Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki dogru olan ne ben hala anlayamadım. İstemedıgım sekılde yasamak mı dogru onların ıstedıgı gıbı mı olsun herşey benım ısteklerıme ters düşerse sorun cıkarmayayım mı. Bunu samımıyetımle soruyorum ben hala anlamadım neyın dogru oldugunu. Ama gerçekten evlılık bunu gerektırıyorsa bana gore degılmiş yalnızlıgı secerım ılerde boyle devam ederse. Küçük detay demişsiniz ama benım ıcın gerçekten kucuk degıl ben içli dışlı olmayı sevmıyorum kımseyle mesafelı mutluyum ve evlılıkte de boyle ıstıyorum dıger turlusunu beceremem ıstesem de.
damdan düşmeyen damdan düşenin halinden hakikaten anlamıyor..
ne farklı yorumlar var..
herkes aynı katılıkta olamaybilir
ya bazı şeyleri zamanla öğrencez yada alışıcaz bu durumlara
ayrıca eklemek istiyorum siz politik davranabilirsiniz eşiniz demekki bunu seviyor
ama benim eşim patavatsızda olduğu için politikada yapsam beni tersliyor
hadi kardeşine şunu alalım desem yine bana patlıyor sonuç:)yok dar aldık yok gereksiz aldık vs
bu sefer ailecek üzerime geliyorlar
yazın tatile görümcemleride götürdüm zehir ettiler,ailesi ayrı tripte,kızlar ayrı tripte:)
yani herkes anlayışlı ve minnettar olup teşekkür edecek karakterde değil..
bizimkiler yüz verince gelip halıya sçn cinstenler
Peki dogru olan ne ben hala anlayamadım. İstemedıgım sekılde yasamak mı dogru onların ıstedıgı gıbı mı olsun herşey benım ısteklerıme ters düşerse sorun cıkarmayayım mı. Bunu samımıyetımle soruyorum ben hala anlamadım neyın dogru oldugunu. Ama gerçekten evlılık bunu gerektırıyorsa bana gore degılmiş yalnızlıgı secerım ılerde boyle devam ederse. Küçük detay demişsiniz ama benım ıcın gerçekten kucuk degıl ben içli dışlı olmayı sevmıyorum kımseyle mesafelı mutluyum ve evlılıkte de boyle ıstıyorum dıger turlusunu beceremem ıstesem de.
Bence tatile götürmek yerine, onların tatiline birkaç gün iştirak etmek daha iyi.
Ben eşimin kardeşine hediye aldım çok özenerek o bana çok para vermişsin dedi.
Ben de güldüm. Ne anlarsın sen hediyeden dedim. Sonra beraber güldük.
Eşinizin patavatsız olması kötü ama. Siz ne kadar özenseniz de davranışlarınıza
bir süre sonra söyledikleri yüzünden yılabilirsiniz... Keşke bunu farketmesinin
bir yolu olsa.
nasıl yani,yarım saatlik iş için mi evliliğinizi ve hayatınızı zindan ediyorsunuz.abisinden yardım istemesinde ne sakınca var.tüm zamanınızı orada geçirecek bir durum değilki ve adam işini bitirip senin istediğini yapmış gene.böyle devam edersen kocanı da bıktırırsın haberin olsun![]()
bir de ben yeni nesil genc kizlarimizi anlamiyorum
hep sevgili modunda olalim istiyorlar
ama bilmiyorlar ki sevgili modunda olup,
ayni zamanda aile olabilmeyi :)
bundan guzel sey var mi?
Ah zaman cabuk gecse de bir anlasaniz :)
bu arada yanlis anlasilmasin yasli degilim 32 yasimdayim
yaklasik 9 yillik evli ve 2 cocuk sahibiyim :)
Bir de ben yeni nesil genc kizlarimizi anlamiyorum
Hep sevgili modunda olalim istiyorlar
Ama bilmiyorlar ki sevgili modunda olup,
ayni zamanda aile olabilmeyi :)
Bundan guzel sey var mi?
Ah zaman cabuk gecse de bir anlasaniz :)
Bu arada yanlis anlasilmasin yasli degilim 32 yasimdayim
yaklasik 9 yillik evli ve 2 cocuk sahibiyim :)