eşimle sorunlarım:(

eşiniz bence makul davranmış gidelim sinemaya sonra sen istemezsen gelmeyi seni eve bırakırım demiş ama siz o zaman yalnız kalmıycam diye planı bozup yine evde yalnız kalmışsınız bence evlendikten sonra senin ailen benim ailem olayını çiftler sürdürmemeli çünkü zaten evleniyorsunuz ve siz aile oluyorsunuz senin benim kalmamalı evli çiftler arasında.

çok büyütmeyin konuşun eşinizle ve daha bu kadar yeniyken birbirinizi yıpratıp zarar vermeyin

merhaba herkese. ben bu sıteye çok bunaldıgım ıcın uye oldum içimdekileri anlatabılecegım ve yorum bulacagım tek yer burası sanırım.

ben yenı evlıyım evlenelı 1 ay oldu daha ve ilk iki haftamız cok guzeldı. Mutlu huzrluyduk yataga yattıgımızda çok guzel sarılır huzur ıcınde uyurduk. Ama ne oldu anlayamıyrum degısmeye basladı hersey 23. gunde ilk kavgamızı yaptık. KAvga dedıgım bagırıp çagırmıyoruz bırbırımıze kotu soz soylemıyoruz ama geçmişte olan seylerın konusu açıldıkça laf sokmaya başlıyoruz bırbırımıze ve bunu yaptıkça da eskısı gıbı sarılomak yerıne sırt dönüp küs uyuyoruz geceleri.

Genelde tartışma konularımız aile ile ilgili. Evlılık surecnde aslında çok kotu olaylar yaşanmadı ufak tefek ama bız oyle buyutuyoruz kı. İkimiz de aynı şeyi yapıyoruz senın aılen sunu yaptı benım aılem bunu yaptı. Ve ıkımız de aynı şekilde kendı ailemizi haklı görüyoruz toz kondurmuyoruz.

2gun once yıne bozuştuk ve bu sefer düzelmiyor 3. gun oldu hala bozuguz. O düzeltmek istiyor aslında yanaşıyor ama ben içimden sılemıyorum onun soyledıklerını ve kendımı yıpratıyorum. Sabah bu yuzden işten bahane uydurup çıktım eve geldım sadece aglamak kendı kendıme haykırmak için.

Biraz yumuşamıştım akşam o geldıgınde plan yapmıştık bugun çok üzüldüm akşam gülmek istiyorum sınemaya gıdelım dedım komedı filme. o da tamam dedı. Sonra kardeşi aramış evde internette sorun oluşmuş onu yapması için eşimi çağırmış. O da geri çevirememiş. Akşam yemegını beraber hazırlıyorduk dedım kı bugun plan yaptık acelesı var mı sonra gıt. O da tamam planı bozmayalım sınemaya gıdelım donuste ugrayalım annemlere yapalım dedı. Sen gelmek ıstemezsen ben senı evımıze bırakırım kendım gıdıp gelirim dedi. Bn de bunu da ıstemedım çünkü yalnız kalmak ıstemıyorum bazen boyle işler için çağırıyorlar eşimi ben de yalnız kalıyorum benım aılem uzakta burada degıl.

Sen gıt ozaman yap işini gitmeyelım istemıyorum dönüşte geç olacak sen eve geç geleceksın ıstemıyorum dedım. O da arada kaldı sanırım ama bana surat yaptı evlılık ne zor işmiş dedi birkaç söylendi ve gitti. Ben de şu an yalnızım ve onun gelmesını beklıyorum. Gelince de yıne boyle surat yaparak devam edecegız sanırım bır gecemız daha küs geçecek:( Ben abartıyor muyum bu durumu onu arada bırakan ben mıyım ya da bu şekilde düşünmeye hakkım yok mu eşi olarak benı yalnız bırakmasını ıstemıyorum ama onunla beraber de aılesının yanına gıtmek ıstemedım cunku daha gecen cuma cumartesi ve pazar beraberdık. boyle ust uste gelınce gıtmek ıstemıyorum ben de.

Bence siz uzatan tarafsınız. Eşiniz olumlu olmaya çalıştıkça siz kapris yapıyosunuz.
Sonuçta ailesi, sizin gönlünüzü yapmak için onları mı kırsın. İki tarafı da memnun etmeye çalışıyor ama siz anlayış göstermiyosunuz bence.

kusura bakmayın sizi haksız buldum...
eşiniz en makul olanı söylemiş
hem sizin hemde kardeşinin gönlünü almak için
iptal edip kardeşime gideceğim dese neyse!
geçmiş sorunları sıkınıtıları konuşup canınızı sıkmayın
evlilik öyle birşey ki
bazı şeylerin üstünü örtmezseniz
işte böyle sıkınıtılar yaşarsınız
en güzel günlerinizi böyle triplerle geçiirip mahvetmeyin

canım benim şuan evliliğin canını okuyorsun biraz rahat ol nasıl kötü olur değilde nasıl güzelleştir irim diye düşün başında böyle olması çok normaldir oturdukça güzelleşir evlilik ama emek olmadan yemek olmaz evini çekip çeviren huzur veren kadındır benden sana tavsiye çıt kırıldım olursan büyük bir sorununda kimse seni ciddiye almaz daha göreceğimiz çok şey var :)

eşin arayı bulmaya çalışmış ama kaybeden sen olmuşsun akıllı davranmamışsın.

evde şuanda yalnız oturan sensın hem filmden oldun hem güzel vakit geçirmekten hem huzurundan..uzatta uzat yani ne kadar sündürceksin daha?

filme gidip akşam evine gelebilirdin bırak o da ailesine gitsin elbette gelecek.

Evliligi bukadar zorlaştırın çiftlerin ta kendileri. Kendiniz zaten cok ağır şeyler yaşamadığınızı söylüyorsunuz, öyleyse sorununuz nedir sizin? Okadar ağır şeyler yaşayıp tramva yaşayan insan varken, bunlar kötü şeyleri hatırlamamaya çalışırken sizin ufak tefek suçlamalarınız evliliğinizi etkilediğinizin farkındamisiniz?

Eşine akşamki sinema fikrin süperdi, o gece Zadece birlikde vakit geçirmeni cok iyi anlıyorum, burda hanginiz hatalisiniz, karar veremedim. Ama önemli olan ikinizide ağzınıza sayıp çıkmanız.

biz evlendiğimiz gün bir anlaşma yapmıştık, ne o nede ben bu konuları acmayacakdik ve hatırlatmayacakdik.
Eyer küsersek ne olursa olsun aynı yayamda uyuyacak ve asla küs uyumuyacakdik. Sözünüze Sadık kalmaya çalışıyoruz.

Belki sizde böyle bir anlaşma yapa bilirsiniz.
Şimdi basara bilirsen, kocaman sarıl eşine geldiginde yada geldiyse yanına gidip saril

Son düzenleyen: Moderatör:
genel sorunlarınızı bilmiyorum ama şu yazdığın olayda haksızsın.biraz yapıcı olmak lazım.böyle davranarak evlilikte bir yere varılmaz.eşin planınızı da iptal etmemiş,sana illa geleceksin de dememiş.daha ne yapsın.sen istemiyorsun diye gitmesin mi.evde yalnız kalmak istemiyorsan sinema dönüşü uğrayıver sen de ne olur ki.bizi iki de bir çağırıyorlar eşim illa sürekli oraya gitmek istiyor deseydin anlardım ama eşin çok mantıksız bir insana da benzemiyor.sen de bence eşine evliliğin birinci ayında evlilik bumuymuş dedirtme.huzursuzluğa gerek yok.senin ailen burda olsa birşey için çağırsalar giderdin sen de.

eşin ne güzel ayarlamış sen niye planı bozuyosun tatlım.aman aileleri boşverin siz ikiniz mutlu olun.onların kapıları ayrı.beraberkende anne baba dersin olur biter.kız sizin daha cicim aylarınız.

esini mantikli gördüm
hem evliligin en guzel zamanlari
ugarsma böyle senin benim ailen vs
evligin tadini cikar
herseyide takma
önemseme

Ben bu yalnız kalamıyorum ailem yaşadığım şehirde değil hadisesini anlayamıyorum bir türlü?
Bir fiziksel engeliniz mi var,kronik tehlikeli bir rahatsızlığınız mı var,yalnız kalmanızı engelleyecek bir psikolojik travmanız mı var ?
İnternet tamir edilecek kadar yalnız kalamayacak bunun için kavga edecek ne var?
Ailesinin yanına gitmek istemiyorum demişsiniz adam da orta yolu bulmak istemiş.
Bir aylık evlilikte nedir bu kadar kapris anlayamadım.

Daha yeni evlisin cicim ayları yaşayacağın yerde evliliği kabus'a çevirmişsin resmen... Kendi Kendine triplere giriyorsun hoş birşey değil bu. Senin Ailen benim ailem diye birşey yok artık artık siz ikiniz ailesiniz..! Eskileri Açmak geride kalmaktır eskileri deşersen Ömrün boyunca ya mutsuz bir kadın olarak yaşarsın yada bir dul kadın... Ne Yapsın Annesini babasını silip arkasını dönsünmü Bütün dünya senin çevrendemi dönüyor ? Yada Sürekli Annesinin babasının yanında evinimi boşluyor evinemi bakmıyor ? evin rızkını başkasıylamı yiyor ? Seni aldatıyormu ? Dövüyormu ? Kapının önüne mi koydu Açmı bıraktı ? Hemen Evliliğin kabus'a dönmüş ? Benim eşim sürekli annesi babası ile konuşur gider gelir onlar gelirler aramızda 4 saatlik yol var ve eşimle gider geliriz biz gidemedimiz zaman Ailesi bizdedir. 15 gün tatilde ailesi bizde kalacak. Kayımda bizde kalıyor İş için. Ve evimin karşısında halası oturuyor Sürekli bizdeler allahın her günü. Kadın çocuklarına bakmaz bana yollar bana baktırır. Kızarım sinirlenirim ama kavga edecek haddeye gelmedim laf sokmadımda sadece eşime rahatsız oldumu söyledim oda idare et evi taşıcam dedi...!

Eşin alternatif çözüm önerileri sunmuş, sen hep yokuşa sürmüşsün...

Üstelik küçücük bir şey bu...

Bu kadar abartıp uzatmaya ne gerek var...

Canım bu şekilde davranmaya devam edersen, evliliğiniz yıpranacak. Bize anlatmadığın ailelerle ilgili ne yaşanmışsa ne olmuşsa bunlar geride kalmış şeyler. Geçmişe takılarak ileriye gidemezsin. Eşin konuyu açıyorsa sen kapat her ne yaşandıysa artık konuşmak istemiyorum de geç. Birlikte bir ömür geçireceksiniz mutlu olmanın yoluna bakın. Sinema konusunda eşin öneride bulunmuş kabul etmemişsin bu durumda küs olunacak birşey yok.

bence biraz abartmışsın. eşin ne güzel opsiyon sunmuş sana sen bile bile kendini mutsuz etmeye çalışıyorsun bence. sen onun ailesine gitmek istemiyorsan gitme ama kardeşi tamirat için çağırdığında da ağız burun yaparsan eve geri dönmek istemez adam.

Halsaz canim ben seni haksiz buldum

Esinle ne guzel plan yapmissiniz sinemaya gidip donuste ugrarim annemlere demis sana.. Sende sanki sefere gidiyormus gibi davranmissin. Nolucak 1-2 saat evde yalniz dursan elin ayagin cok sukur tutuyor yetiskin insansin..

Eger evliligin en basindan senin ailen benim ailem konularina girip boyle afra tafra yaparsan sizin iliskiniz cabuk yipranicaktir. Evliligini ayakta tutmak istiyorsan her zaman orta yolu bulman gerekli boyle hareketler yaparak anca esini kendinden sogutursun. Esinde bir kere he der iki kere he der sonrasinda Allah korusun kac tane topik acildi burda ' kocam evi terketti annesine gitti diye'. Alttan al idare et derim..

merhaba herkese. ben bu sıteye çok bunaldıgım ıcın uye oldum içimdekileri anlatabılecegım ve yorum bulacagım tek yer burası sanırım.

ben yenı evlıyım evlenelı 1 ay oldu daha ve ilk iki haftamız cok guzeldı. Mutlu huzrluyduk yataga yattıgımızda çok guzel sarılır huzur ıcınde uyurduk. Ama ne oldu anlayamıyrum degısmeye basladı hersey 23. gunde ilk kavgamızı yaptık. KAvga dedıgım bagırıp çagırmıyoruz bırbırımıze kotu soz soylemıyoruz ama geçmişte olan seylerın konusu açıldıkça laf sokmaya başlıyoruz bırbırımıze ve bunu yaptıkça da eskısı gıbı sarılomak yerıne sırt dönüp küs uyuyoruz geceleri.

Genelde tartışma konularımız aile ile ilgili. Evlılık surecnde aslında çok kotu olaylar yaşanmadı ufak tefek ama bız oyle buyutuyoruz kı. İkimiz de aynı şeyi yapıyoruz senın aılen sunu yaptı benım aılem bunu yaptı. Ve ıkımız de aynı şekilde kendı ailemizi haklı görüyoruz toz kondurmuyoruz.

2gun once yıne bozuştuk ve bu sefer düzelmiyor 3. gun oldu hala bozuguz. O düzeltmek istiyor aslında yanaşıyor ama ben içimden sılemıyorum onun soyledıklerını ve kendımı yıpratıyorum. Sabah bu yuzden işten bahane uydurup çıktım eve geldım sadece aglamak kendı kendıme haykırmak için.

Biraz yumuşamıştım akşam o geldıgınde plan yapmıştık bugun çok üzüldüm akşam gülmek istiyorum sınemaya gıdelım dedım komedı filme. o da tamam dedı. Sonra kardeşi aramış evde internette sorun oluşmuş onu yapması için eşimi çağırmış. O da geri çevirememiş. Akşam yemegını beraber hazırlıyorduk dedım kı bugun plan yaptık acelesı var mı sonra gıt. O da tamam planı bozmayalım sınemaya gıdelım donuste ugrayalım annemlere yapalım dedı. Sen gelmek ıstemezsen ben senı evımıze bırakırım kendım gıdıp gelirim dedi. Bn de bunu da ıstemedım çünkü yalnız kalmak ıstemıyorum bazen boyle işler için çağırıyorlar eşimi ben de yalnız kalıyorum benım aılem uzakta burada degıl.

Sen gıt ozaman yap işini gitmeyelım istemıyorum dönüşte geç olacak sen eve geç geleceksın ıstemıyorum dedım. O da arada kaldı sanırım ama bana surat yaptı evlılık ne zor işmiş dedi birkaç söylendi ve gitti. Ben de şu an yalnızım ve onun gelmesını beklıyorum. Gelince de yıne boyle surat yaparak devam edecegız sanırım bır gecemız daha küs geçecek:( Ben abartıyor muyum bu durumu onu arada bırakan ben mıyım ya da bu şekilde düşünmeye hakkım yok mu eşi olarak benı yalnız bırakmasını ıstemıyorum ama onunla beraber de aılesının yanına gıtmek ıstemedım cunku daha gecen cuma cumartesi ve pazar beraberdık. boyle ust uste gelınce gıtmek ıstemıyorum ben de.

Ésinizi alin kảrsiniza ,ảrtik gecmise dảir konularin konusulmasinin size hic bỉr yarari olmadigini aksine zảrari oldugunu anlatin,bu sürecte ikimizde yiprandik,ailelrde âma gecmisi gẻri alamayiz ,oturup konusurz problem degil sonu yok ki bunun,sâatlerce günlerce hatta yillarca konusabliriz âma nẻreye kdr ,deyin.Nacizane fikrim bu,hẺrsey gönlünüzce olsun.

ben ortada sorun görmedim açıkçası:26:
işte bu gereksiz kaprisler kavgalar ,küslükler yüzünden erkekler anneci oluyor...
sonra kocam anasının evinden gelmek istemiyor hergün annesine gitmek istiyor toz kondurmuyor diye sızlanırlar...
evliliğinizi gereksiz tartışmalarla zehir etmeyin sonra eşiniz evden ve evlilikten soğur en güzel zamanların tadını çıkarın:34:

herkese teşekkür ederim yorumlar için.

Hepiniz haklısınız aslında ben bıraz ınatcı bazen de kaprıslı bırıyım. Eşim daha çok alttan alıyor bana gore. Ama ben gerçekten bu huyumu nasıl kıracagımı bilmiyorum. Eşimle olan kırgınlıklarımız kafamda yer edıyor sankı bunun bırcok sebebı var karışık anlatsam çok uzun olur gıbı gelıyor. En ufak bır tatsızlıkta çok öfkelenıyorum kendı kendımı yıyorum. Biraz umursamaz olmayı beceremıyorum sanırım. Ayrıca o benım aılem hakkında baban soyle yaptı ablan boyle yaptı dedıklerını içime sındıremıyorum.Ben de onun aılesı ıle ılgılı ımalarda bulunuyorum ama sorun şu kı ben kendımı haklı gorup onu hakszı goruyorum. Bu yuzden de ofkem ufacık olayda dırılıyor. Bunu kırmak ıcın ne yapmak gereklı bılmıyorum.

Dün geceye gelınce:

Ben evde ona mesaj attım bugun gerçekten çok kötüydum ve senınle gülmek istemıstım stresımı atmak ıstemıstım bugunu bana ayıracaktın ama sozunu tutmadın çok acil bir iş değildi bu gitme demıyorum ama bugun benımle planın vardı dedım. Keşke benım de ailem yanımda olsaydı eşim benı yalnız bıraktıgında ben de çekıp gıtseydım ama ben senın yanına yalnızlık çekmeye gelmişim sanırım gibi bır mesaj yazdım. O da sınema saatıne kadar işini bitirmiş telefon etti ben gelıyorum hemen hadi aşkım lütfen hazırlan yetişelim dedi. Benn de tamam dedım gittik çok güldük eğlendik. Eve geldik ve eskısı gbi sarılarak uyuduk.

Sorun şu ki benim içim hala huzursuz bu tartışmalar başka zaman da devam edecek sanıyorum. Aile meselesini artık açmamaya karar verdık bız de. İkimızın de aılesının hatası vardıı onlar bızım kadar bılınclı degıller alttan alalım ve konusunu açmayalım dedık. Yalnız ben aılemı hatalı gormedıgım ıcın bu kararı almak bıle rahatsız edıyor bu yuzden ılerde yıne sorun yapar mıyım bılemıyorum. Benım aılem hatalı olmasa bıle bu konuyu boyle kapatmak bize iyilik getirir mi sizce

ilk bir kaç ay herşey batıyor zamanla bazı durumlara alışıyorsun yada eşler kendilerine çeki düzen veriyor , bende ilk zamanlar senin tarzında tartışmalarımız olmuştu ama zamanla düzene girdi, şimdi ailenin yanında olmaması ve onun ailesine yakın olup her yardımlarına koşuyor olması sana dokunuyor acaba benim aileminde bana ihtiyacı oluyormu diye düşünüyor olabilirsin zamanla bu düşünceden kurtulucaksın ve evindeki huzurun için böyle ufak tefek şeyler yüzünden huzurunu kaçırmak istemiyceksin bir süre sonra bu tarz durumlar sorun olmaktan çıkıcak merak etmei düzene giriyor

Back
X