- Konu Sahibi lugluglulu
Beyazlale, fapeons teşekkür ederim önerilerin için, aynen senin anlattığın gibi birisi eşim, kırıyor üzüyor sonra sonra pişman oluyor.. Birkaç gün iyi-normal davranıyor sonra aynı sorunlar tekrarlanıyor. Eşimi anlamayı, nabza göre şerbet vermeyi çok denedim bazen yararlı oldu ama bazen işe yaramadı. Ben de çok istedim herşeyin düzgün gitmesini. Benim en büyük hatam hep affetmek oldu, hemen yumuşamak hiç tepki vermemek küs kalamamak oldu. Hayatım boyunca hiç politik olamadım ne eşime ne başkasına ama görüyorum ki benim içten samimi candan davranmamı eşim anlamadı. Teyzem burdaydı geçen sene eşim salonda kendi ailesi ve misafirler varken mutfakta bana omzumdan vurdu ne oluyo ya dedim bana tersters bakma dedi yanımda teyzem vardı Şaşırdı kaldı. Neyse bozuntuya vermedim misafirler ve ailesi gitti teyzem şehirdışından misafir gelmişti. Tüm gece ağladım ailesine gelince gülen bana vuran adamdan nefret ettim. Sabah ne oldu? Tekrar konuştum teyzem dedi ki eşime ben olsam asla konuşmazdım ama bak o sana küsmüyor bile ama sen onun değerini anlamıyorsun oğlum Allah akıl versin sana demişti. Ve evet dediğin gerçekten çok doğru evlilikte duygusallık çok fazla yaşanamıyor, hayata ilişkin başka kaygılar barındırıyor evlilik. Şu anda iş bakıyorum eşim bana karşı iyi davranmaya çalışıyor bunu görüyorum. Bundan sonrası ona bağlı keşke keşke herşey yolunda gitse ve yuvam bozulmaktan kurtulsa. Herkese sevgiler...