Eşimle sorunlarımız...

cocuklarimcanlarim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
3.315
3.913
248
Merhaba arkadaşlar, birkaç gündür canım çok sıkkın sizinle paylaşmak istedim. Sorun eşim, kendisi çok sinirli bir insan çabuk parlayan sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmeyen anında karşısındaki adama dalabilecek kavgaya müsait bir tip. 14 yıldır evliyim, şiddet hiç olmadı yalnız evliliğimizin ilk zamanlarında ara ara sinirlendiğinde sesini yükseltir bağırır çağırır sonra özür dilerdi. Bir gün yine sinirli bir şekilde bağırırken ben ondan çok bağırdım ve bir daha bana sesini yükseltme tahammül sınırlarımı zorlama biraz daha bu tutumunu devam ettirirsen bu evliliğin devamı olmaz dedim. Sanırım sinir krizi geçirdim epeyce bağırarak söyledim çünkü bunları o günden beri evde sesini yükseltmiyor. Fakat dışarıda yine aynı bir yere gittiğimizde sürekli tedirgin oluyorum acaba biriyle kavga edecek mi diye. Ve ben artık onun bize karşı olmasa bile dışarıdaki kavgacı tutumundan çok sıkıldım, yoruldum. Yaklaşık 4-5 gündür konuşmuyorum sadece bir şey sorduğunda cevap veriyorum onu da çocuklar huzursuzluğu fark edip etkilenmesin diye yapıyorum. 2 gün önce konuşmaya çalıştı çocuklar uyuduktan sonra konuşmak istemedim. Bugüne kadar hep bu tutumundan rahatsızlık duyduğumu anlattım anlamadın şimdi konuşunca ne değişecek, sen benim içimdeki birçok duyguyu bitirdin bu hareketlerinle dedim. Bir daha olmayacak söz veriyorum seni çok yıprattığımın farkındayım inan bana dedi. İnanmıyorum çünkü her defasında aynı şeyleri söyleyip tam tersini uyguladın. Bu son şansın zaten ya kendine çeki düzen verirsin ya da benim artık sabrım kalmadı, öfke kontrolün yoksa psikiyatriye gidelim dedim sustu. Ben artık konuşmak istemiyorum seninle bana söz vermeni de özür dilemedi de istemiyorum çünkü bunların bir önemi yok artık dedim. Bu sefer kolay olmayacak benim sana verdiğin sözlere inanmam bunu bana ispatlaman gerekiyor, ben ne zamanki tamamen değiştiğine inanırım o zaman normale döneriz. Zaman bu evliliğin ya ilacı olacak ya da bitişi dedim. Ama ben artık eşime baktığımda o aşık olduğum severek evlendiğim adamı göremiyorum. Duygularım alt üst olmuş durumda. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

Tavrına devam et. Belli ki bir gelişme olmuş. Ayrıca pskyatri yardımı da alsın bir zahmet. Çocukları için sakin bir adam olmak zorunda. Sevgisiz agaç bile yetişmiyor

İşin en ilginç yanı da çocuklarına karşı aşırı sabırlı ve sevgi dolu bir adam, demek ki isteyince öfke kontrolünü aşabiliyor. Ailesi bile biliyor eşimin huyunu ve onlar bile bu duruma şaşkın. Annesi kaç kez söyledi bir tek çocuklarına karşı aşırı sabırlı hayret diye.

Dışarda kime ne tepkiler verdi sizi bu kadar yıpratacak derecede?

Dışarda kime ne tepkiler verdi sizi bu kadar yıpratacak derecede?

Sürekli kavga etmeye müsait kim olursa olsun fark etmiyor ki? Artık onunla birlikte bir yere gittiğimizde sürekli tedirgin oluyorum acaba yine bir sorun yaşayacak mıyız diye. Birkaç kez dışarıya gezmeye gittiğimizde çocukların yanında yaşandı ve çocuklarda tedirgin oluyor artık babalarıyla bir yere gittiklerinde.

Kimse en güçlü değildir. Eşiniz dışarda saga sola sataşırken, kavga çıkarırken birgun biri sıkıverir bacağına o zaman akıllanır. Benim eşimde normalde sakindir ama trafikte kafayı yemiş gibi oluyordu. 2 senedir evliyim kafasına yeni yeni sokabiliyorum ben hala tam olarak bitmiş değil. Kötü bir tecrube yaşamadan bu huylarini bitirmeleri gerek. Benim açımdsnda huzursuz edici oluyordu surekli onu dizginlemek.

El yumruğunu yemeyen, kendi yumruğunu balyoz zannedermiş.

Sanırım ben de dışarıda sürekli tetik halinde olmaya tahammül edemezdim.

Bir gün karşına biri çıkacak seni bir güzel dövecek kafaz göz dağılacaksın ancak o zaman vazgeçeceksin bu huyundan dedim. Hatta bunu yapan abinin de elini öpeceğim vallahi dedim düşünün artık ne kadar bıktığımı bu durumdan.

benim esimde ilk zmnlar bu kadar barti olmasadan sinirli ve sorun cikarmaya musait bir tipti, kimseyle kavga etmesede herseye soylenir huzurumuzu kacirirdi, bende tavir yapar kuser konusmazdim huzursuzluk alir yurudu, siz bir bakima iyi idare etmissiniz, bu tavrinizi surdurun ins duzelir. kendine gelir.
benim esim duzeldi gibi en azindan cok absurt bisey olmadikca sinirlenmiyor yada soylenmiyor, ama benimde icimde biseyler bitti artik hissediyorum.

Ben trafikte sinirlenip millete kufur el, kol filan yaptigi da bi iki tane geciriyordum saglam yeter diye. Kac tane kavga cikicakti sagolsun karsidakiler ben varım diye çokta uzatmiyorlardi. Ama birgun basimiz cok fena belaya giriyordu o gunden beri daha sakin. Yani umarim siz belali biseye denk gelmeden halledersiniz.
Ben okadar bikmistim ki artik defol git nerede öluyorsan öl kendin ben varken bela arayıp durma. Bilirim ne illet oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…