kocaman adam ya.çocuktan beter.birde eşine bu küsmelerinden rahatsız olduğunu hiç söyledin mi.eşin belki farkında değildir.annesi babsı konuşsun.allah yardımcın olsun.işin zor.hiç yumuşamadı mı.hala aynı mı.babası falan konuşsun.biz üzülüyoruz falan desin.bilmiyorum ki ne yapmalı.
Bırak çocuğum olmuyor diye üzülmeyi..
Çocuğun olursa teselli mi olacaksın "artık bu adama katlanmak için bir nedenim var" diye??
Bir işe gir çalış, kendine güvenin gelsin lütfen.
Bak gör, daha farklı düşüneceksin o zaman.
Ölene kadar her eziyete katlanmak gibi bir sözleşme falan değil evlilik.. Aslolan sensin..
Yalnız üçümüzde yaklaşık 3 senelik ewliyiz..: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?