Merhaba arkadaşlar, birkaç gündür canım çok sıkkın sizinle paylaşmak istedim. Sorun eşim, kendisi çok sinirli bir insan çabuk parlayan sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmeyen anında karşısındaki adama dalabilecek kavgaya müsait bir tip. 14 yıldır evliyim, şiddet hiç olmadı yalnız evliliğimizin ilk zamanlarında ara ara sinirlendiğinde sesini yükseltir bağırır çağırır sonra özür dilerdi. Bir gün yine sinirli bir şekilde bağırırken ben ondan çok bağırdım ve bir daha bana sesini yükseltme tahammül sınırlarımı zorlama biraz daha bu tutumunu devam ettirirsen bu evliliğin devamı olmaz dedim. Sanırım sinir krizi geçirdim epeyce bağırarak söyledim çünkü bunları o günden beri evde sesini yükseltmiyor. Fakat dışarıda yine aynı bir yere gittiğimizde sürekli tedirgin oluyorum acaba biriyle kavga edecek mi diye. Ve ben artık onun bize karşı olmasa bile dışarıdaki kavgacı tutumundan çok sıkıldım, yoruldum. Yaklaşık 4-5 gündür konuşmuyorum sadece bir şey sorduğunda cevap veriyorum onu da çocuklar huzursuzluğu fark edip etkilenmesin diye yapıyorum. 2 gün önce konuşmaya çalıştı çocuklar uyuduktan sonra konuşmak istemedim. Bugüne kadar hep bu tutumundan rahatsızlık duyduğumu anlattım anlamadın şimdi konuşunca ne değişecek, sen benim içimdeki birçok duyguyu bitirdin bu hareketlerinle dedim. Bir daha olmayacak söz veriyorum seni çok yıprattığımın farkındayım inan bana dedi. İnanmıyorum çünkü her defasında aynı şeyleri söyleyip tam tersini uyguladın. Bu son şansın zaten ya kendine çeki düzen verirsin ya da benim artık sabrım kalmadı, öfke kontrolün yoksa psikiyatriye gidelim dedim sustu. Ben artık konuşmak istemiyorum seninle bana söz vermeni de özür dilemedi de istemiyorum çünkü bunların bir önemi yok artık dedim. Bu sefer kolay olmayacak benim sana verdiğin sözlere inanmam bunu bana ispatlaman gerekiyor, ben ne zamanki tamamen değiştiğine inanırım o zaman normale döneriz. Zaman bu evliliğin ya ilacı olacak ya da bitişi dedim. Ama ben artık eşime baktığımda o aşık olduğum severek evlendiğim adamı göremiyorum. Duygularım alt üst olmuş durumda. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.