Eşimle sorunlarımız

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Eşimle büyük bir sorunumuz yok çok şükür. Ancak beni seviyor olmasına rağmen küçük bir tartışmada bile konu ayrılmaya kadar gidiyor. Böyle yapacaksan ayrılalım diyor. Yani kısacası beni aytılmakla tehdit ediyor. Bu durum da evliliğimize zarar veriyor. Böyle bir durumla karşılaşan yada önerisi olan var mı?

Genelde kadınlar sinir aninda boyle fevri davranır. Erkekler kolay kolay o lafı söylemez. Eşinle sakin zamanda güzelce konuş. Bir daha o lafı söylememesi gerektiğine ikna et. Yapabileceğin başka birsey yok canım...

Otur konuş her tartışmada lafı ayrılığa getirme oyun oynamıyoruz bu kadar basitse gidip davanı açarsın oldu mu kocacım de.

Biz eşimle anlaştık ilk ayda çok oluyodu. dedik tartıştığımızda hiçbir şekilde ayrılık kelimesi kullaılmayacak. öylede yapıyoruz.

Defalarca konuştum. Konuştuğumuzda tamam diyor bir daha söylemeyeceğim diyor ama tartışma sırasında yine aynı. Mesela küçük bir şey oluyor ona göre bu bile ayrılma sebebi. Oysaki insanlar neler yaşıyorlar.

İnsanlara gore degil birbirinize gore yasayacaksiniz.tartismayi sevmiyor demek.ki.seni susturmak icin yapiyor.

Böyle devam edecekse ayrılmak bence de mantıklı deyin. Problem değil çözüm odaklı olut belki o zaman

Tamam ayrılalım. Bende en ufak tartışmada hemen ayrılık lafı açan adam istemem. Her şey de benimle birlikte olan ayrılığı asla ağzına almayan bi evlilik isterim bende de.

Evliliğin ilk yılında biz de neredeyse her tartışmada ayrılalım,bu ne ya böyle boşanalım biz , defol git evden gibi bir çok şey kullandık birbirimize ( daha çok ben kullandım diyebilirim) demem o ki evliliğin ilk 1 yılı çok sakıncalı ve böyle durumlar olabiliyor gerçekten, biz ayrılık kelimesini kullanmama konusunda sözleştik eşimle kullanmayınca tartışmalar zaten zamanla birbirine alışınca azalıyor sorun kalmıyor. Ama sen eşinle konuş bu şekilde sadece birbirimizi ve yaşanacak güzel günlerimizi yıpratıyoruz .her tartışmada bu kelimeyi kullanman hoş değil nikaha da zarar veriyorsun de. Benimle ilgili ciddi bir sorun var ise bunu güzelce konuşup halledelim ama tartışma anında ayrılık kelimesini bir daha kullanmanı istemiyorum kullanırsan bu durumu ailenle paylaşmak durumunda kalacağım, diyebilirsin.
Ne kadar zamandır evlisiniz?
Biz evlenmeden önce Bi süre eşimin ailesinde kaldığım oldu her şeyiyle tanıdığım insanla bile kendi evimize geçince başbaşa kalınca zorluk yaşadım. Zamanla düzelecektir diye düşünüyorum.

Onun yaptığını sende yap , ayrılalım dediğinde tamam de bakalım ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…