Kısaca bahsetmek istiyorum.
Suan evliligimin 7. Yili.
Severek evlendik.
Ben ilk yil vajinusmus sorunu yasadim ve birlikte olamadık. Esimle evlenmemize ragmen tayin sıkıntısından dolayi o yil ayri kalmak zorundaydık. Ve o 1 yil ara ara izinlerde esimle birlikte olmaya çalıştık olmadi. Esim vajinusmys diye bir seye inanmadi ve hep beni asagiladi. Bu sorunu çözmek icin bir cok psikaytriye kadin dogum uzmanlarına gittim hicbiri care olmadi. Bu konuda bir kaç uzman klinik, tedaviye esimle gelmem gerektiğini söylemişlerdi ama benim esim gelemem calisiyorum tek git gibi seyler soylemisti. Velhasıl ben vajinusmusu bu forumdan öğrendiğim yöntemlerle aştım tek basima

mum egzersizleriyle aylarca ugrastim. Esimle de sonra zorla da olsa zevksizde olsa birleşme oldu.
Birlikte olmamizin 1 ay sonrasi illa cocuk istedi bende cahillik iste tmm dedim hamile kaldim. Berbat bir hamilelik gecirdim 9 ay kusma bulanti. Cinsel hayatımızdan ne o ne ben birsey anlamadım. Hep bana beni bastan cikar sexi giyin felan diyordu. Giyiniyorum bu sefer beğenmiyordu. Ben esimden hic iltifat duymadim mesela. Cirkinmiyim aksine oturdugum bina da calistigim is yerinde bile dikkat cekiyorum.
Cinsel yasamimiz hala iyi degil ben hic zevk almiyorum eşim asiri kilolu ve bir iki pozisyon disinda yapamiyoruz o pozisyonlari bile zor yapiyoruz. Ben zevk almiyorum. üzülmesin diye bir sey de demiyorum ama kac yil oldu hic düzene girmedi hic istemiyorum ne zaman cagirsa gitmiyorum bana surekli sen Karılık yapmiyorsun milletin kadinlari ne kadar istekli vs diyor.
Yoğun çalıştığı icin çocuğumu tek buyuttum suan bende calisiyorum ve cok yogunum ev isleri de aksiyor yatak hayatımızda yok surekli biktim artik Karılık yok evi b.. Götürüyor gibi seyler soyluyor. İsi biraksam birikimi yapan tutumlu olan benim hicbirsey biriktiremeyiz

Üstelik ikinci çocuğu istiyor yasi geçiyormuş. Ben istemiyorum suan elbette olacak ama suan degil. İkinci cocuk icinde baski yapiyor.
Cok bunaldim daha o kadar sıkıntımız var ki anlatıp uzunca sıkmak istemiyorum. Benim evliligim nereye gidiyor bilmiyorum. 7 yildir onun is probleminden dolayi 6 kez ev tasidim il degistirdim hic duzenim olmadi. Bunaldim arkadaslar ne yapacagim bilmiyorum. O istiyor ki evi temiz olsun cocuk yapayim yatakta iyi olayim. Az konusayim hakli da olsam onu alttan alayim. Yol gosterici Fikirlerinizi bekliyorum.