- Emoji Skoru
- 3.913
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
Tavrına devam et. Belli ki bir gelişme olmuş. Ayrıca pskyatri yardımı da alsın bir zahmet. Çocukları için sakin bir adam olmak zorunda. Sevgisiz agaç bile yetişmiyor
Dışarda kime ne tepkiler verdi sizi bu kadar yıpratacak derecede?
Sürekli kavga etmeye müsait kim olursa olsun fark etmiyor ki? Artık onunla birlikte bir yere gittiğimizde sürekli tedirgin oluyorum acaba yine bir sorun yaşayacak mıyız diye. Birkaç kez dışarıya gezmeye gittiğimizde çocukların yanında yaşandı ve çocuklarda tedirgin oluyor artık babalarıyla bir yere gittiklerinde.
El yumruğunu yemeyen, kendi yumruğunu balyoz zannedermiş.Sürekli kavga etmeye müsait kim olursa olsun fark etmiyor ki? Artık onunla birlikte bir yere gittiğimizde sürekli tedirgin oluyorum acaba yine bir sorun yaşayacak mıyız diye. Birkaç kez dışarıya gezmeye gittiğimizde çocukların yanında yaşandı ve çocuklarda tedirgin oluyor artık babalarıyla bir yere gittiklerinde.
Kimse en güçlü değildir. Eşiniz dışarda saga sola sataşırken, kavga çıkarırken birgun biri sıkıverir bacağına o zaman akıllanır. Benim eşimde normalde sakindir ama trafikte kafayı yemiş gibi oluyordu. 2 senedir evliyim kafasına yeni yeni sokabiliyorum ben hala tam olarak bitmiş değil. Kötü bir tecrube yaşamadan bu huylarini bitirmeleri gerek. Benim açımdsnda huzursuz edici oluyordu surekli onu dizginlemek.
Kimse en güçlü değildir. Eşiniz dışarda saga sola sataşırken, kavga çıkarırken birgun biri sıkıverir bacağına o zaman akıllanır. Benim eşimde normalde sakindir ama trafikte kafayı yemiş gibi oluyordu. 2 senedir evliyim kafasına yeni yeni sokabiliyorum ben hala tam olarak bitmiş değil. Kötü bir tecrube yaşamadan bu huylarini bitirmeleri gerek. Benim açımdsnda huzursuz edici oluyordu surekli onu dizginlemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?