- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- 28
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
İnsanlara gore degil birbirinize gore yasayacaksiniz.tartismayi sevmiyor demek.ki.seni susturmak icin yapiyor.Defalarca konuştum. Konuştuğumuzda tamam diyor bir daha söylemeyeceğim diyor ama tartışma sırasında yine aynı. Mesela küçük bir şey oluyor ona göre bu bile ayrılma sebebi. Oysaki insanlar neler yaşıyorlar.
O zaman ters köşe yapın, her şakada bak ayrılırım deyin....Tavrını çok sert koy,bir daha ayrılık sözcüğü geçerse gerçekten biter de ve bitir; en azından bavul topla:)))
Tamam ayrılalım. Bende en ufak tartışmada hemen ayrılık lafı açan adam istemem. Her şey de benimle birlikte olan ayrılığı asla ağzına almayan bi evlilik isterim bende de.Eşimle büyük bir sorunumuz yok çok şükür. Ancak beni seviyor olmasına rağmen küçük bir tartışmada bile konu ayrılmaya kadar gidiyor. Böyle yapacaksan ayrılalım diyor. Yani kısacası beni aytılmakla tehdit ediyor. Bu durum da evliliğimize zarar veriyor. Böyle bir durumla karşılaşan yada önerisi olan var mı?
Onun yaptığını sende yap , ayrılalım dediğinde tamam de bakalım ne yapacakDefalarca konuştum. Konuştuğumuzda tamam diyor bir daha söylemeyeceğim diyor ama tartışma sırasında yine aynı. Mesela küçük bir şey oluyor ona göre bu bile ayrılma sebebi. Oysaki insanlar neler yaşıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?