Eşimle sorunlarimiz ve cinsellik

Bu ne ya sinir hastası oldum gizlice doğum kontrol hapı al ağır cahillik edip hemen hamile kalmışşın bari 2.yi yapma sakın. Evi terk edicek durumun yok mu ailen yokmu

Yorumuma gelecek olursam, erkeklerin karşında hiç bir zaman haklı cıkmazsin.
Önerim ya iş hayatından vazgeçeceksin.yada evlilikten.
Is ve ev hayatı aynı ritimde gitmiyor malesef

Begenmedigi seyleri nasil sana takir takir soyluyorsa sen de ona soyle.Mesela kilolusun,zevk alamiyorum,sen beni bastan cikar,bana guzel soz soyle,bana kocalik yap..vs.

Eger beni mutlu edersen mutlu olursun.Beni aksama hazirlarsan guzel oldugumu fisildarsan bana dokunursan benimde sana karsi ilgim cogalir.Bende seninle birliktelik yasamak icin can atarim de.

Evi her zaman temiz tutamayacagini insan oldugunu bunalabilecegini cocugum dolayisiyla zaman zaman evin karisik olabilecegini soyle.

Yaw bu adamlara ne oluyo bilmem anlayis lazim.Egerki anlayissizsa cok zor.Ne insanliktan ne laftan anlamiyor bazilari.O kadar sinirleniyorum evine cocuguna sahip cikan kadinlari bu hallere getirmelerine.Bazen diyorum bunlara sirret kadinlar lazim.

Şimdi birşey soyliycem ama ilk banimi yemek istemiyorum. Sizi bu kadar ederken yerin dibine sokarken niçin susuyorsunuz acaba... söyleyin bakalım aradaki göbeğini çekerse belki birşeyler hissedip onu arzulayabileceginizi... Yada ait ve mutlu hissettiginiz evde düzen oturturabileceginizi. Mantıklı konuşan bı adamın fkirlerine katilabileceginizi. Sizin ozguveninizi parcalarken bu adam niçin susuyorsun canım kardeşim.. "yatakta iyi olacakmis" tobee estağfurullah.. bir belgesel var Türkiye'de çalışan seks işçilerinin türk erkekleri hakkındaki düşünceleri üzerine hah işte onu bı izledin bakalim

ben neden evi temizlemek sizin görevinizmiş onu anlayamadım mesela. siz de çalışıyorsunuz o halde birlikte temizlemeniz gerekmez mi?

Bu erkek ler.sadece kendini düşünüyor esim ne ister ne düşünür demiyor lar hep onlar memnun kalacak onair zevk alacak bayanlar önemli deyil

:sinirli: ah ah yil olmus 2019 erkekler guzelim kadinlari beğenimiyorlar valla ikinci çocuğu etme esinede soyle senin istedigin gibi olamiyorum diye begenmiyormus bide:KK62:sanki karisi degil gibi canını sikma ikinci çocuğunda yapma deki beni begenmiyorsan begenmedigin birinden cocuk sahibi olmak niye istiyorsun bi sor derdi neymis .

Milletin kadınlarının nasıl karılık yaptığını nereden biliyormuş? Sizde onu madem kilosuyla ezin. Böylesine müstehak.

Begenmedigi seyleri nasil sana takir takir soyluyorsa sen de ona soyle.Mesela kilolusun,zevk alamiyorum,sen beni bastan cikar,bana guzel soz soyle,bana kocalik yap..vs.

Eger beni mutlu edersen mutlu olursun.Beni aksama hazirlarsan guzel oldugumu fisildarsan bana dokunursan benimde sana karsi ilgim cogalir.Bende seninle birliktelik yasamak icin can atarim de.

Evi her zaman temiz tutamayacagini insan oldugunu bunalabilecegini cocugum dolayisiyla zaman zaman evin karisik olabilecegini soyle.

Yaw bu adamlara ne oluyo bilmem anlayis lazim.Egerki anlayissizsa cok zor.Ne insanliktan ne laftan anlamiyor bazilari.O kadar sinirleniyorum evine cocuguna sahip cikan kadinlari bu hallere getirmelerine.Bazen diyorum bunlara sirret kadinlar lazim.
Konu sahibi de aldatan kadin

Back
X