• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sorunu ne?

Sakın sakın onu diyenler kafayı yemiş ya ben bence böyle bir insanın eski sevgiliyle mesajlaşan insanın ne bebeğine nede çocuğuna bir baba olacağını düşünmüyorum!
Şimdi çocuk yapmıcam zaten boşanmak şart oldu gibi ama ailesiyle de paylaşsam bu durumu ne olur acaba ailesi beni ondan daha çok severler

Bazı tanıdıklarla da paylaştım sıkıntı mı onlar çocuk olduğu zaman düzelir düşer ikinizin üstüne diyorlar ama Ben benimle değil sadece bebekle ilgileneceğini düşünüyorum
Cnm bende ikinizlede ilgilenmeyecegini dusunuyorum....soklardayim ayrica ....karisinin yaninda sevgili ile msjlasmak her okuze nasip olmaz ,sizin herif tam agac

19 yaşındayım canıımm ne yazık ki uç yıl önce annemi kaybettim babam evlendi evlenecek ben de akıllı gibi evlensim okul falan derken iş güçte öğrenemedim acaba iş yemek konusundan mı uzaklaştı dedim kendi kendime birazda olsa öğrendim bişeyler ama kafam allak bullak
Lütfen sakın çocuk yapma lütfen.

Meraba ben dört buçuk aylık evliyim eşimm yatarken bana sarılmıyo, eski sevgilisi mesaj atıyo ona cevap veriyo, bana eskisi gibi aşk sözcükleri söylemiyo, henüz hamile değilim hamile kalmadığım için psikolojik baskı yapıyo durum böyle olunca bende kendimi kötü hissediyorum ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz ?

eski sevgiliyi, aşk sözcüklerini geçtim de
"henüz" ne "henüz" ?????:KK57::KK57::KK57:
19 yaşındasın, 4,5 aylık evlisin, "henüz" hamile değilsin!

bak canım, sen önce bi hayata karşı bakışını, duruşunu değiştir
önce bi büyü
sonra hamile kalmaya çalış

"henüz" yazdığına göre korunmuyorsun sen, korunuyor musun?

çevre baskısı mı böyle? çocuk meselesinde yani?
böyle mi yetiştirildin, kendi tercihin mi?
bu zihniyet sana nerden yerleşti? ciddi soruyorum

Inanmiyorum.
Trollmusun sen ya?
Su yazdiklarindan sonra hala evli olduguna inanasim gelmiyor.

:KK57::KK57:Oo mein got dicem artik sevgiliylemi mesajlasiyo sana ask sozleri soylemiyor oylemi sanki alnasamdigin tavirlarindan bahsder gibi araya sıkistirdin lafi sonrda hamile olamiyon diye uzul boyLesine adam icin:KK53:

Bazı tanıdıklarla da paylaştım sıkıntı mı onlar çocuk olduğu zaman düzelir düşer ikinizin üstüne diyorlar ama Ben benimle değil sadece bebekle ilgileneceğini düşünüyorum

Şimdi çocuk yapmıcam zaten boşanmak şart oldu gibi ama ailesiyle de paylaşsam bu durumu ne olur acaba ailesi beni ondan daha çok severler

vallahi tüm kalbimle troll olmanı diliyorum :KK43::KK43::KK43:

ilkokul, ortaokulda mısın sen, öyle öğretmene şikayet eder gibi annesine babasına söyleyeceksin
bekle düzelir!

o çevrendekiler, bebek yap diyenler kafayı yemiş
o çevrendekilerin kaçı mutlu söyle bana!

seninle değil, bebekle ilgileneceğini düşünüyorsun!:KK57::KK57::KK57:

bak sen bi otur
BDV'de açılan konulardan okuyabildiğin kadarını oku gece gündüz

yahu bebek ilişki düzeltme aracı mı?
19 yaşındaki bir kızın bunu bilmesi lazım artık
insan o insan
doğumundan itibaren sevgiyi, ilgiyi, mutlu bir aileyi hakeden küçücük bir insan
bebek yapmak için yapılmaz!!!!
bebek baskı sebebiyle yapılmaz!!!!!!!!
bebek ilişki düzelsin diye yapılmaz!!!!!!!!!

biraz aklınızı başınıza alın be :KK20::KK20::KK20:

eski sevgiliyi, aşk sözcüklerini geçtim de
"henüz" ne "henüz" ?????:KK57::KK57::KK57:
19 yaşındasın, 4,5 aylık evlisin, "henüz" hamile değilsin!

bak canım, sen önce bi hayata karşı bakışını, duruşunu değiştir
önce bi büyü
sonra hamile kalmaya çalış

"henüz" yazdığına göre korunmuyorsun sen, korunuyor musun?

çevre baskısı mı böyle? çocuk meselesinde yani?
böyle mi yetiştirildin, kendi tercihin mi?
bu zihniyet sana nerden yerleşti? ciddi soruyorum
Korunmuyoruz çok istiyo çocuk sahibi olmak ama benim ablamda iki yıllık evli çocuğu yok olmaz mı bizim de düşündü bi ara cevremde bana düzelir mi acaba çocuk olursa diyince bi yerleşti kafaya yani

Korunmuyoruz çok istiyo çocuk sahibi olmak ama benim ablamda iki yıllık evli çocuğu yok olmaz mı bizim de düşündü bi ara cevremde bana düzelir mi acaba çocuk olursa diyince bi yerleşti kafaya yani

Allah'ım
yani ne diyeceğimi bilemiyorum

yani gelecek öyle aşikar ki
sen asla dinlemezsin bizi (ilk mesajların hep çocuk isteği üzerine)
çok seviyorsundur eşini de
ne yaparsa yapsın sevmeye de devam edersin
çocuğu da yaparsın

yani aslında öyle kızıyorum ki böyle konulara
ama bir yandan da bakıyorum 16 yaşında anneni kaybetmişsin....
hiç mi yok çevrende akıllı bir kadın, anlamıyorum ki

o çevrendekiler yalan söylüyo!!!!!!
çocuk senin derdinin çaresi değil!!!!!!!

eşin sen ona çocuk verdin diye seni daha çok sevmez
daha çok ilgi göstermez
bunlar hep yalan

Meraba ben dört buçuk aylık evliyim eşimm yatarken bana sarılmıyo, eski sevgilisi mesaj atıyo ona cevap veriyo, bana eskisi gibi aşk sözcükleri söylemiyo, henüz hamile değilim hamile kalmadığım için psikolojik baskı yapıyo durum böyle olunca bende kendimi kötü hissediyorum ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz ?
Sana sarilmayip gece eski sevgilisiyle mesajlasiyor oyle mi?!!! Sende hamile mi kalmak istiyorsun. Ona soylersin tek basima hamile kalamiyorum diye. Cunku ortada koca yok. S..siz bi sahis var sadece.

Back
X