Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın bir gelişme varmı?
yok canım.bugun oglen 12de ıse gıttı.abısı aradı benı bu nıe bole yapıo nıe habersı zıse gelmıyo bılmem ne.bende soledıklerını ona soledım.gıderkende cay ıcmıycekmısın dedım bıse demeden cıktı gıttı.salonda yatmaya devam edıyo.aksamlarıda gelıyo kendı koyuo yemegını.anlıycagın ıstede sımdı sıkıntıya gırdı.abısı sımdı bısuru sey soler ona.ıns onun sıkıntısında bende cıkarmaz.
kaynanmda hep der ztn onun ahlak ı pek ıı deıl.ınatcıdır bıde.dun nıe yuzugunu cıkardın dedım sanane benle konusma bole devamedelım konusmadan fln dedı.bende madem ole sen cıkardın benımde takmamın bı anlamı yok dedım cıkardımve hayatımda ılk defa parmagımdan yuzugumu cıkardım.aksama dogru babası cagırdı yanına gıdıcem.konuscam bakalım ne olcak.onlar benım yanımdalar kackere konustular ogullarıyla karınla ıı ol dedıler.ama yok bu adam ıkıgın ıı sonra eften puften sebeplerden yıne kavga.
kavgalarımızda hep o bana der cık gıt bu evden.yanı evden o hepbenı kovar.bende herseyı baban yaptı senın evın nerden oluyo sen cık gıt derım.aılem akrablarımızla aynı mah oturuyor.annemın evınede gıdemıyorum.gıdebılsem bıkac gun kalsam.onuda yapamıyorum.daha oncede olmustu yatagını ayırdıgı ama bukadar uzun surmemıstı arkadasım.Gecenlerde bende tartışmıştım eşimle ufak bi sorundan bi sürü bağırdı sonrada oturma odasında yattı bi iki gün.Bende msnden yazdım eger böyle devam ediyosan ewe gelmene gerek yok git istediğin yerde kal dedim.Akşam ben oglumla yattım baktım yine bu kndi havasında gibi.
Gittim yanına hadi gidiosun ewden dedim.Sonra geldi yattı.Barıştık.yani belki bu şekildede olsa senden bi adım bekliyo olabilirmi.Ne istediğin sor en azından böyle nereye kadar gidicekki..
Dhaa öncedende yatagını ayrıdıgı oluyomuydu?
Ya Serap, taktın adamın çayına..
Adam ayrı yatıyo, sebepsiz trip yapıyo..
Sen hala "çay içmiycek misin"..
Hayır ne olacak çay içse onu anlamadım, niye takıldın sen bu çaya?
Yemeğini kendi koymuş tabağına, vah paşam benim, kıyamam..
Neticede o tabağına koyduğu yemeği sen pişirmedin mi..
Tam trip yapsın o zaman, senin emek verdiğin yemeği yemesin, madem ayrı yatıyor..
HA yemez tabi o kadarı, zor gelir..
kavgalarımızda hep o bana der cık gıt bu evden.yanı evden o hepbenı kovar.bende herseyı baban yaptı senın evın nerden oluyo sen cık gıt derım.aılem akrablarımızla aynı mah oturuyor.annemın evınede gıdemıyorum.gıdebılsem bıkac gun kalsam.onuda yapamıyorum.daha oncede olmustu yatagını ayırdıgı ama bukadar uzun surmemıstı arkadasım.
dogru soluyosun ama ben artık bu sekılde bı evlılık ıstemıyorum.barısmak ıstıyorum.cevremden utanıyorum artık.ayrılmam gıbı bıse soz konusu deıl.aılemın ekonomık ozgurlugu var ama ben aıleme bole bısyı yasatamam.zamanla olgunlasacagını dusunuyorum.bılıyorum bana kızıcaksınz ama bı cocugum olsa benle kussede ayrıda yatsa ınanın umurumda olmaz.kendımı ona verırım onla ılgılenırım.ısterse aylarca konusmasın.bıde cok ınatcı adamdır belkı benden adım beklıyo.yaptıklarından kendı utansın.bole ayrı oldukca araya dahada sogukluk gırıyo.
arkadaslar sıze olayları nerden anlatsam bılemıyorum.3 yıllık evlıyım nısanlılıkta dahıl olmak uzere sorunlar pesımızı bırakmadı.bıde ustune cocugum olmuyo.okadar yanlızımkı caresızımkı anlatamam.sole orneklerı verım sıze gecengun sabah annem aradı bankaya gıdıcektık.basladı bana surat yapmaya vay efendım annen sabah ben evdeyken nasıl arar.bende dedımkı sen cıkınca cıkıcaktım ztn nıe kızıyosun.nese tartıstı cıktı gıttı.aksma geldı boynuma sarıldı ozur dıledı.sonra ben 1gıbı uyudum.o sırada yatagın ustunde pantolonu vardı bende aldım komıdıne koydum.meger yan koymusum bu geldı gordu bısuru laf soledı nıe bole koydun dıkkat et bılmem ne.bu anlattıgım olay carsamba oluyo ogun bugundur benle konusmuyo yatagını ayırdı yuzuklerını cıkardı.dun aksam bende yuzuklerı cıkardıgını farkettım nıe cıkardın dedım sanane fln dedı sınırlendm bende cıkardım koydum.bugunde kayınpederım aradı gel bıazkonusalım.ne konuscamkı hangı bırını anltacam.gecende kemerını bulamıodu basladı saymaya bu evdekı selerden sen sorumlusun nası kaybolur pazar gunu benı zır zır aglattı sonra sarıldı ozur dıledı.artık napcagımı bılmıyorum..
Canım Allah yardımcın olsun kaç yaşındasınız sanırım eşin henüz olgunlaşmamış çocuk gibi saçma sapan davranıyor. Git konuş bakalım bu kadar basit şeylerden ayrılmak istemez bir erkek. Erkekler kolay kolay ayrılıcam filanda demezler tartışmalarda genelde kadınlar yapar...
26 yasındayım.konusmaya calısıom uzamasın bu durum araya sogukluk gırmesın dıye ama yok.aksam ustu aradmgelınce cıgkofte getırırmısın dıye cvp vermeden tamam bıle demeden telefonu yuzume kapadı.oan ole kotu oldumkı anlatamam.msj yazdım sakın bıse getırme sana ınsan gıbı bıse soledım keske sende ınsan gıbı cvp versedyın,galıba hata ettım senı aramakla dedım.oda bana yazmıskılutfen bırbırımızn hayatına hıcbır sekılde gırmeyelım.ben bole mutluyum...