Eşimle sorunlarım

Bi kere size anlaysli olunmasi gereken bi donem lohusalik.esiniz nispet yapip babanzla sorun cikardysa tam kisiliksizdir.annesine karsi karisini savunamiyomus bile elle tutulur bi yani yokki bu adamn allah sabir versn

Bi kere size anlaysli olunmasi gereken bi donem lohusalik.esiniz nispet yapip babanzla sorun cikardysa tam kisiliksizdir.annesine karsi karisini savunamiyomus bile elle tutulur bi yani yokki bu adamn allah sabir versn

Saol canım. Doğum sonrası psikojik açıdan çok zorlandım ancak eşimden destek göremedim. Hatta bebek olduktan sonra çok değiştin diye suçlandım. Bebek var diye beni boşayamaz sanıyormuşum.

Sabırlı olun derim,Allah eşinizin gözünü açsın insallah.bosverin saygınızı kaybetmeyin lutfen.insallah dilediğiniz gibi yine bebeğinizle birlikte mükemmel aile olursunuz,hayırlı evlat olsun inşallah bebeğiniz de

Amin canım tüm iyi dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah..

Haklısın canım. Ben de başka çocuk en azından uzun bir süre düşünmüyorum. Şaşıp kalıyorum valla hayallerimin erkeği bir anda anacı kazmanın teki oldu çıktı.

Haklısın canım. Ben de başka çocuk en azından uzun bir süre düşünmüyorum. Şaşıp kalıyorum valla hayallerimin erkeği bir anda anacı kazmanın teki oldu çıktı.
doğum sonrası süreçte evinize sonradan bebeğiniz dahil olduğu icin eşiniz buna alisamamis ve bebeğin ağlaması sizin sürekli bebekle ilgilenmeniz ve hassas olmanız gibi konular dolayisiyla bunalıma girmiş olabilir mi acaba. Yoksa neden doğum sonrası birden anneci olsun ki. Bence geçici bir surectir. Kv yuzunden eşinizle aranizi bozmayin

Doğum sonrası anneci oldu demek; annesinin bebek üzerinden verdiği tavsiyeleri önemsemek, bilgisine güvenmek demek sanırım. Yoksa anam da anam dememiştir durup dururken.

Lohusalık bi hormon değişikliği tamam, ama en azından hissettiğiniz bi güdünüz var. Babaların hiçbir şeyi yok. Doğum öncesi ne hissediyorlarsa doğum sonrasıda aynılar. Bağlanmak için çaba göstermek zorundalar.

Nazlanmak istemişsiniz ama şımartılmamışsınız gibi hissettim ben. Eğer öyleyse, kimsenin üzerine gitmeyin. Herkesin hayatı değişti bebekle birlikte.

Anneci derken annesiyle yaşadığım sorunlarda hep annesinin tarafında oldu. Bebeğe sen çalışmaya başlayınca annem bakacak diye bana baskı yapmaya başladı. Şimdi de annem sana yardıma gelsin diye diretti. İyi niyetli gibi görünse de evime düzenime müdehale olacak diye istemedim annemi istemiyorsun oldu. Bir kez geldi yardıma onda da kv yapacağını yaptı tahmin ettiğim gibi.
Kv ilk kavgamıza şahit olduğunda oğluna boşan diyen bir insan bu arada. Bebeğime baksa biliyorum evliliğim hepten mahvolacak. Evliliğimi huzurumu korumak adına uzak tutmak isteyişim hep yanlış anlaşıldı.

Eşinize bu durumu sakince anlatın istememek söz konusu değil o senin annen ama kavgamiz anında Bosan dedi bı anne yapıcı olması gerekmez mi biz ayrılmak istesek bile olur tartışmalar evliliğinize sahip çıkın demez mi ben bunlara kırıldım deyin zamanla oda görecektir

KVye bukadar anlam yüklemeyin.
cok gelmek istiyorsa gelsin. ver bebegi eline kendin yikan, evi topla, manikür yap.
evinin düzenine nasil karisiyor? Dolaplarimi bosaltiyor? belkide gercekden abartiyorsunuz?
kavga esnasinda bosan demesi dogru degil- ama sizinde onun yaninda kavga etmeniz dogru degil.
lohusalik vs. sizi yormus.

Bazzi kaynanalara torundan sonra bi haller oluyor. Eşinizi seviyorsanız,duzeltmek istiyorsanız ilişkinizi annesinin yaptıklarını düşünmeyi bırakın. Eşinize hep biz artık üçümüz aileyiz. Birbirimizi başkaları için kirmayalim deyin. Bebeğin ilk dönemleri çok sıkıntılı oluyor. Anne ve babanın hayatı epey değişiyor. Ama inanin zamanla siz ona, o size uyum sağlıyor. Tamamen olmasa da eski günlere dönülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…